Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büssürü şey kaçırdınçok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptımbu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler
![]()
disko disko disko partizaniiii hadi eller havaya kıslar oturmayamı geldik buraya hoppaa
evet ya istanbul cok guzel efil efilll esiyorr![]()
zizag evet canım bendim o nolduki tatlım?
maşallah canımbüyüyolar artık kuzum Allah hepsine hayırlı kaderler yazsın inşallah
benim oğluşum da gayet formda teyzesi iyiyiz elhamdülillah![]()
kuzu bilmiyorum benim idrada lökosit çıktı ++ iiki pozitif doktor dikkat etmemiz lazım dedi...benim bir kaybım var 16 haftalık..o yüzden doktorum biraz sıkı tutuyo işi.. her ihtimali söylüyo aççık açık...bunları yapmazsan bunlarla karşılaşabiliriz diye...
yok kuzum ya kızları karıştırıyorum bazen dedim senmiydin değilmiydin kendi kafamda kodluyorum böylece insanları gerçek ismini bilmeyince bazen nicklerden kim kimdi gidiyorrr
yağmur var istanbuldaaa![]()
doğru diyosun canım maşallah topik kalabalıklaşınca iyice karışıyor![]()
ben gene ipin ucunu kaçırmışım sayfalar ilerledikçe ilerlemiş
düşünmüonuzda bunlar hamile habire geçmiş okuyolar yavaş gidelim diye![]()
yagsınn canımm yagsınnn heryer bı serınlesınn aksamda yagdı bırden bastırdı benım kocişte biraz ıslanmıstııı![]()
yağmur var istanbuldaaa![]()
ben gene ipin ucunu kaçırmışım sayfalar ilerledikçe ilerlemiş
düşünmüonuzda bunlar hamile habire geçmiş okuyolar yavaş gidelim diye![]()
havan kime kız hamiş![]()
yagsınn canımm yagsınnn heryer bı serınlesınn aksamda yagdı bırden bastırdı benım kocişte biraz ıslanmıstııı![]()
biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahahaçok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmm
senin memleket nire serap hocam
hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya arada![]()
ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallahyanıyoruz resmen yanıyor.... 45 derece sıcaklığa bak...
ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırımhayret çıktığımdan beri iki sayfa ilerlemiş ben de şimdi sayfalar uçmuştur dedim ama az dedikodu yapmışsınız tebrikler...ben de gittim odamın camlarını sildim perdelerini yıkayıp astım kociş gelmeden yapim dedim gizli gizli iş yapıyorum yaa sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissediyorum kızıyor iş yapmama
git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yat
ah canım bebim dedikodudan geri kaldın ama sen hemen yakalarsın şimdi muhabbeti o kabiliyet var sende![]()
evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrrhoşeldinn culucummm valla bu kızlar neler kaynattı neler. bi öğle yemeğine gittim geldim sayfalar uçmuşşben sana özet gecıyım dur okumakla yorulma. adige hala kocişinden süpriz bekliyor. benim kociş akşam yemege gıdelım dedı ama ayagım agrıdıgı için haftaya bi gün gidelim dedim kızlar kızdı bana hihih
yarın kuaföre agdaya gıdıcek olan arkadaşlar var temizlenecekler bi güzel. aklıma gelenler bunlarr
![]()
ayy hiçte bişi kaçırmamışımbüssürü şey kaçırdın
hoşgeldin canım![]()
kız nerdeyağmur var istanbuldaaa![]()
sizesize yetişemiyorum koca evde geceye döndü sen biliosundur çalışma sistemini
zaten sinir küpü dokunsan patlıcak sanki bana tutuyo orucu![]()
evet biz akşam denk gelmedik ama baya yağmış sizin ve bizim oralara
yokk canım kızlara yetısılmıyorr ben bas edemedım okumakla gecmsı okurken bu tarafta ılerlıyor her taraftan kacıyor muhabbet![]()
biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahaha
ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallah
ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırım
evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrrağda işi düşündürücü hepimizin sonu o olacak gibime geliyo, ben hala kan ter içinde kendim yapmaya çalışıyom bakalım bu hafta nası becercem olmadı banada ağdacı yolları taştannn
ayy hiçte bişi kaçırmamışımözeti aldım hihihi
konuşa konuşa neleri konuşmuşunuz yaaa
kız nerdeburda yoookkk
bende okumucam artık geçmiş falanyokk canım kızlara yetısılmıyorr ben bas edemedım okumakla gecmsı okurken bu tarafta ılerlıyor her taraftan kacıyor muhabbet![]()
hee yaa geceye geçtiklerinde gündüz hep evdeler hiçbir şey yapamıyor insan ne temizlik yapıyor ne bir yere gidebiliyor ne de burda dedikoduya dahil olabiliyor ben hiç sevmiyorum gece çalışmasını![]()