2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Benım daha hiç sısme olmadı sadece tuzu çok kaçırdığım zaman yüzüm şişti

oy onların öpen dudaklara kurban olurum annemmmm gelsinde yavrum zamanında ilk fırsatta öpme manyagı yapacam onu

hoşgeldin canım bende çok ayakta durursam hafif hafif şişiyorum artık

benimde gecen yatılı misafirim vardı.ist dan o gun iş yaptım ve çok yo yıne oruldum ayağımda şişmişti..ondan beri çok ayakta kalınca şişiyor yıne ayakalrım.tabi kılo da alıyorum belim ağrımaya başlıyor hemen.

bende de dün acayip böbrek agrısı vardı sanırım üşüttüm bugün iyiyim ama çok korktum dün gece

ayy amann dikkat ..bende hiç terlık çorap giymiyorum annem kızıyor..ama o kadar sıcağım ki ne çorap ne de terlik giyebiliyorum

dün eltime söyledim böbreklerim agrıo diye hamilesin sen üstünden terledigin zaman dikkat et dedi ayaklarından çorabı eksik etme dedi terrlik giyme ama çorap kesinlikle giy dedi gece yatarken hiç yapmadıgım şeyi yaptım ve çorap giydim yatarken sabah çok şükür bişeyim kalmamıştı

doğum gunlerımız yaklaşsaydı ıyıcekeşke bu ay son ayımız olmuş olsa doğumu bekliyor olsak.ne sıkıcı bir günn

bende de dün acayip böbrek agrısı vardı sanırım üşüttüm bugün iyiyim ama çok korktum dün gece
EZinecigim geçmese Dr git CNm benım de bir gün ağrıdı sonra yone başladı dayanılmaz oldu Dr gittim bobreklerımde kum varmış CNm bılgin olsun CNm tekrarlar ve artarsa kesın Dr git cnm

kızlar bişey daha soracam eşlerinizle birlikte oluyor msunuz?int bi dr son ay bırlıkte olunmanın doğumu kolaylaştırdığını soyluyor.tehlikeli olmaz mı yaaa

doğum gunlerımız yaklaşsaydı ıyıcekeşke bu ay son ayımız olmuş olsa doğumu bekliyor olsak.ne sıkıcı bir günn
ah ah keşke bi an önce gelsin ekimmmm
EZinecigim geçmese Dr git CNm benım de bir gün ağrıdı sonra yone başladı dayanılmaz oldu Dr gittim bobreklerımde kum varmış CNm bılgin olsun CNm tekrarlar ve artarsa kesın Dr git cnm

tmm canım eltimde taş düşürmüş hamileyken oda söyledi eger devam ederse doktora mecbur

Ah CNm keske ama sanki günler geçmiyor çok sıkılıyorum senın kaç gün kaldı CNm benım doguma daha 94 gün var

85 canım burası doğumu 8 ekim gösteriyor ama 7 ekim.ben herkese eylül sonu ekim başı dıyorum.7 de ordan düşbana göre 79 bence de geçmiyor bi an önce oğluşumu görmek öpmek totosunu ısırmak istiyorum

kızlar bişey daha soracam eşlerinizle birlikte oluyor msunuz?int bi dr son ay bırlıkte olunmanın doğumu kolaylaştırdığını soyluyor.tehlikeli olmaz mı yaaa

bize yasaktı 6 aya kadar canım ondan sonrasındada biz korkuyoruz zaten 7 sene bekledik biz bebegimizi

bize yasaktı 6 aya kadar canım ondan sonrasındada biz korkuyoruz zaten 7 sene bekledik biz bebegimizi

canımm benım Rabbim hepimize sağlıkla kuzzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.bende 8 ay bekledim canım.bize çook uzun gelmişti.seneleri duyunca Allah sabrını veriyormuş demk ki

Vallah canım biz bastan beri birsey yapmadık. Korkuyoruz birsey olur diye.

bizde oyleyız valla.ilk 4 ay zaten hep kustum.insanın yapası gelmiyor.şimdi de karnım buyudu eşim de benden çok korkuyor.ama son ay gerçekten olabılır mı acaba.dr um ben hiç konuşmadım.topikte bi kadın görmüştüm.eşiyle beraber olduktan 1 gun sonra doğum yaptım çok ta rahattım yazmıştı

sabrını verio vermesinede nasıl geçti o 7 sene gelde bide sor bakıyım bana rabbim aratmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…