Benım daha hiç sısme olmadı sadece tuzu çok kaçırdığım zaman yüzüm şişti
oy onların öpen dudaklara kurban olurum annemmmm gelsinde yavrum zamanında ilk fırsatta öpme manyagı yapacam onu
hoşgeldin canım bende çok ayakta durursam hafif hafif şişiyorum artık
mrb kızlarrr iyi pazarlarrr..benim şişmeler başladı sizler ne durumdasınızz
benimde gecen yatılı misafirim vardı.ist dan o gun iş yaptım ve çok yo yıne oruldum ayağımda şişmişti..ondan beri çok ayakta kalınca şişiyor yıne ayakalrım.tabi kılo da alıyorum belim ağrımaya başlıyor hemen.
benım bazen el ve ayklarım sısıyor ayakta kalınca cok yuruyunce oluyr genelde
bende de dün acayip böbrek agrısı vardı sanırım üşüttüm bugün iyiyim ama çok korktum dün gece
aynen kuzu aynen...
oy analar demişken babları da unutmayalım..sonra küsmesinler..
amin canım amingüzel günlerde inşallah
ayy amann dikkat ..bende hiç terlık çorap giymiyorum annem kızıyor..ama o kadar sıcağım ki ne çorap ne de terlik giyebiliyorum
dün eltime söyledim böbreklerim agrıo diye hamilesin sen üstünden terledigin zaman dikkat et dedi ayaklarından çorabı eksik etme dedi terrlik giyme ama çorap kesinlikle giy dedi gece yatarken hiç yapmadıgım şeyi yaptım ve çorap giydim yatarken sabah çok şükür bişeyim kalmamıştı
EZinecigim geçmese Dr git CNm benım de bir gün ağrıdı sonra yone başladı dayanılmaz oldu Dr gittim bobreklerımde kum varmış CNm bılgin olsun CNm tekrarlar ve artarsa kesın Dr git cnmbende de dün acayip böbrek agrısı vardı sanırım üşüttüm bugün iyiyim ama çok korktum dün gece
doğum gunlerımız yaklaşsaydı ıyıcekeşke bu ay son ayımız olmuş olsa doğumu bekliyor olsak.ne sıkıcı bir günn
ah ah keşke bi an önce gelsin ekimmmmdoğum gunlerımız yaklaşsaydı ıyıcekeşke bu ay son ayımız olmuş olsa doğumu bekliyor olsak.ne sıkıcı bir günn
EZinecigim geçmese Dr git CNm benım de bir gün ağrıdı sonra yone başladı dayanılmaz oldu Dr gittim bobreklerımde kum varmış CNm bılgin olsun CNm tekrarlar ve artarsa kesın Dr git cnm
Ah CNm keske ama sanki günler geçmiyor çok sıkılıyorum senın kaç gün kaldı CNm benım doguma daha 94 gün var
kızlar bişey daha soracam eşlerinizle birlikte oluyor msunuz?int bi dr son ay bırlıkte olunmanın doğumu kolaylaştırdığını soyluyor.tehlikeli olmaz mı yaaa
kızlar bişey daha soracam eşlerinizle birlikte oluyor msunuz?int bi dr son ay bırlıkte olunmanın doğumu kolaylaştırdığını soyluyor.tehlikeli olmaz mı yaaa
bize yasaktı 6 aya kadar canım ondan sonrasındada biz korkuyoruz zaten 7 sene bekledik biz bebegimizi
yok tatlım izmitte yasıyor ailemsenınkıler ıstanbuldamı canım
Vallah canım biz bastan beri birsey yapmadık. Korkuyoruz birsey olur diye.
canımm benım Rabbim hepimize sağlıkla kuzzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.bende 8 ay bekledim canım.bize çook uzun gelmişti.seneleri duyunca Allah sabrını veriyormuş demk ki
sabrını verio vermesinede nasıl geçti o 7 sene gelde bide sor bakıyım bana rabbim aratmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?