Butikbebe de 23.90 tl kargoda bedava kızlar bornoz almayı dusunen varsa eger.
carameli duymuştum iyi bi marka diğerini bilmiyorm ama iyidir heraldeBornoz caramel adlı butik de canım havluda puan babyde.
korkmayım demi ay hadi inşallahh bir şey olmasında ben her seye razıyım valla kaç gündür uyku uyuyamıyorum hem bişey olacak olsa doktor benı kolayca göndermez demı Allah sizden razı olsun valla
Kafası gecmelıler daha kullanıslı gb canım bornozlarda 1-2 yas ıcın galıba daha ufaklarıda varmıdır bılmıyorum.
Yastık 32.90 nevresim 36.90 dı canım,piyasaya göre pahalı oldu birazcık ama kzıım için alasım geldi,bir de güvendiğim kaliteli ve takip ettiğim bir site o nedenle.Canım adlı yastıgını nerden aldın gecenlerde gördumde bıraz pahalıydı sanki?
kız hala bedava mıymış kargo dün bedavaydı bugün de mi..du bakim..
Aynen öyle canım bebişler cabuk büyüyor nasılsa.bilmiyorum valla havlumuz var diye hiç araştırmadım bu mevzuyuşimdilik bu işimizi görür çok fazla alma taraftarı değilim zamanı geldikçe alınır eşyalar
Hangi siteden aldın canım iyi etmişsin vallaYastık 32.90 nevresim 36.90 dı canım,piyasaya göre pahalı oldu birazcık ama kzıım için alasım geldi,bir de güvendiğim kaliteli ve takip ettiğim bir site o nedenle.
carameli duymuştum iyi bi marka diğerini bilmiyorm ama iyidir heralde
Perabulvarı.com canım,her tarz ve satış mevcut burda..özellikle ev dekorasyonu anlamında ilgileniyorum arada farklı ürünler de çıkabiliyor.Aynen öyle canım bebişler cabuk büyüyor nasılsa.
Hangi siteden aldın canım iyi etmişsin valla
Bilemıyorum canım fena degıldır heralde.
noluyo kız sizin kocalara, alla alla, misafir ağırlamak kolaymı? vala ben davetli olarak gidiyorum hazır yediğim halde yoruluyorum değil ki ağırlayayım, söle canım vala ağırlayamam de hiç kendini kasma, ay insan kendi evinin işini zor yapıyo bide misafir ağırlıcan töbe töbe yaaaakız adige ben gcn hafta biraz uzak kaldım geçmişide okuyamadım sen niy küstünki kocişe merak ettim.benimkide bu aralar beni çok sinir ediyo ama üstüne gitmiyorum.iş yerinde arkadaşlar hep beraber iftar programı hazırlıyolar baya kalabalık müdürler felanda gelicekmiş. herkes eşiyle geliyomuş. benmki tutturdu sevmediğim kişiler var ben gitmem diye. bi iki ısrar ettim gitmiycem gidiyosan sen git dedi bende ben tek kişimiyim tek gideyim herkes eşiyle gidiyo dedim. ama senin iş yerinde bi program olur o zamanda ben gelmicem dedim beni tehdit etme diyo bana. kaç gündür burda arkadaşlar soruyo gelmıcenmi dıye yok gelmiyorum dedim benim. niye dediler cevap veremedim beni çok zor durumda bıraktı ama bişey demiyorum artık çok üzüldüm çünkü bugünde arkadası aramıs iftara davet etmiş gideriz ama dedim bunun bide geri çağırması var dedim benim durumum belli çalışıyorum misafir alamam iftara dedim.halimde ne varmış hamile olupda misafir alan yokmuymus bir sürü şeyy çok doldum ama hep alttan alıyorum bakalım noolcak
canım yenidoğanlara bornoz önermiyolar, başlıklı havlu ve içinde mermerşahı bez öneriyorlar ben öyle aldım 2 adet sadece, bornozu büyüyünce alcam takım olarak, ha sen bornoz-başlıklı havlu böle takım uygun fiyat bulursan al koy kenara sonra kullanırsınKızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
o doktorun bennnn...... hey allam yaa, bişi yok canım korkma o beslenir her durumda bundan emin olabilirsin, ters durmasıda doğum açısından seçim yapmak zorunda bırakır hepsi bu yani telaş yapacak bişi yok, başı yukardaysa sezaryen olursun o kadar, kasma kendini daha çok var hem şimdiden bunlarımı konuşçaz daha dur bakalım 39. haftaya kadar yolu var bununcanım 3 haftadır böyle madem dönecek ya hani niye doktor beni korkutuyo kı telas yapmaya gerek yok ama bebek ters duruyo dıyo ne doner dıyo ne bısey bısey olmaz dıyodönmezse ne olur kı ters ya beslenıyodur demı
canım yine tam gaz geldin kırarım asarım diyeyook kuzum gezme de değil dükkanda oturuyorlar sahura kadar arkadaşlarıyla..hele çıksın gezsin kırarım onun bacaklarını
yawww ne kaddan konuşmuşsunuz oku oku bitmedi.... sezin barışmışsın kuzum kocişinle...gözün aydın ..mevlam kimsenin evinin huzurunu bozmasın..
