2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bende bornoz takımı sormuştum özdılekten ıcınde bornozu havlusu geçmelik havlu vede bı parca daha vardı 78 tl dedıler ama çok tatlıyılar

Kafası gecmelıler daha kullanıslı gb canım bornozlarda 1-2 yas ıcın galıba daha ufaklarıda varmıdır bılmıyorum.

bilmiyorum valla havlumuz var diye hiç araştırmadım bu mevzuyu şimdilik bu işimizi görür çok fazla alma taraftarı değilim zamanı geldikçe alınır eşyalar

Canım adlı yastıgını nerden aldın gecenlerde gördumde bıraz pahalıydı sanki?
Yastık 32.90 nevresim 36.90 dı canım,piyasaya göre pahalı oldu birazcık ama kzıım için alasım geldi,bir de güvendiğim kaliteli ve takip ettiğim bir site o nedenle.

bilmiyorum valla havlumuz var diye hiç araştırmadım bu mevzuyu şimdilik bu işimizi görür çok fazla alma taraftarı değilim zamanı geldikçe alınır eşyalar
Aynen öyle canım bebişler cabuk büyüyor nasılsa.
Yastık 32.90 nevresim 36.90 dı canım,piyasaya göre pahalı oldu birazcık ama kzıım için alasım geldi,bir de güvendiğim kaliteli ve takip ettiğim bir site o nedenle.
Hangi siteden aldın canım iyi etmişsin valla
carameli duymuştum iyi bi marka diğerini bilmiyorm ama iyidir heralde

Bilemıyorum canım fena degıldır heralde.

Aynen öyle canım bebişler cabuk büyüyor nasılsa.

Hangi siteden aldın canım iyi etmişsin valla

Bilemıyorum canım fena degıldır heralde.
Perabulvarı.com canım,her tarz ve satış mevcut burda..özellikle ev dekorasyonu anlamında ilgileniyorum arada farklı ürünler de çıkabiliyor.

kızlaarr ya benim totomda meme gibi bişi çıktı..çok acıyor totoşuum..hamileliktenmi acaba ya çok korktum:2::2:

noluyo kız sizin kocalara, alla alla, misafir ağırlamak kolaymı? vala ben davetli olarak gidiyorum hazır yediğim halde yoruluyorum değil ki ağırlayayım, söle canım vala ağırlayamam de hiç kendini kasma, ay insan kendi evinin işini zor yapıyo bide misafir ağırlıcan töbe töbe yaaaa

Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
canım yenidoğanlara bornoz önermiyolar, başlıklı havlu ve içinde mermerşahı bez öneriyorlar ben öyle aldım 2 adet sadece, bornozu büyüyünce alcam takım olarak, ha sen bornoz-başlıklı havlu böle takım uygun fiyat bulursan al koy kenara sonra kullanırsın
o doktorun bennnn...... hey allam yaa, bişi yok canım korkma o beslenir her durumda bundan emin olabilirsin, ters durmasıda doğum açısından seçim yapmak zorunda bırakır hepsi bu yani telaş yapacak bişi yok, başı yukardaysa sezaryen olursun o kadar, kasma kendini daha çok var hem şimdiden bunlarımı konuşçaz daha dur bakalım 39. haftaya kadar yolu var bunun

canım yine tam gaz geldin kırarım asarım diye hoşgeldinnn

canım sen biraz alınganlık yapıyosun galiba, ben de kocan çağır diyo sandım milleti o sadece senin kendini kötü hissetmene fırsat vermemeye çalışıyo gibi sanki.
canım hangi siteden aldın? güle güle kullansın ecenurun

korkmayım demi ay hadi inşallahh bir şey olmasında ben her seye razıyım valla kaç gündür uyku uyuyamıyorum hem bişey olacak olsa doktor benı kolayca göndermez demı Allah sizden razı olsun valla

canım benim bebeğimde hep ters ve ben hiç takmadım doktorumda bişi demedi.hep tersti her gittiğimde çokta rahattı bebeğim ellerini ağzına götürüp çıkarıyor kulağını çekiyor gayette iyiydi keyfi..bunu daha şimdiden kafana takma hem ters olsa neolurki?sezeryan olursun normal doğum yapamazsın ki ben zaten sezeryan istiyorum bnde sorun yok yani

Perabulvarı.com canım,her tarz ve satış mevcut burda..özellikle ev dekorasyonu anlamında ilgileniyorum arada farklı ürünler de çıkabiliyor.
Bakayım canım bende o zaman
kızlaarr ya benim totomda meme gibi bişi çıktı..çok acıyor totoşuum..hamileliktenmi acaba ya çok korktum:2::2:
Gecmıs olsun canım kabız falanmısın acaba? Hamılelıkte görulebılıyor.
Anladım tatlım bende baslıklı alayım en ıyısı bakarım yıne bornozlara falanda

Bakayım canım bende o zaman

Gecmıs olsun canım kabız falanmısın acaba? Hamılelıkte görulebılıyor.

Anladım tatlım bende baslıklı alayım en ıyısı bakarım yıne bornozlara falanda

ben yıllardır kabızlık problemi çektim hiç olmamıştı bu ara kabız değilim ama olmuş çok acıyor çok üzüldüm ilk kez böyle bişi geliyor başıma:2: hem kaşınıyor hem acıyor:2:

sabahtan beri girip bir selem veremedim evrak hazırlamaktan bu saat oldu.inşallah iyisinizdr hanımlar.

kızlar ben hastanemi değiştircem ank da dr onerisi olan arkadaş lar.ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum özel güya ama sekreter karıya çok sinirlendim..zaten tirodim yüksek çıkmış

ben de ankaradayım hanımlar.bu zamana kadar medicanaya gittim şimdi dr değiştiriyorum malesef. dr hanım hastanede çok ilgili alakalı ama telefonları açmıyor açmadığı gibi geri de dönmüyor biz de bu sebepten dolayı dr değiştiriyoruz. bu hafta sevgi ateş uçar hanımdan arkadaşın tavsiyesi üzerine randevu aldım. özel muayenehanesi var. doğumu meddicanada yapıyormuş.biz de zaten baştan hastane seçerek medicanaya gitmiştik ama dr seçememişiz maalesef. arkadaşım çok ilgili alakalı olduğunu söylüyor. kız 2 ay önce doğum yapmıştı yakın zamanda kanaması olmuş dr u aramış gel bakalım dedmiş sonra kanaması kesilmiş gitmemiş. dr arayıp sen gelecektin gelmedin ne oldu demiş.inşallah bize de bu kadar ilgi alaka gösterir.

herkesler kocasıyla ilgileniyormuş bu ara ben hiiiç ilgilenemiyorum. çok yorgun oluyorum erkenden uyuyorum o da garibim hiç bir laf etmiyor.ben de bir ilgi göstereyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…