• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyyy ne çene çalmışınız kızzlarrr bi gittim yemek yedim namaz derken anca geldim :27:

Kegel egzersizi bildiğin ıkınma gb sanki inşallah dogru yapıyoduruz :1:

doktorlar yapın diyo ama...sen sakın totonu kaldırma...oturduğun yerde sık kendini...illa kalkıp ayakta yapmana gerek yok...
:9:

hiiiiiiiiiiiii eririm falan mazallah :27: aman o kadarcık şeyse yaparım nolcak ama netten gördüklerim baya baya yoga gibi bbişey :1:
anlatsın o zaman bende ona bir isim bulurum:27::27:allahım ben ne beterim ya...

kegel mi ne kuzu...bak idrarın geldiğinde tutuyorsun ya sıkıyosun kendini... aynı şekilde aklına geldikçe sık kendini yani hem kalçan hem vajinal bölgede bir kasılma olacak bu demek kısaca..benim bildiğim kegel bu..başka bilen varsa anlatsın öğrenek...
fenasın tabii ama Allah nabza göre şerbet veriyo her zmaan o günler gelsin de görürüz seni inş. :1::1::1:

Canım doğum günün kutlu olsun allah bebeğine sana ve eşine birlikte güzel bir hayat nasip etsin herşeyin hayirlisi ve güzelini yaşatsin inşallah

bir 20-30 sene sonra burada gelinleri damatları çekiştiririz. :60::60::60:
inşallah işdahımız olursa :)))
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.

benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.
kıss benim kv bu yaştan sonra lazer epilasyona gitti yarın öbür gün hastalık olur Allah korusun bakıma muhtaç kalırsam size eziyet olmasın diyo bak özledim şimdi :16::1:

hrma süt artırmıyomuydu ilk kez duydum dogumu tetiklediğini

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:27::27::18::18: ama çok korkuyom :30:utanıyom da bakalım nasıl olcak:17:

Son düzenleme:
Canım doğum günün kutlu olsun allah bebeğine sana ve eşine birlikte güzel bir hayat nasip etsin herşeyin hayirlisi ve güzelini yaşatsin inşallah
çok sağol canımmm burası süper moral oldu bana bugün iyi ki varsınız canlarr :16::16::16:

Slm canlar pek sık giremiyorum kızlar bu aralar sancılar beni öldürüyor kizimda aşağıya inmiş galiba hareketleri hep aşağıda ve sagda karnım hep sert ve ağrım var kizlar hepimizi öpüyorum ıyı geceler

ahh kıyamam canım geçmiş olsun amannn dursun kızın durduğu yerde ben goremeyınce erak ettım ozelden mesaj atıcakım ama nıckındeki uu ların kaç tane oldugunu bılemedıgımden mesaj yazamadım :) ısım ısteyınce. benimkide aşagıdan vuruyooo dinlen sen yat arada girde yaz bize durumundan haberdar et

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:27::27::18::18: ama çok korkuyom :30:utanıyom da bakalım nasıl olcak:17:

Korkma canım ya ben de cok utanmıstım alışıyorsun . Tüy cok mu az mı birde cok sert mi? Eger cok sert degılse abartılı bır acı olmaz zaten.

haydi bakalım sebicik malzemeler ortada artık bı evlendık anammmmm o doktor bu doktor gormeyen kalmadı zaten kocamıza zor gözterdık sonra normal agzını acar gıbı oluyo değil mi ama ben gıtmedımya hıc ağdaya onu bılmıyom işte kapa artıkın gözlrini sımsıkı o anda

ALLAH korusun canım zamanında saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah minişleri :nazar::nazar:

Ben uzandıgım yer de yapıyorum canım kaslar gevsesın az dıye :1: Çatır çatır kolayca dogururuz ınsallah :nazar:

amin canım valla en temizi normal doğum herhalde...
ayyyy ne çene çalmışınız kızzlarrr bi gittim yemek yedim namaz derken anca geldim :27:

aynen düştü çene toplayamıyoruz...bu arada bizde acıkmışız ama bugün tuhafım midem bulanıyo nedense...allah kabul etsin kuzum..

hiiiiiiiiiiiii eririm falan mazallah :27: aman o kadarcık şeyse yaparım nolcak ama netten gördüklerim baya baya yoga gibi bbişey :1:

fenasın tabii ama Allah nabza göre şerbet veriyo her zmaan o günler gelsin de görürüz seni inş. :1::1::1:

eriseydim ben erirdim kız... kegelle erimek mümkünse ben şimdiden başlayayım şu kegel işini fazlalaştırmaya...

selamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size
günaydın kızlarr. ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorummmmm:43: iki gün önce sabah feci bir krampla uyanmıstım onun etkısı hala devam edıyo daha kötü olmaya başladı. sağ ayağımda varis var sanki böyle düğüm düğüm oluyo yaa basamıyorum üstüne:43: dün akşam bizim müdür iftar yemeği verdi gidemedim ona kalkıpta. sabahda işe zor geldim yaa gören soruyo nooldu yürüyemiyonmu dıye. naapcam ben yaa nasıl gececek. :19:magnezyum içiyorum ama etkı etmedi. varis corabımı giysm bu sıcakta nasıl dayanıcamkiii üühüüüü:43::43:
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya
Sevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.

Adigecim bunlardan benden sana hediye :54: :71::71::119:
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere

slm kızlar bende ekim annesi olacağım inş. iş yogunlugundan giremıyorum fazlaca umarım hepiniz ve bebeişleriniz sağlıklısınızdır.
gelişmelerinizi takip için bakınıyorum arada kendi belirtilerimi yada rahatsızlıklarımı normal saymak adına okuyorum yazdıklarınızı :)
ama günler yaklaştıkca artık aranızda olmak istiyorum bende sizlerle hazırlanayım bu dogum macerasına inşallah :)
hoşgeldin canım aramıza
kuzu benim idrarda iltihap çıktı ve doktor açıkça söyledi erken doğum riskin var diye..hazırla koy kenara herşeyini dedi...
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim

ADİGE doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevenlerinle ve sevdiklerinle nice huzurlu saglıklı mutlu yaşlara inşallah :nazar::nazar:

selamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya

ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere

hoşgeldin canım aramıza

bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim
hoşgeldin ezinecim nasılsın kuzun nasıl?:49::55:

Back
X