neden karnından iğne vurdular ki :26:
Amin çok teşekkür ederim. Darısıda senin ikizlere olsun inşallah. Bu arada iğne olayıda zor allah sabır ve kolaylık versin. Doruk nasıl şaşkın mı :) (doruktu dimi doğru hatırlıyorum)
Merhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İlk kontrole ne zaman gidiliyor ve test ,tahlil yapılıyormu?ultrasonda mı bakılıyor?merak ediyorum.
Merhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İlk kontrole ne zaman gidiliyor ve test ,tahlil yapılıyormu?ultrasonda mı bakılıyor?merak ediyorum.
kızlar bu ara hiçbirşey hissetmiyorum göbüşümde kasılma falan 5. haftadan beri birşey yok sadece az az bulantılarım oluyor siz nasılsınız :44:
inş. canm inş. bütün sıkıntılarımı unutacağım bebişimi görüp kalp atışlarını görünceEvet tüp bebek olduğunu hatırlıyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyacaksın. İnan tüm çektiğin zahmette eziyette geride kalıyor. Hiç aklına bile gelmiyor. Kalp atışlarını duymak çok güzel rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
Bide alttan bakınca herşey daha net gözüküyor. Ultrason resmi bile daha net sende daha iyi bilirsin. Doktorum kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi. Sonra eşimi çağırdı babası gel dedi bi baktım dıp dıp dıp böle sesler duyunca şok oldum. Gözlerim doldu.
Yalnız bu hafta duymasaydı haftaya çağıracaktı. Çünkü en geç haftaya duymalıyız demişti.
Evet tüp bebek olduğunu hatırlıyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyacaksın. İnan tüm çektiğin zahmette eziyette geride kalıyor. Hiç aklına bile gelmiyor. Kalp atışlarını duymak çok güzel rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
Bide alttan bakınca herşey daha net gözüküyor. Ultrason resmi bile daha net sende daha iyi bilirsin. Doktorum kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi. Sonra eşimi çağırdı babası gel dedi bi baktım dıp dıp dıp böle sesler duyunca şok oldum. Gözlerim doldu.
Yalnız bu hafta duymasaydı haftaya çağıracaktı. Çünkü en geç haftaya duymalıyız demişti.
inş. canm inş. bütün sıkıntılarımı unutacağım bebişimi görüp kalp atışlarını görünce...
ben dayanamam ağlarım zaten... Rabbim bu kadarını bile nasip etti ya o bile bana büyük moral oluyo umarım sonunuda görürüz canm
canım alttan baktı öyle duyduk dedin bütün hayallerimi yıktın şimdi :)))
neyse ben karından baktırıcam duyamazsak bi daha gideriz artık napalım(
10:30 canm ama 4-12 çalışıyrum ancak o zaman girebilirm topike..İnşallah ağlamaktan çok bi şaşınlık oluyor aslında seninde kalp atışların yükseliyor hemen :) çarşamba kontrol kaçta?
canm benmki tüp bebek belki bende bi ikiz annesi olabillrm carsamba belli olacak nasipse..hep iki tane çocuk yeter derdim ama Allah böyle nasip etti..doruk yanlız kalmasın tek çocuk olmak zor diye istiyordum..bizikisi ben istedim bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu anlayacağın:)
canım alttan baktı öyle duyduk dedin bütün hayallerimi yıktın şimdi :)))
neyse ben karından baktırıcam duyamazsak bi daha gideriz artık napalım(
10:30 canm ama 4-12 çalışıyrum ancak o zaman girebilirm topike..
bide bebekte biraz olusmusmuydu canm ne kadardı mesela usg de
Hoşgeldin .Hayırlı olsun ben 5+1 de gittim kese gözükmüştü. Seninde devamlı doktorun varsa konuşup gidebilirsin.
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım..hemen doktor randevusu alıp ilk kontrolüne gidiyorsun..keseyi görmek ,kalp atışını duymak derken doktorun senin kontrolller konusunda zaten yönlendiriyor..sağlıkla kucağına bebeğini alman dileğiyle..
valla ben hiç hissetmiyorum..ne kasık ağrısı ne bulantı..sadece biraz iştahsızlık vardı..o da geçti.herkesin farklı oluyor işte..
canm benmki tüp bebek belki bende bi ikiz annesi olabillrm carsamba belli olacak nasipse..
bol bol sabırlıklar versin rabbim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?