kızlarrr slmm şimdik de oğluışumun odası gelıyo.sadec perdemiz kaldıEki Görüntüle 753725 Eki Görüntüle 753726 Eki Görüntüle 753727
hepsini yüklemedi buyuk geldi her zman ki gib i
teşekkür ederim kuzum sen de çabuk yee aç bırakma oğluşu
afiyet olsun canım bizde ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz..
hoşgeldin canımmm nasılsınız ?Selamlarrr annişlerimmmm ve minik kuzucuklarııı, nasılsınız bakalım ?
afiyet olsun cnaım hoşgeldinyemegimi yedim geldim kuzucuklarımmmm napıysunuzzz
canımm maşallah size çok tatlısınız
teşekkür ederim kuzum sen de çabuk yee aç bırakma oğluşu
hoşgeldin canımmm nasılsınız ?
afiyet olsun cnaım hoşgeldin
allah iyiliğini versin kıs, hayırlısı olsuncanım 3 hafta oncesıne kadar 8 kılo almıştım.salı randevum var.bence salıya kadar 12 olur o
hoşbulduk canım yok aksine bugün hep yattım sırtımda agrıo ya ben bu yatma işini beceremiorum artık sanırım hiç rahat edemiyorumhosgeldın ezınecımmanı bı hareketmı yaptın ne yaptın canım dıkkat et kendıne
ben hariçherkes arayı açacak galiba...
sen yine de doktoruna ulaşmaya çalış canım bence...
sende arayı açanlardansın o zaman...
hoşbuldumm tatlişkommmmteşekkür ederim kuzum sen de çabuk yee aç bırakma oğluşu
hoşgeldin canımmm nasılsınız ?
afiyet olsun cnaım hoşgeldin
ben de 25. haftadayım 8 kilo aldım canım bu gidişle doğuma 15 kiloyla gideriz galibacanım 3 hafta oncesıne kadar 8 kılo almıştım.salı randevum var.bence salıya kadar 12 olur o
ben de 25. haftadayım 8 kilo aldım canım bu gidişle doğuma 15 kiloyla gideriz galiba
Allah daha iyi etsin kuşummhoşbuldumm tatlişkommmmiyiyiz şükür, ana oğul geçinip gidiyoruz siz nasılsınız kuzum?
ben de en küçük benim sanıyodum iyi oldu bu vallaNasılsınız anneler
galiba burada en küçük benim 9 gün sonra 21 e giriyorum ikinci düşünmüyorum bir tane çocuk istiyorum neler yapiyorsunuz keyifler nasıl
ye kuzum afiyet şifa olsun yarasın yavruşunavalla benim tahmınım 20 kiloay napıyım yaa bir de bn ilk 3 ay hep kustum.demkkı daha çok alırmışım.yapacak bişey yok habıre yıyorum ben
ye kuzum afiyet şifa olsun yarasın yavruşuna
3 hafta önce bebişin kilo durumu nasıldı tatlım:26:
maşallah maşallah oğluşuna canımvalla 24,hafta da gittim 775 di.boyu da 30 dan fazlaydı.1 hafta 3 gun (3 günü de var)önden gidiyodu.dr iri bi bebek dedi.20.hafta da bile 410 gramdı.salı kaç kılo oldu bakalım..dombili olacak heralde tosbik diye seviyoruz
maşallah maşallah oğluşuna canımşu anda 1.300 ü bulmuştur o zaman Rabbim sağlıklı evlatlar nesip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?