evet canım kesinlikle tutmuyo kendi annenin yerini ama Allah için başkalarından duydugum gibi de değil. ben de ona karşı saygısız değilim. ben bi de gizlemem ne hissediyosam en başından beri söylerim. hoşuna gitmiyodru belki ama artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve samimiyetsiz bi durum olmuyo yapmacıklık olmayınca. zaten bebikimize de o bakıcak gibi görünüyo geçinmeyip napcaassbence de doğru dio annenn...ama yine de öz kızları değiliz ve kadın kadını daha ii anlıyo, anne gibi göremiyosun..anneye yakın ama bence anne olamaz..Allah analarımızı eksik etmesin başımızdann...bir de farklı kültürlerde evlerde yetişmişsin illa ki garipsediğin şeyler olur, annemle bile oluyo yaane bi sürü uyuşmayan yönler![]()
aminn canım biz nasıl Allah korusun annemize bişey olsa kötü hissedeceksek eşler için de aynı durum geçerli.lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...
bi tanıdık abladan duymuştum kv yatalak hastaydı. kadına hayret ediyolarmış nasıl hiç sesin çıkmıyo isyan etmiyosun diye. ee kocam annesini çok seviyo ben kocamı çok seviyorum neden sesimi çıkarayım ben mutluyum diyomuş kadın. böyle olmak lazım aslında ama her zmana olmuyo işte
anacığıı kızıll benim kızımınkız hakkaten kızıl var mı genlerde..olabilir..kıza da yakışır kızıl saç hee..![]()