2013 ekim anneleri neredesiniz

Neden ete elleyemiyorsun cnm
9.ayda sağlık ocağı kendi istedi
Dizen istemediler mi canım?
Artık büyüdüler bizi anlıyorlar
Bir hafta sonra dogum günümüz
Var:KK49:ama malesef kimsesiz
Oluca:KK43:birtek eşim kızım ve ben
Sizin doğum günü ne zaman ?

Et yiyemiyorum, elleyemiyorum, göremiyorum.Kokusuna bile dayanamıyorum..
Canım bizim sağlık ocagı işimiz biraz karışık.9. ayda kızamık aşımız için gittğimde tartışma yaşadım hemşireyle. Şikayette falan bukunduk sağlık bakanlığına.. Baya ugrastım dilekçeler falan.. Çok ilgisizler.. Bundan önce gittiğim sağlık ocagımdaki hemşirem çok iyiydi. Eve bile gelip aşısını yaptığı oldu. Doktorumuz hastalanınca 7 aydır gelmiyo. Ben de kaydımı evimizin yakınında açılan sağlık ocagına aldırdım. Şimdi oraya da eşimle gitmekten başka çarem yok. Çünkü o hemşirenin yüzünü bile görmek istemiyorum.. Geçenlerde eskisine gittik. Boy ve kilosunu kendim ölçtüm. Kimse ilgilenmiyo.. İnanılır gibi değil. Zaten sürekli dr.una gidiyorduk. 9.aydan sonra onu da bıraktık. Çekirdek ailesiniz işte. Olsun.. Aslında 23 ekim gece 00.00 da dogunca 24 oldu.. 24 ekim bizim.

Et yiyemiyorum, elleyemiyorum, göremiyorum.Kokusuna bile dayanamıyorum..
Canım bizim sağlık ocagı işimiz biraz karışık.9. ayda kızamık aşımız için gittğimde tartışma yaşadım hemşireyle. Şikayette falan bukunduk sağlık bakanlığına.. Baya ugrastım dilekçeler falan.. Çok ilgisizler.. Bundan önce gittiğim sağlık ocagımdaki hemşirem çok iyiydi. Eve bile gelip aşısını yaptığı oldu. Doktorumuz hastalanınca 7 aydır gelmiyo. Ben de kaydımı evimizin yakınında açılan sağlık ocagına aldırdım. Şimdi oraya da eşimle gitmekten başka çarem yok. Çünkü o hemşirenin yüzünü bile görmek istemiyorum.. Geçenlerde eskisine gittik. Boy ve kilosunu kendim ölçtüm. Kimse ilgilenmiyo.. İnanılır gibi değil. Zaten sürekli dr.una gidiyorduk. 9.aydan sonra onu da bıraktık. Çekirdek ailesiniz işte. Olsun.. Aslında 23 ekim gece 00.00 da dogunca 24 oldu.. 24 ekim bizim.
Anladım CNm vermekten bazı
Sağlık personelleri ilgisiz
Ben 9.aydaki aşıyı ysptırmadım
2,5 Yaşında olunca izlemi falan bitiyor
Canım sağlık ocaklarında.tam 12 de mi
Doğdu?öylede kimse yok hep yalnızım

Anladım CNm vermekten bazı
Sağlık personelleri ilgisiz
Ben 9.aydaki aşıyı ysptırmadım
2,5 Yaşında olunca izlemi falan bitiyor
Canım sağlık ocaklarında.tam 12 de mi
Doğdu?öylede kimse yok hep yalnızım

9. ay aşısı için diğer sağlık ocagından telefonla da aramışlardı.
Evt cnm tam 12 de.. Dogum saati 00:00.. İlk fotografı 00:05 te çekilmiş.
Makinemde öyle görünüyo..
Ben de yalnızım hep. Arkadaşım çoktu hepsi gitti..
Ama kızımla çok geziyoruz :)

Bizimkide bir ara öyleydi CNm
Galiba rüya görüyor
Bilmiyorum canım ya şaşırdım kaldim
Benim kızım da öyle. Emzikle de geri uymuyo. Emziriyorum. İki üç kez emip dalıyo. Yatırıyorum beşiğe. Sabaha kadar 5-6 kez. Bu aralar azaldı gibi.. Emmeye kalkıyo sanıyordum ben de.. Emzirmeyi denediniz mi?
canım Emziriyorum ama onuda reddetti almıyor ağzına aldığı gibi ağlıyor bi yeri ağrıyor gibi .Gecede çok kalkıyor

Bilmiyorum canım ya şaşırdım kaldim
canım Emziriyorum ama onuda reddetti almıyor ağzına aldığı gibi ağlıyor bi yeri ağrıyor gibi .Gecede çok kalkıyor
Bizimki de gece çok kalkıyodu. İki gündür azaldı.. İnşaALLAH geçicidir. Gaz sancısı, dişler olabilir..

