2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çamaşır suyu falan bende sık kullanırdım halende kullanıyorum ama çok sukur hıç bır yan etkısını gormedım gormemde ınş ee onsuz ev temızlıgı olurmukı zaten sıcak heryer kokmaya başlar özellıkle lavabolar

Canım sende gittiğin yerde bayan olana dersin ellerine saglik Allah kabul etsin. Bende bu sene çağırmadan geçireceğim. Cok zor oluyor benim icin gibi laflar edersin. Esine söyle sende evet zor oluyor. Bunun oncesi var hazırlık, servisi vs sonrasi toparlanması. Kolay degil.
Biz iki gun üst üste iftara davetliydik, misafirlik bile yordu beni. Yollar vs.
YAGMURCA jasemin haklı bence. kadına teşekkür et biz de seneye alırız inş. bu sene çok zor geçiyo sıcaklarda falan de işi şakaya vur geç eşin de kızdırmasın seni, sanki kendi ağırlıcak :47::9:

kız sezinin kocası ne almış barışmak için anlamadım ben..bebişe mi bişiler almış:26::27:ama Allah dam etsin ben böle mutlu sonları severim çookk:16:Ayy bizde de şefkat tavan yapmış zaten, bayıldı mayıldı deyince oyy yaa kıyamadı sezin hee..:23:
canım kocası bebekleri için hediyeler almış. sezin61 kaçtı galiba sesi çıkmıyo hiç :9:

Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
canım ben bi bornoz takımı bi de tek havlu aldım. bornoz takımının içinde de bornozu havlusu terliği kesesi falan var. yani bi bornoz iki havlusu oldu.

sonucunu aldın mı canım. inşallah ıyı cıkmıstır ...

Tamam cnm ac gidicem zaten bişeyler ye derlerse alır ordan atıştırrım bişiler :34:

nacıss dr bana aç karınla gel dedı aç gıttım kesınlıkle bışey yeme dedı ama o şekerı içmek bana ıgrenç geldı belkı sana gelmeyebılırde sakın agzına bışey surme aç gıt yanı

YAGMURCA jasemin haklı bence. kadına teşekkür et biz de seneye alırız inş. bu sene çok zor geçiyo sıcaklarda falan de işi şakaya vur geç eşin de kızdırmasın seni, sanki kendi ağırlıcak :47::9:

canım kocası bebekleri için hediyeler almış. sezin61 kaçtı galiba sesi çıkmıyo hiç :9:

canım ben bi bornoz takımı bi de tek havlu aldım. bornoz takımının içinde de bornozu havlusu terliği kesesi falan var. yani bi bornoz iki havlusu oldu.

cnm sen bornozu nerden aldın ne kadar ödedın

ben bornozlu almayı düşünmüyürum canım normal havlu takımı alcam yanında keseli olanlar da var iki tane alcam daha sonra giyebileceği zaman bornoz alırım zaten giyemicek hemen almanın anlamı yok bi de kış olcak yani :51::51:
Anladım canım ben de öyle yapmayı dusunuyorum butikbebe de varda kalıtelımıdır bılemedım.
benım bebegım hala ters duruyomuşşş :'( :'( benım gıbı bebeği ters duran var mı
Üzülme canım degıstırır pozisyonunu ne zamandır böyle?
Canım benim annem almıştı hem havlu hem bornoz takım almış...

Gülerek kullansın bebişin canımm :nazar::nazar:

Kızıma diyorum ama ben de bugün çok miskin ve mıyışığım,2 saat sonra da yoga dersim var ama ben uyumak istiyorum..Türk kahvesi yaptım kendime açılayım diye bakalım..Benim kızım da sık sık ters dönüyor,2 aydır poz vermiyor bu yüzden..Sürekli eliyle yüzünü kapatıyor,geçen hafta da eli başındaydı gamlı gibi yavrumun:1:

Anladım canım nerden aldın bornoz takımını falan?

Anladım canım ben de öyle yapmayı dusunuyorum butikbebe de varda kalıtelımıdır bılemedım.

Üzülme canım degıstırır pozisyonunu ne zamandır böyle?

Gülerek kullansın bebişin canımm :nazar::nazar:
markası ne canım ama genelde aynı oluyolar sanırım pek bi farklılık olacağını sanmıyorum :44:

hıı anladım cnm saol:54:, iice kapı önünde mhabbet eden kadınlara döndük hee:52::27:

cnm sen bornozu nerden aldın ne kadar ödedın

ben bursadayım canım kapalı çarşıda bi yerden 35 tl bebitofun bornoz takımını aldım çookkkkkkkkkkkkk ciciiii :16:
bi tane de yine bebitofun havlusu ki tek havlu almanızı tavsiye ederim hem lazım olucakmış hem de daha kaliteli aynı marka olmasına rağmen, onu da 15tl ye aldım.

canım 3 haftadır böyle madem dönecek ya hani niye doktor beni korkutuyo kı telas yapmaya gerek yok ama bebek ters duruyo dıyo ne doner dıyo ne bısey bısey olmaz dıyo :( dönmezse ne olur kı ters ya beslenıyodur demı

Kızıma diyorum ama ben de bugün çok miskin ve mıyışığım,2 saat sonra da yoga dersim var ama ben uyumak istiyorum..Türk kahvesi yaptım kendime açılayım diye bakalım..Benim kızım da sık sık ters dönüyor,2 aydır poz vermiyor bu yüzden..Sürekli eliyle yüzünü kapatıyor,geçen hafta da eli başındaydı gamlı gibi yavrumun:1:

catyyyyy neden bizim kızların suratlar kapalı toto açık hep :9::9::9:
bizimki de en son gittiğimizde iki eli kulaklarındaydı Allahımmm yoksa kepçe de bizden mi saklııyyooo :52:

Back
X