slm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı
canım sen tahlil yaptırdın mı hamilelikte yapılıyomuş galiba :26:
canm mümkünse yarın yaptır çarşambaya elinde olsun tahliller dr un ona göre yorumlar benmde carsamba randevu dr umla görüşelim sonuçları diye yaptırdım..benim randevum çarşamba günü 15:50 de mecburen aç gidemicem ertesi gün sağlık ocağında yaptırıcam
canm mümkünse yarın yaptır çarşambaya elinde olsun tahliller dr un ona göre yorumlar benmde carsamba randevu dr umla görüşelim sonuçları diye yaptırdım..
canm sen bugün dr a gidecekti neler oldu?? hayırlı haberlerle gelmişsindir inş...
Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :)
camn benm çok sevindim darısı basımıza inş.. bende tam sana yazmıştım nasıl oldun gittinmi diye çok sevindim canm yaaSelam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :)
o zaman sen bilirsin canm da sen kan grubunu bilmiyomusun evlenirken bakıyolardı kan uyuşmazlığı için???ama çarşamba günü gittiğimde bide kan grubumu öğrenmek için kan vericem iki kez delicekler kolumu :18: çarşamba kan grubumu öğreneyim bi kaç gün sonrada o testleri yaptırayım dr keseyi falan görmek için tekrar çağırdığında sonuçlarımı gösteriyim olmaz mı öyle :26:
camn benm çok sevindim darısı basımıza inş.. bende tam sana yazmıştım nasıl oldun gittinmi diye çok sevindim canm yaa
o zaman sen bilirsin canm da sen kan grubunu bilmiyomusun evlenirken bakıyolardı kan uyuşmazlığı için???
aramızda iki gün var canm buda demek oluyoki bende belki duyabilirim kalp atışlarını inan canm buna o kadar ihtiyacım varki okadar hasretimki bebeğime onu sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hepimizin kucağına almayı olmayanlarında göbüşlerini doldurmayı nasip etsin canm..Gittik canım :) hemen paylaştım sizinlede. kalp atışlarını duyduk kan ve idrar tahili verdim. 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
gözünaydın canım darısı bize inşallah
ayy kıyamam sanaaabilmiyorumevlenirken kan vermiştik kan uyuşmazlığı var falan demediler hiç kan grubumu sormak falan hiç aklıma gelmemişti o zamanki heyecandan
hayırlısı olsun canm..bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide
Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :)
teşekkür ederim..inşallah öyledir..dün silik bi çizgi beklıyordum ben ..o bile olmayınca sanki bütün belirtiler gitti..umudum hemen gidiverdi..bakalım şu 4 gün geçer inşallah..normalde su gibi akan günler 10 gündür geçmek bilmiyo(
dün akşam yaptığımda 28. günümdeydim canım ama ben 32 günde bir adet oluyorum..
camn benm çok sevindim darısı basımıza inş.. bende tam sana yazmıştım nasıl oldun gittinmi diye çok sevindim canm yaa
Canım aramızda az bir zaman var sende gittiğinde duyabilirsin sanırım. Senin kontrol ne zaman heyecandan kafam yerinde değil unuttum. Bu arada bnm doktorum alttan baktı. Ultrasonlarımda o yüzden çok net. Belki üstten baksa kalp atışlarını duyamayabilirdik.
Amin canım inşallah sende tez zamanda o duyguya kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?