Uyuyor yarım saatte bir,1 saatte bir kalkıyor uyanıyor
Hmm.. Sizinki daha sık uyanıyormus. Bizim öyle değildi. 5-6 kez uyanıyordu sabaha kadar.. Acıkıyor mu acaba?
İnsan da anlayamayınca üzülüyo.. Ama rüya oldugunu sanmıyorum. Dua okuyun. Nas, Felak, Ayetel Kürsi, Fatiha, İnşirah sureleri..

Hmm.. Sizinki daha sık uyanıyormus. Bizim öyle değildi. 5-6 kez uyanıyordu sabaha kadar.. Acıkıyor mu acaba?
İnsan da anlayamayınca üzülüyo.. Ama rüya oldugunu sanmıyorum. Dua okuyun. Nas, Felak, Ayetel Kürsi, Fatiha, İnşirah sureleri..
Aynen öyle çok üzülüyorum inan.acliktan olabilirde yemiyor zaten yediği günde kalkıyor ama çok sık değil.birde duzenini değişti ondan mi bilmiyorum 1 aydır kayinvalide deyiz

Aynen öyle çok üzülüyorum inan.acliktan olabilirde yemiyor zaten yediği günde kalkıyor ama çok sık değil.birde duzenini değişti ondan mi bilmiyorum 1 aydır kayinvalide deyiz

Hee ondandır kesin canım. Ben 1 ay İstanbul da annemlerde kaldım. Yeni oyun parkı aldık.. Uyutamasık. Tam 1 ay kollarımızda sallayarak uyuttuk. Normalde beşiğine koyup müziğini açıyordum. Eline battanıyesini alıp kendi kendine uyuyordu. Evimize geldiğimizde düzene girdik. Orada da sık kalkıyordu. Şaşırıyordum ben de. Düzeni bozulmuştur canım. Düzelir inşaAllah. Korkuyordur belki. SENİ yanında istiyordur.

ne güzel:KK60:biz pek gezemiyoruz.
burdada evdeyiz canım birşey değişmedi işin aslı hatta burda daha az ilgilenebiliyorum oğlumla
Hee ondandır kesin canım. Ben 1 ay İstanbul da annemlerde kaldım. Yeni oyun parkı aldık.. Uyutamasık. Tam 1 ay kollarımızda sallayarak uyuttuk. Normalde beşiğine koyup müziğini açıyordum. Eline battanıyesini alıp kendi kendine uyuyordu. Evimize geldiğimizde düzene girdik. Orada da sık kalkıyordu. Şaşırıyordum ben de. Düzeni bozulmuştur canım. Düzelir inşaAllah. Korkuyordur belki. SENİ yanında istiyordur.
canım yanımda yatırıyorum zaten burda, dediğin gibi olabilir eve gittiğimde değişir inşallah
pazar günü oğlum :nazar: 1 YAŞINDA :KK36: :KK9: :D :KK76:
hafta sonu doğum günü hazırlığı yapacağım .güzel bir doğum günü geçiririz inşallah :)
ayy ne guzel darısı bızede inşallah

ayy ne guzel darısı bızede inşallah[/QUOTE]

amin :)
1 sene ne çabuk geçti :-) düşünüyorumda 1 senedir hiç 2 saat kesintisiz uyumamışım :)

amin :)
1 sene ne çabuk geçti :-) düşünüyorumda 1 senedir hiç 2 saat kesintisiz uyumamışım :)
[/QUOTE]

Çok çabuk geçiyo diyorlardı. Hakikaten öyleymiş..
Hadi yaa.. Çok fenaymıış senin durumun..
Ben de geçen gün eşime diyorum. Gece saat 12de yatsam ertesi gün 12ye kadar uyusam. Ama kesintisiz diyorum..
Gülüyor bana.. Çok özledim valla. Bide ben geç yatıyorum. Her sabah 7.7:30 arası kalkıyor kızım. Sabahın köründe ayaktayız.. Akşam ruh gibiyim belli bir saat. Sonra uykum açılıyo.Uyuyamıyorum..

arkama bakıyorum da ne çacuk geçmiş diyorum dün gibi oysa ki..

benim 13 yaşında bir oğlum var aynı zamanda.her günü dolu dolu yaşamaya çalışıyorum.büyük oğlum nasıl büyüdü derken ufaklık girdi hayatımıza şimdi ona şaşırıyorum :KK28:

Back
X