2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım temızlıkcı felan cagırmıyorum kadın gelse ben daha cok yorulurum onun arkasında baskasının yaptıgı ıslerı sevmıyorum ılla kendı elım degecek ama az az yap ben baktım cok yoruluyorum bır gun supuruyorum bır gun sılıyorum kendını yormadan agır agır yap inş kısa zamanda gecer
Ben de hamile olduğumdan beri 2 kez çağırdım tabi ikisinden de memnun kalmadım,kendi yaptığım temizlik gibi olmuyor,boşverci çalışıyorlar ne kadar sıksan da..Eşim de madem yapacaksın yavaş yavaş yap diyor senin yaptığın gibi ama ben dayanamıyor yine bir günde iş bitirmeye çalışıyorum..Zaten bu performansım bile 1 2 ayda sıfırlanabilir,iyice ağırlaşacağız..:18:

sütün tadına hamılelıgımın başlarında baktım nefret ederdım kokusundan da onceden yoğurtsa yemegın yanında 1 kaşık yerdım peynır ıse zehır olsa zehırlemez benı oyle aram yoktu hala daha yokk sut ıcemıyomm :2:.2: denedım olmuyo bir günde bır kase yogurt yıyeyım dedım ağzım dan burnumdan geldı resmen ondanda tıksındım peynır kahvaltıda tuketıyorum et sevmem balıgın kokusu tuttu eskıden severdım ne yapttıysamda duzenlı tuketemedım işte kızlar zorla et hafatda bır bazen balık az az yemege çalışsamda içim almıyoo:50::50:

öyle kötü ya maasalh sen dirayetlisn bende tam aksine ben panık atak esım yok bişeyn diye yatıştrr napsn herseyn kötüsünü düşünym ya bişey cıkarsa ya bişey olursa diye adamda aliştı artk bana

bı taraf panık olunca bı taraf sakınlesıyor mecburen ama ben cok ısterdım ben panık yapıyım o sakınlestırsın hamılelıgımden hıc bısey anlamadım walla bı yerım agrıyor demeye korkuyorum hemen ortalıgı ayaga kaldırıyorr offf offff :31::31:

ben suana kadar 5 kg aldım bu son ayda 3kg falan alsm süper olur ama öncelık bebişn saglıgı kılolar verılır sızler ne kadar aldnz

valla açık sütçü bulmak zor canım ben mecbur pastör,ze içiyorum zaten onu da zorla içiyorum:31:

inşallah canım yaa zaten 8 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alayım yeter:27:

ben hamiş olana kadar hayatta süt peynir yoğurt tüketmezdim ama mecbur kalınca insan herşeyi yiyip içiyomuş :1: herşey bebişim için:16::16:

bende 6 buçuk almışım bugün itibariyle...napcaz bakalım bundan sonra...

öğlen yemeğimizi yedik geldik, huzurluyuz şuanda:1:
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bi çoğuumuzun karnı doydu birazdan da uyku bastırırr :1:

eşim bir sütçü amca ile anlaşmış haftada iki kere eşimin yanına uğruyo... eşimde alıp getiriyo...bizimki birde keçi sütü...
keçi sütü de amma kokar, sen ondan dondurma yap en iyisi :9:

Kızlar biz kaçtık oğluşumla uykumuz geldi...gece uyuyamadık şimdi de gözlerimi açamıyorum...

ben suana kadar 5 kg aldım bu son ayda 3kg falan alsm süper olur ama öncelık bebişn saglıgı kılolar verılır sızler ne kadar aldnz
Ben 8.5 kilo aldım zaten basküle inanamadım dün..Ama Allahtan çabuk kilo veren biriyim,eşimle doğumdan sonra yürüyüşler yapmaya karar verdik inş. kısa zamanda veririz..Panikli54 sen Sakarya lısın değil mi?

Slm kızlar nasılsınız bizde az önce uyandık ama hala uykum var bugün ramazanın 3.günü zaman geçmiyor ben çok sıkılıyorum ya kızlar süt icemiyorum ama hergün 3 bardak ayran içiyorum bazen de yoğurt yiyorum sizce sutun yerinivdolduruyor mudur

ya kızlr bende süt pek içemyrm yogurt ayran tüketyrm ama hiç sevmyrm sütü yogudumu kendım mayalıyrm bende hazır pek almyrm süt le aramız yok inş bebeklermz saglıklı olur

ben de sütten nefret edenlerdenim ya zorla haftada bir iki bardak eşime göstermelik olsun diye içiyorum resmen cok kızıyo herseyine bu kadar dikkat eden bi annesin ama iş süte gelince yan çiziyosun diye kızıyo bana :( ne yapayım ya kokusu bile beni benden allıyo :(
onun yerine hergün yoğurt,ayran,peynir,sütlü tatlı ve bol miktarda dondurma tüketiyorum yetmez mi ya ben bi de sadce hafta sonları yumurta yiyebiliyorum acaba yeterli mi ki sizde durumlar nasıl ??

