Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
YAGMURCA jasemin haklı bence. kadına teşekkür et biz de seneye alırız inş. bu sene çok zor geçiyo sıcaklarda falan de işi şakaya vur geç eşin de kızdırmasın seni, sanki kendi ağırlıcakCanım sende gittiğin yerde bayan olana dersin ellerine saglik Allah kabul etsin. Bende bu sene çağırmadan geçireceğim. Cok zor oluyor benim icin gibi laflar edersin. Esine söyle sende evet zor oluyor. Bunun oncesi var hazırlık, servisi vs sonrasi toparlanması. Kolay degil.
Biz iki gun üst üste iftara davetliydik, misafirlik bile yordu beni. Yollar vs.
canım kocası bebekleri için hediyeler almış. sezin61 kaçtı galiba sesi çıkmıyo hiçkız sezinin kocası ne almış barışmak için anlamadım ben..bebişe mi bişiler almış:26:ama Allah dam etsin ben böle mutlu sonları severim çookk
Ayy bizde de şefkat tavan yapmış zaten, bayıldı mayıldı deyince oyy yaa kıyamadı sezin hee..
![]()
canım ben bi bornoz takımı bi de tek havlu aldım. bornoz takımının içinde de bornozu havlusu terliği kesesi falan var. yani bi bornoz iki havlusu oldu.Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
resmini koymuştu tavuklum biberon emzik burun aspiratörü felan almış çok tatlılardı adam da bilio nereye oynayacağını sezinim de kıyamamış![]()
sonucunu aldın mı canım. inşallah ıyı cıkmıstır ...
Tamam cnm ac gidicem zaten bişeyler ye derlerse alır ordan atıştırrım bişiler![]()
canım üzülme benim oğluşum dadaha dönmemiş dr um daha erken döner dedibenım bebegım hala ters duruyomuşşş :'( :'( benım gıbı bebeği ters duran var mı
YAGMURCA jasemin haklı bence. kadına teşekkür et biz de seneye alırız inş. bu sene çok zor geçiyo sıcaklarda falan de işi şakaya vur geç eşin de kızdırmasın seni, sanki kendi ağırlıcak
canım kocası bebekleri için hediyeler almış. sezin61 kaçtı galiba sesi çıkmıyo hiç
canım ben bi bornoz takımı bi de tek havlu aldım. bornoz takımının içinde de bornozu havlusu terliği kesesi falan var. yani bi bornoz iki havlusu oldu.
bi örme yeleğimiz eksik omzumuzdahıı anladım cnm saol, iice kapı önünde mhabbet eden kadınlara döndük hee
![]()
napak kıss zaman geçmiyo yoksahıı anladım cnm saol, iice kapı önünde mhabbet eden kadınlara döndük hee
![]()
Anladım canım ben de öyle yapmayı dusunuyorum butikbebe de varda kalıtelımıdır bılemedım.ben bornozlu almayı düşünmüyürum canım normal havlu takımı alcam yanında keseli olanlar da var iki tane alcam daha sonra giyebileceği zaman bornoz alırım zaten giyemicek hemen almanın anlamı yok bi de kış olcak yani![]()
Üzülme canım degıstırır pozisyonunu ne zamandır böyle?benım bebegım hala ters duruyomuşşş :'( :'( benım gıbı bebeği ters duran var mı
Canım benim annem almıştı hem havlu hem bornoz takım almış...
nacıss dr bana aç karınla gel dedı aç gıttım kesınlıkle bışey yeme dedı ama o şekerı içmek bana ıgrenç geldı belkı sana gelmeyebılırde sakın agzına bışey surme aç gıt yanı
Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
YAGMURCA jasemin haklı bence. kadına teşekkür et biz de seneye alırız inş. bu sene çok zor geçiyo sıcaklarda falan de işi şakaya vur geç eşin de kızdırmasın seni, sanki kendi ağırlıcak
canım kocası bebekleri için hediyeler almış. sezin61 kaçtı galiba sesi çıkmıyo hiç
canım ben bi bornoz takımı bi de tek havlu aldım. bornoz takımının içinde de bornozu havlusu terliği kesesi falan var. yani bi bornoz iki havlusu oldu.
markası ne canım ama genelde aynı oluyolar sanırım pek bi farklılık olacağını sanmıyorum :44:Anladım canım ben de öyle yapmayı dusunuyorum butikbebe de varda kalıtelımıdır bılemedım.
Üzülme canım degıstırır pozisyonunu ne zamandır böyle?
Gülerek kullansın bebişin canımm![]()
hıı anladım cnm saol, iice kapı önünde mhabbet eden kadınlara döndük hee
![]()
cnm sen bornozu nerden aldın ne kadar ödedın
sonucunu aldın mı canım. inşallah ıyı cıkmıstır ...
Tamam cnm ac gidicem zaten bişeyler ye derlerse alır ordan atıştırrım bişiler![]()
kan alınca ye diolar cnm bişiyler zaten
Kızıma diyorum ama ben de bugün çok miskin ve mıyışığım,2 saat sonra da yoga dersim var ama ben uyumak istiyorum..Türk kahvesi yaptım kendime açılayım diye bakalım..Benim kızım da sık sık ters dönüyor,2 aydır poz vermiyor bu yüzden..Sürekli eliyle yüzünü kapatıyor,geçen hafta da eli başındaydı gamlı gibi yavrumun![]()