2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
lilyped:3::3: canım napıyosun uzun zamandır yazmıyormusun aşağıda ismini görüyorum ama hiiç yazmıyormusun bebiş nasıl sen nasılsın

canım benim iyiyim çok şükür bebişte iyi.benimki otomatik açılıyo pc açılınca başında olmasamda açık gözüküyo :) bi giriyorum siteye takip etmek ne mümkün maşşallah hızına yetişilmiyo bu hamişlerin :) ama bakıyorum bi sorun varmı herkes iyimi diye :) valla canım çok sıkılıyo zaman geçmiyo artık yabancı dizilerim var boş vakit bulursam onlara takılıyorum öğlene kadar uyuyorum :) artık bebişler gelince biraz zor öğlene kadar uyumak.sen nasılsın cnm? bebiş nasıl ?

canım benim iyiyim çok şükür bebişte iyi.benimki otomatik açılıyo pc açılınca başında olmasamda açık gözüküyo :) bi giriyorum siteye takip etmek ne mümkün maşşallah hızına yetişilmiyo bu hamişlerin :) ama bakıyorum bi sorun varmı herkes iyimi diye :) valla canım çok sıkılıyo zaman geçmiyo artık yabancı dizilerim var boş vakit bulursam onlara takılıyorum öğlene kadar uyuyorum :) artık bebişler gelince biraz zor öğlene kadar uyumak.sen nasılsın cnm? bebiş nasıl ?
iyi olmana sevindim canım bende iyiym bebeğimde iyi teyzesi aynen senin gibi fırsat varken öğlene kadar yatıyorum sonra da ders çalışıyorum bu hafta son ama şükür ondan sonra aynen senin yaptığın gibi nette dizi izlerim her yaz olduğu gib:1::1:
Bebeginize isim düsündünüz mü kizlar? Sizce Hale nasil?

evet ismiyle seviyoruz bebeğimizi eğer sen beğendiysen ve içine sindiyse bence güzel bir isim hale kötü bir anlamı da yok ayın çevresindeki parlak halka demek

canım nıye utanıyosunkı esıne soylemekten ona soylemıycende kıme soylucen. valla ben canım ne ısterse soyluyorum hatta yalnız bırakmıyorum sen bılemezsın dıye beraber gıdıp alıyoruz :21::21:
nacisscim huy işte naparsın boşuna demiyorlar insan 7sinde neyse 0 indede o olur diye oldum olsı böyleyim biraz çekinirim
oh linacımm valla kendim yemiş gibi rahatladım

gel beraber yiyelim şekerim:56::56::56:

canım sen de benim gibi sahura mı kalktın gerçi ben daha yatmadım ama şimdi sahur hazırlicam

aaaaaa ben de iki haneli sayılara düşmüşüm miniğimin gelmesine 99 gün kalmış:46::46::21::21::32::32:

iyi olmana sevindim canım bende iyiym bebeğimde iyi teyzesi aynen senin gibi fırsat varken öğlene kadar yatıyorum sonra da ders çalışıyorum bu hafta son ama şükür ondan sonra aynen senin yaptığın gibi nette dizi izlerim her yaz olduğu gib:1::1:

evet ismiyle seviyoruz bebeğimizi eğer sen beğendiysen ve içine sindiyse bence güzel bir isim hale kötü bir anlamı da yok ayın çevresindeki parlak halka demek
Sen ne koyacaksın Cnm bebeğine isim

Bende uyumadim Cnm oruç nasıl gidiyor bebis nasıl

İnşallah tek basamaklı sayılarda görürüz aramızda 4 gün var

çok şükür iyi gidiyor oruç şimdilik sıkıntı olmuyor üstelik oruç değilken çok sık acıkıyordum şimdi akşama kadar acıkmıyorum akşam 7 gibi acıkmaya başlıyorum zaten ondan sonra da birşey kalmıyor rabbim sabrını veriyor diye düşünüyorum senin nasıl gidiyor

zullucum ben yatsıyı kılmayı unuttum gidip onu kılayım sonra da sofrayı hazırlayip kocişi uyandirim görüşürüz canım bebeğe ve kendine iyi bak şimdilik

çok şükür iyi gidiyor oruç şimdilik sıkıntı olmuyor üstelik oruç değilken çok sık acıkıyordum şimdi akşama kadar acıkmıyorum akşam 7 gibi acıkmaya başlıyorum zaten ondan sonra da birşey kalmıyor rabbim sabrını veriyor diye düşünüyorum senin nasıl gidiyor

Benimde iyi gidiyor Cnm hiç sıkıntı cekmiyorun iftar oluyor ama ben hala aç değilim inşallah hepsini tutariz Cnm

Ben hiç acikmiyorum Cnm zorluyorum kendimi
zullucum ben yatsıyı kılmayı unuttum gidip onu kılayım sonra da sofrayı hazırlayip kocişi uyandirim görüşürüz canım bebeğe ve kendine iyi bak şimdilik

Allah kabul etsin Cnm sen de bebise ve kendine iyi bak:3:

Günaydın kızçelerrr:3: bugünün cuma olmasına nası seviniyorum anlatamam, yarın uyucam uykuyu hesaplıyorum şimdiden:51:

Günaydın kızçelerrr:3: bugünün cuma olmasına nası seviniyorum anlatamam, yarın uyucam uykuyu hesaplıyorum şimdiden:51:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
ben de yarın 4e kadar çalışmıyo olsam ben de sevinirim, şimdilik sadece senin adına seviniyorum :9:
cullucancım sen ne iş yapıyosun? Bursa'da özel sektörde cumartesi çalışmayan yer yok gibi :47:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
ben de yarın 4e kadar çalışmıyo olsam ben de sevinirim, şimdilik sadece senin adına seviniyorum :9:
cullucancım sen ne iş yapıyosun? Bursa'da özel sektörde cumartesi çalışmayan yer yok gibi :47:

:1::1: tekstil canım, burdada cumartesi çalışmayan yer yok, bizde çalışıyorduk önceden ama bi teklif sunduk kabul ettiler, 8-6 çalışıyoruz hafta içi birde paydos saatlerini biraz daralttılar, böylece cumartesi çalışmıyoruz artık onun yerine hafta içinde erken iş başı yapıyoruz paydos saatlerini çok kullanmıyoruz ve kapatıyoruz:42:. Sizde söleseniz belki kabul ederler?

Back
X