karıştırmış olabilirim zaten bu ara aklım karma karışık. ya eşimde çağırma zaten diyo ama ben sürekli durumum belli diyorum oda durumunda ne var gayet iyisin Allaha şükür diyo. bilmiyom benim sinirlerimde bozuk bu ara galiba
valla kimseyede acıklama yapmak zorunda değilim cnm sonuçta durumumu biliyolar. eşimde bu lafıma kızıyo. tmm çağırma ama durumunda birşey yok iyisin hasta gibi konusma dıyo adamda haklı valla benim dengeler iyice şaştı
canım hangi siteden aldın? güle güle kullansın ecenurunYani nedir derdi bu minik insanların anlamadım,pek nazlılar
Kepçe olursa da kabulümüz napalım,minicik kulakları önden önden gözükürBu arada bnm kızın hello kity nevresim takımı ve adı yazılı yastığı geldi,oyyy çok tatlı buu
korkmayım demi ay hadi inşallahh bir şey olmasında ben her seye razıyım valla kaç gündür uyku uyuyamıyorum hem bişey olacak olsa doktor benı kolayca göndermez demı Allah sizden razı olsun valla
dünürcümmm nbr kısss hiç sesin çıkmıyo bugünbilmiyorum valla havlumuz var diye hiç araştırmadım bu mevzuyuşimdilik bu işimizi görür çok fazla alma taraftarı değilim zamanı geldikçe alınır eşyalar
sonucunu aldın mı canım. inşallah ıyı cıkmıstır ...
evet aldım
134 çıktı , doktor bi sıkıntı yok dedi çok şükür.
inşallah seninki de iyi çıkar.
kız hala bedava mıymış kargo dün bedavaydı bugün de mi..du bakim..
Bakayım canım bende o zamanPerabulvarı.com canım,her tarz ve satış mevcut burda..özellikle ev dekorasyonu anlamında ilgileniyorum arada farklı ürünler de çıkabiliyor.
Gecmıs olsun canım kabız falanmısın acaba? Hamılelıkte görulebılıyor.kızlaarr ya benim totomda meme gibi bişi çıktı..çok acıyor totoşuum..hamileliktenmi acaba ya çok korktum:2::2:
Anladım tatlım bende baslıklı alayım en ıyısı bakarım yıne bornozlara falandanoluyo kız sizin kocalara, alla alla, misafir ağırlamak kolaymı? vala ben davetli olarak gidiyorum hazır yediğim halde yoruluyorum değil ki ağırlayayım, söle canım vala ağırlayamam de hiç kendini kasma, ay insan kendi evinin işini zor yapıyo bide misafir ağırlıcan töbe töbe yaaaa
canım yenidoğanlara bornoz önermiyolar, başlıklı havlu ve içinde mermerşahı bez öneriyorlar ben öyle aldım 2 adet sadece, bornozu büyüyünce alcam takım olarak, ha sen bornoz-başlıklı havlu böle takım uygun fiyat bulursan al koy kenara sonra kullanırsın
o doktorun bennnn..... hey allam yaa, bişi yok canım korkma o beslenir her durumda bundan emin olabilirsin, ters durmasıda doğum açısından seçim yapmak zorunda bırakır hepsi bu yani telaş yapacak bişi yok, başı yukardaysa sezaryen olursun o kadar, kasma kendini daha çok var hem şimdiden bunlarımı konuşçaz daha dur bakalım 39. haftaya kadar yolu var bunun
Bakayım canım bende o zaman
Gecmıs olsun canım kabız falanmısın acaba? Hamılelıkte görulebılıyor.
Anladım tatlım bende baslıklı alayım en ıyısı bakarım yıne bornozlara falanda
kızlar ben hastanemi değiştircem ank da dr onerisi olan arkadaş lar.ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum özel güya ama sekreter karıya çok sinirlendim..zaten tirodim yüksek çıkmış
canım ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum doktorum prof filiz yanık memnunum açıkçası bi de koru balgat hastanesin de ümit korucuoğlu var o daha ii ama doğumu üniversite hastanesinde yapmak istediğim için baskenti seçtim.Ücretleri de şöyle canım başkent 54 lira muayene laboratuvar testlerinden fark yok çok özellikli testlerde var mesela seker testi için ekstra 13 lira alıyolar ama tsh takibi için ücret yok tiroid hastasıyım ben de aydabir tsh bakılıyo bana da.Koru da sanırım 70 liraydı yanlış hatırlamıyorsam orda daha fazla laboratuvar farkı cıkıyo tsh a bile cıkıyo yani.Bide baskentte normal doğum sgk lı paket fiyatı 500 lira sezeryan 1000 lir falan ama Koru da 3500 lirayı falan buluyo ah ah keşke Ümit Hoca Başkentte olsaydı...
umarım fikir verebilmişimdir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?