Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bak hemen kocayı korumalar falan kıyamıyolar yaanapsınmış ta bilmemne de, biz napalım koca göbüş, yanmalar, uyuyamamalar, sürekli kan man alınmalar, zırt pırt doktora gitmeler, hele ilk 4 ay ben ben değildim ne iş gördü gözümüz ne yemek ne su, kıyafetlerde olmuyo, süslensen püslensen kaç yazar koca göbüşle, ona noldu peki attı tohumu bitti iş, sona yine uykusuzluklar, dikişler vs. bebişimiz gelcek feda olsun tabiki ama onunda bebişi oda babası olcak
yoookk canım olmaz işte o ben istedimi canım bulana kadar gelme diyom ona
herşey var heryerde, hamiş manavlarını arıyon adam kargoyla göndertiyo artık herşey kolay banane be, hem böle olunca daha kıymet biliyolar benden sölemesiiiiiiiiiiii
![]()
he benden korkuyo zaten herifte...tek başıma yapmadım ya bu sıpayı...eli mecbur çekcek...bir şekilde lafımızı yürütcez...
banada öle gelio canım bakalım bekleyip görcez ama benim yanmalarım çokmu erken başladı ne benden başka yakınan yok sanki:44::44:
anaaammmm ne cadı çıktınız siz ikiniz yavvfff
tamam bu akşam canına okuyorum benimkinin![]()
Kizlar Allah muhabettinizi kat kat artirsin valla bugun hep ucurdunuz sayfalari okuyamadim bile.. :))
Eee aksam ne yemek var bakalim cikmamam daha 1 saat var benim eve git yemek yap saat 9 olcak, pratik saglikli yemek fikirlerinizi bekliyorum..![]()
Kizlar Allah muhabettinizi kat kat artirsin valla bugun hep ucurdunuz sayfalari okuyamadim bile.. :))
Eee aksam ne yemek var bakalim cikmamam daha 1 saat var benim eve git yemek yap saat 9 olcak, pratik saglikli yemek fikirlerinizi bekliyorum..![]()
aynı dert bende de var canım, çıkışta pazara da uğrayıp yemeklik almam lazım. hala da karar vermiş değilim
madem geç kalıcaksın en kolay yol kızartmalık bişeyler![]()
bende yetişemıyorum daha buraya taç yaprak mantı yap mesela superfreshin
aynı dert bende de var canım, çıkışta pazara da uğrayıp yemeklik almam lazım. hala da karar vermiş değilim
madem geç kalıcaksın en kolay yol kızartmalık bişeyler![]()
bende yetişemıyorum daha buraya taç yaprak mantı yap mesela superfreshin
Canim kizartmak kolayda sonrasi var , benimki acik mutfak salonla birlesik cok kokuyor sonra.. Aslinda su yeni tefallerden almak lazim..
Kis mantiyi kim burda yapbetmiste ben bulcam yapcam :))
O zaman en temizi ya fırın yemeklerinden biri ya da mis gibi bi kahvaltı cnaım![]()
ezinecim ben miğde yanmasını karında olan bışey zannederdım yanı hanı mığde ekşimesi gibi ama 4 gundur boğazım bır tuhaf oluyor hanı asitli birşey içersinde boğazını yaka yaka gider ya aynı öyle meğer oymuş miğde yanması ynı saatte oluyo hep her gece 1.30 da çok ılgınc dımı bugune kadar hiç miğde yanması yaşamadığım için bılmıyodum nasıl bşey dıye
Kızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz. Benim 110-85cikiyor genelde. Nasil sizce
Canım tansiyonun normal. benım tansıyonum genelde 10 a 6 cıkar benımkı hep dusuk yani...