Merhabalar kızlar,nasılsınız? Benim iki gündür arka dişim ağrıyor,hamileyken dokto müdahale de edemiyormuş inş. çok uzun sürmez çok can sıkıcı bir durum:26: Siz ne kaynatıyorsunuz? Birlikte olmak konusuysa biz ilk 3 ay harici hiç ara vermedik tabi bende eski performans yok ama devam Doktorum da başından beri sakınca görmedi,mecbuuurr
Merhabalar kızlar,nasılsınız? Benim iki gündür arka dişim ağrıyor,hamileyken dokto müdahale de edemiyormuş inş. çok uzun sürmez çok can sıkıcı bir durum:26: Siz ne kaynatıyorsunuz? Birlikte olmak konusuysa biz ilk 3 ay harici hiç ara vermedik tabi bende eski performans yok ama devam Doktorum da başından beri sakınca görmedi,mecbuuurr
Benim korkum yok aslında ama kendi doktoruma sorup izin verirse gidicem b u gidişle çünkü hiç çekilir bişey değil bumrb cnm hg..ya sorma benım de dişim hafif hafif çürümeye başladı ama 2 ay once falanama ben korkumdan gidemiyorum dr bkatırabılırsın demişti.dolgum düştü bir de yaptır dedi ama ben gidemiyorum.saol tarafımı kullanmıyorum ama korkumdan da gidemiyorum
bende ıstanbuldayımm annem sıvastaa ahh ahh hepımız gurbet kusuyuz desenıze
Hoşbulduk canım,dayanamadığım durumda doktoruma danışıcam artık napalım..Akşam da memlekete annemlere iftara gidicez,ablamla abim de orda olacaklar,sizin var mı planlar?hoşgeldin canım hamilelikte diş agrısı fena oluyo ilk 3 ve son 3 ay hariç tedavi edilio diye biliorum bizde son 3e girdigimize göre dayanacan canım hafif agrı kesiciler belki işe yarayabilir doktoruna sorsan bi
Hoşbulduk canım,dayanamadığım durumda doktoruma danışıcam artık napalım..Akşam da memlekete annemlere iftara gidicez,ablamla abim de orda olacaklar,sizin var mı planlar?
Evet sizin bir araya gelmeniz biraz sıkıntılı gözküyor,Allah kavuştursun en tez zamanda ne diyelim,mevlüdünde inşallahoh ne güzel bizim hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz abim bursada annemler artvinde biz ankaranı bi ilçesindeyiz ablamlarda merkezdeler birleşmemiz zor anlıcan. bende dün eşime dedim yemegi dışarda yiyelim yarın diye ama bakalım eş çalışıo bugün yorgun olmazsa gideriz
sezincimm geldinmi canım son durum nedir seni merak ettim gece çıkmışsın
bize kvdede uzak yakınımda kimse yok olmasında zaten lazım deilEvet sizin bir araya gelmeniz biraz sıkıntılı gözküyor,Allah kavuştursun en tez zamanda ne diyelim,mevlüdünde inşallahBiz çok uzak değiliz aslında bir şehir ötede,o da 35 dk falan ama sıks sık biraraya gelme durumu olmuyor,malum herkesin işi gücü..ama annemle ablam yakın olsunlar isterdim,bebek doğunca en yakınımda sadece kv var,o da iyi sağolsun ama annemler gibi olmaz ne de olsa..
ezinem bır bucukta geldi makarna yapmış mutfaga gırmişti yedı yattı sahurunu yaptı yani sabahta kalktı gitti işe bende arkam donuk uyuyordum zaten sabah tıkırtısına uyandım bu kadarrr canım hepsi bu tek kelıme yok göz göze gelmek bıle yok bugun yataktan çıkasım gelmedı benımde bişey yapasımda yok zaten
bize kvdede uzak yakınımda kimse yok olmasında zaten lazım deil
boşver dinlen canım sen takma kafana düzelir merak etme sakinleşin az sonra konuşur halledersiniz
ah canımen az 3 gün sürer bugun elimi kaldıracak halım yok hiç morel bozuklugu fiziksel yorgunluktan daha ağır gelıyo bana artık
Selam kizlar bugun hic enerjim yok nedense ve icerideki oglus ta hareketlerin en doruk noktasinda oyle sert sert vuruyoki sabahtan beri boyle cildirmis gibihava kapali ve ben bu havada fena daraliyorummm
bizde oyleyız valla.ilk 4 ay zaten hep kustum.insanın yapası gelmiyor.şimdi de karnım buyudu eşim de benden çok korkuyor.ama son ay gerçekten olabılır mı acaba.dr um ben hiç konuşmadım.topikte bi kadın görmüştüm.eşiyle beraber olduktan 1 gun sonra doğum yaptım çok ta rahattım yazmıştı
hoş geldin canım bugün bende uyuşugum sabah beri uzanıyorum havada sıcak fena
dünde yazdım bırı bırıne beddua edecekse gurbte gelin giitsin desin iliklerime kadar gurbeti hissettım ben 3 yılda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?