2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptım:43:bu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler:15:
büssürü şey kaçırdın :1:
hoşgeldin canım:16:

:1:büyüyolar artık kuzum Allah hepsine hayırlı kaderler yazsın inşallah:16::16:

benim oğluşum da gayet formda teyzesi iyiyiz elhamdülillah:nazar:
maşallah canım

kuzu bilmiyorum benim idrada lökosit çıktı ++ iiki pozitif doktor dikkat etmemiz lazım dedi...benim bir kaybım var 16 haftalık..o yüzden doktorum biraz sıkı tutuyo işi.. her ihtimali söylüyo aççık açık...bunları yapmazsan bunlarla karşılaşabiliriz diye...

benimde 22 haftalık bi kaybım var canım aman rabbim zamanında saglıkla versin kucagımıza erken falan gelmesinler

yok kuzum ya kızları karıştırıyorum bazen dedim senmiydin değilmiydin kendi kafamda kodluyorum böylece insanları gerçek ismini bilmeyince bazen nicklerden kim kimdi gidiyorrr

doğru diyosun canım maşallah topik kalabalıklaşınca iyice karışıyor:1:

ben gene ipin ucunu kaçırmışım sayfalar ilerledikçe ilerlemiş
düşünmüonuzda bunlar hamile habire geçmiş okuyolar yavaş gidelim diye :63::63:

yağmur var istanbuldaaa:52::52::52:

ben gene ipin ucunu kaçırmışım sayfalar ilerledikçe ilerlemiş
düşünmüonuzda bunlar hamile habire geçmiş okuyolar yavaş gidelim diye :63::63:

yokk canım kızlara yetısılmıyorr ben bas edemedım okumakla gecmsı okurken bu tarafta ılerlıyor her taraftan kacıyor muhabbet :1:

yagsınn canımm yagsınnn heryer bı serınlesınn aksamda yagdı bırden bastırdı benım kocişte biraz ıslanmıstııı :1::1:

yaa ben cam sildim bu hamiş halimle üstelik şimdi sildim daha hepsi mahvolur:50: üstelik kocişten gizli siliyorum yazık bana ne çektim ben de bee:1:

çok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmm :23::21::7::8::15::24::32::46:

senin memleket nire serap hocam :9:

hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya arada :9:
biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahaha:60:

yanıyoruz resmen yanıyor.... 45 derece sıcaklığa bak...
ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallah:10:

hayret çıktığımdan beri iki sayfa ilerlemiş ben de şimdi sayfalar uçmuştur dedim ama az dedikodu yapmışsınız tebrikler...ben de gittim odamın camlarını sildim perdelerini yıkayıp astım kociş gelmeden yapim dedim gizli gizli iş yapıyorum yaa sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissediyorum kızıyor iş yapmama

git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yat

ah canım bebim dedikodudan geri kaldın ama sen hemen yakalarsın şimdi muhabbeti o kabiliyet var sende:1:
ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırım :32:

hoşeldinn culucummm valla bu kızlar neler kaynattı neler. bi öğle yemeğine gittim geldim sayfalar uçmuşş:1: ben sana özet gecıyım dur okumakla yorulma. adige hala kocişinden süpriz bekliyor. benim kociş akşam yemege gıdelım dedı ama ayagım agrıdıgı için haftaya bi gün gidelim dedim kızlar kızdı bana hihih:52: yarın kuaföre agdaya gıdıcek olan arkadaşlar var temizlenecekler bi güzel. aklıma gelenler bunlarr :27:
evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrr:1: ağda işi düşündürücü hepimizin sonu o olacak gibime geliyo, ben hala kan ter içinde kendim yapmaya çalışıyom bakalım bu hafta nası becercem olmadı banada ağdacı yolları taştannn:24::24:

büssürü şey kaçırdın :1:
hoşgeldin canım:16:
ayy hiçte bişi kaçırmamışım :19: özeti aldım hihihi:1: konuşa konuşa neleri konuşmuşunuz yaaa:63:

yağmur var istanbuldaaa:52::52::52:
kız nerde:53: burda yoookkk

size :50: size yetişemiyorum koca evde geceye döndü sen biliosundur çalışma sistemini
zaten sinir küpü dokunsan patlıcak sanki bana tutuyo orucu :41:

hee yaa geceye geçtiklerinde gündüz hep evdeler hiçbir şey yapamıyor insan ne temizlik yapıyor ne bir yere gidebiliyor ne de burda dedikoduya dahil olabiliyor ben hiç sevmiyorum gece çalışmasını:31::31:

biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahaha:60:

ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallah:10:

ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırım :32:

evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrr:1: ağda işi düşündürücü hepimizin sonu o olacak gibime geliyo, ben hala kan ter içinde kendim yapmaya çalışıyom bakalım bu hafta nası becercem olmadı banada ağdacı yolları taştannn:24::24:

ayy hiçte bişi kaçırmamışım :19: özeti aldım hihihi:1: konuşa konuşa neleri konuşmuşunuz yaaa:63:

kız nerde:53: burda yoookkk

gece yağmış canım onu demek istemiştimmm

yokk canım kızlara yetısılmıyorr ben bas edemedım okumakla gecmsı okurken bu tarafta ılerlıyor her taraftan kacıyor muhabbet :1:
bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize :4:
hee yaa geceye geçtiklerinde gündüz hep evdeler hiçbir şey yapamıyor insan ne temizlik yapıyor ne bir yere gidebiliyor ne de burda dedikoduya dahil olabiliyor ben hiç sevmiyorum gece çalışmasını:31::31:

aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio

Back
X