ben yıllardır kabızlık problemi çektim hiç olmamıştı bu ara kabız değilim ama olmuş çok acıyor çok üzüldüm ilk kez böyle bişi geliyor başıma:2: hem kaşınıyor hem acıyor:2:
dünürcümmm nbr kısss hiç sesin çıkmıyo bugün
Kanama falan varmı cnm o bölgede? Hiç sıkma canını hamılelerde oluyormus vardır hem bir çözümü.
sorma çok da hızlı ilerliyo ben aktif okurken bile kaçırıyorumayy kuzum sabahtan konuları kaçırdım ya bi daha toparlayamadım bölük pörçük oldu
canım yine tam gaz geldin kırarım asarım diyehoşgeldinnn
sorma çok da hızlı ilerliyo ben aktif okurken bile kaçırıyorum
akşama ne yemek yapsam kızlar fikri olan ?:26:
afiyet olsun canım şimdidenben kabak musakka ve bulgur pilavı yapcam...yoğurtlu moğurtlu iyi gider diye düşündüm ...
afiyet olsun canım şimdidenben kabak sevmiyom eşim de hiç yemez:2:
hep bu hormonlar yüzünden....
hamişlik bu hatunların çenesine vurmuşş bebeğimm
hep aynı bahaneee
kisinlikle evet ben de dahil
tavuk köftesi salat çorba mi yapsam acaba yoksa şakşuka cacık mı öff hiç sevmiyom yemek seçmeyi yaa eşim de hiç yardımcı olmadı ben ne yapsan yerim dio ama beğenmezse az tırtıklayıp bırakıcak biliyorum
iyi fikir aklımda bulunsun tşk canımsebzeli pilav yanına da cacık yapın.yazın beni kurtarıyor bu ikisi
gaddar yanında az kalıyo kuzubenim öyle bir derdim yok işte şükürler olsun...koyarsın önüne ekmek peyniri beğenmezse şayet onu yer kuzu...
ne kaddan gaddarım di mi?
benim öyle bir derdim yok işte şükürler olsun...koyarsın önüne ekmek peyniri beğenmezse şayet onu yer kuzu...
ne kaddan gaddarım di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?