hepinize ortak yazayım dedim:1:hiç endişelenmeyin zaten benim doktor sütten çok yoğurt ye diyor çünkü süt hem çok yağlı hemde yoğurdun içinde yararlı bakteriler ve mineraller var o nedenle süt içemiyosunuz diye üzülmeyin kızlar, en doğrusu yoğurt, peynir, ayran tüketmek bunları yapıyosanız hiç sorun yok hatta daha iyisi:27:

afiyet olsun ikinize de:16:
sağol canım, valla ben ölen pek bişi yiyemiyom bi çorba içiyorum birazda salata, hamiş kaldım kalalı dikkat etmeye çalışıyorum pilave ve makarna yemiyorum, ama çorba ve salatada yetiyo doyuyorum hemen:31: 1 saat sorada meyve merasimine başlıcam hehehe her gün illa 3 çeşit yiyorum renk renk:1:

Ben de hamile olduğumdan beri 2 kez çağırdım tabi ikisinden de memnun kalmadım,kendi yaptığım temizlik gibi olmuyor,boşverci çalışıyorlar ne kadar sıksan da..Eşim de madem yapacaksın yavaş yavaş yap diyor senin yaptığın gibi ama ben dayanamıyor yine bir günde iş bitirmeye çalışıyorum..Zaten bu performansım bile 1 2 ayda sıfırlanabilir,iyice ağırlaşacağız..:18:

4.çayıma kadar tam gun her hafta kadın aldım kadın evımın içine edince kendımıde ıyı hıssedınce 6.ayıma kadar kendım yaptım ama bu surecte karnım gerılıyor sankı bır tarafa toplanıyor gibi oldu ben eskısı gıbı paldur kuldur hızlı hızlı yapınca ır gunde butun evı temızlemeye kalkınca ağrım oldu korkkkktum sonra başka kadın buldum şimdi pazartesi gunleriyarım gun alıyorum ve bundan ok memnunum utume kadar yapıyo yarım gunde hemde kızlar dıkkat edın bence

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bi çoğuumuzun karnı doydu birazdan da uyku bastırırr :1:

keçi sütü de amma kokar, sen ondan dondurma yap en iyisi :9:

yok kız kokmuyo yoğurdu böle daş gibi oluyo resmen...dondurmayı yerim kuzum amam hakikisinden...her yerin dondurması yenilmez burada...bilindik yerden alcan yiyecen...

eşim bir sütçü amca ile anlaşmış haftada iki kere eşimin yanına uğruyo... eşimde alıp getiriyo...bizimki birde keçi sütü...

cok ıyı yapmıssınız canım benım evım bıraz ters kapı tarafına bakmıyor sutcu gelınce duymuyorum adama zıle basın gelınce dedım yok basamayız dedı pıs sutcu :27:

canım herkes senı bılıyor nıye kendını zorluyorsunkı az az yap evet dahada agırlasacaz onun ıcın sımdıden bukadar yorma kendını

dadasim ben ikisini de kullanıyorum çünkü bacak ağrılarım canıma yetiyo içmezsem.
bi gün kalsiyum bi gün magn. suda eritip içiyorum.

kıızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrr dönüp dolaşıp kilo konusunu açıyoruzzzzzz :)))

Eklentiler

• $21370_539263646121369_731962899_n.webp
    $21370_539263646121369_731962899_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Yok canım ikiz olmuyorlar. Tüp bebekte tüm embriyolar annenin farklı yumurtaları ve babanın farklı spermleri ile döllenerek yapılıyorlar. Sonra da içeri yerleştiriyorlar. İlk kızı ve şimdiki bebeği tamamen farklı genetik yapıdalar.
Hatta aynı anda 2 embriyo transferi yapıldığında da ismen ikiz dense de aslında yine tam olarak o tek yumurta ikizi gibi aynı genetik yapıda olmuyorlar. Gene farklı iki bebek ama aynı yaşta oluyolar.

amma velakin ikiz olmak için tek yumurta ikizi olmak gerekmez ki. çift yumurta ikizleri annenin 2 yumurtası ile babanın iki sipermi sayesinde oluyor. sanki tv da böyle bir haber vardı diye hatrlıyorum

bı taraf panık olunca bı taraf sakınlesıyor mecburen ama ben cok ısterdım ben panık yapıyım o sakınlestırsın hamılelıgımden hıc bısey anlamadım walla bı yerım agrıyor demeye korkuyorum hemen ortalıgı ayaga kaldırıyorr offf offff :31::31:

ay öyle deme canm ben 3 ay neler cektm ılacta kullanamdm hemenn baslardm ölücm bebegmı göremcm kalbm agrıyo kolum uyusuyo cok sukur ılacsz atlattm sımdı ıyım yapmym okadar allah kımseye bu ıllet hastalıgı vermesn ama simdi pozıtıf dusunmeye calısym kıyafet bıle alamazdm bebişe korkardm bişey olusa dıye bu nalet has benı en gücsz oldgn anda yakalıyo 2 3 ay cektıryo inş son ay dogum stresnden cıkmz gene

Back
X