Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onların kadar bizim de payımız var bu işte....bizim yumoşlar olmasaydı görürdük...
canım o bende de oluyor ya resmen adım atamıyorum bıraz ıs yapınca artık agırlastıgımız ıcın eglıp dogrulurken anı hareketler zorluyor bızı sanırımSelamlar kızlar,nasılsınız? Dünki temizliğimden dolayı belim çok ağrıyorGece sahura bile kalkmak istedim kalkamadım,eşim kendi kendine yedi ilk kez çok üzüldüm..Sol adımımı attığımda belimde hep aynı nokta çok fena ağrıyor anlamadım,incitmiş olabilir miyim acaba..Yarın doktorumla randevum var zaten sorucam,bir de yarın akşamüstü yoga dersim var bakalım girebilecek miyim off
Aman sizler de temizlik yaparken dikkat edin..
sağol tatlımafıyet olsun yarasınn![]()
aynen yaafff
ay keşke az yeseydik şiştik yaaa...![]()
canımonadan cok bızım payımız var o kolay kısmını yaptı sıkıyorsa gelsın dogursun da gorelımm![]()
bir sey soracağım.hani burda bir arkadaşın bebeği dondurulmuş embriyodan ya ,6 yaşında da bir kızı varmış,kızı da sanırım tüp bebekti.yanlış hatrlıyorsan düzeltin. şimdi o bebekler aynı zamanda döllendiler ama şimdiki sonra transfer edildi.şimdiiik bu bebekler ikiz mi oluyor.tam anlatamadım ama siz anlayın![]()
ben bu aralar iştahsızım aslında canım pek bişey istemiyo ama sevdiğim bişey olunca da baya abartıyorumdombili oldum çıktım...
ben bu aralar iştahsızım aslında canım pek bişey istemiyo ama sevdiğim bişey olunca da baya abartıyorum![]()
Slm kızlar nasılsınız bizde az önce uyandık ama hala uykum var bugün ramazanın 3.günü zaman geçmiyor ben çok sıkılıyorum ya kızlar süt icemiyorum ama hergün 3 bardak ayran içiyorum bazen de yoğurt yiyorum sizce sutun yerinivdolduruyor mudur
onlara göre doğurmak çok basit bir işlem ki canım... eşim diyo çok abartıyorsun...he dedim doğumda gircek bakalım benimle bayılmazsa iyidir...
Slm kızlar nasılsınız bizde az önce uyandık ama hala uykum var bugün ramazanın 3.günü zaman geçmiyor ben çok sıkılıyorum ya kızlar süt icemiyorum ama hergün 3 bardak ayran içiyorum bazen de yoğurt yiyorum sizce sutun yerinivdolduruyor mudur
maşallah sana
yok yok ben bayağı iştahlıyım...![]()
benim de bu gün kasıkta biraz ağrım var canımmerhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena![]()
ayyy benimki de öyle diyobızımkı o konuda hak verıyor kolay deıl bılıyorum dıyor dogumada hayatta gırmem ben dayanamam ya bayılırım ya doktoru doverım dıyor![]()
Selam güzel annişlerBen de atıştırıp geldim
Akşama da misafırlerım var ne yapsam acaba bılemedım
![]()
merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena![]()
günaydın canım. ben hamile kaldım kalalı toplasak 10 bardak anca içebilmişimdir... içemiyorum midem alt üst oluyor ama her yemekte 2-3 bardak ayran gider ve yoğurdumu da yerim...çok şükür şimdiye kadar ne kramp yaşadım ne de ağrı...
bızımkı o konuda hak verıyor kolay deıl bılıyorum dıyor dogumada hayatta gırmem ben dayanamam ya bayılırım ya doktoru doverım dıyor![]()
kızlar ya sut demısken pastorıze sut ıcıyormusunuz pekı ben onceden cok ıcerdımm ama hamıle olunca pek ıcmedım pastorıze bana pek saglıklı gelmıyor eger denk gelırsem kapıya sutcu gelıyor ondan alıyorum ama her zaman denk gelmıyor mecbur pastorıze ıcıyorum