2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yagsınn canımm yagsınnn heryer bı serınlesınn aksamda yagdı bırden bastırdı benım kocişte biraz ıslanmıstııı :1::1:

evet biz akşam denk gelmedik ama baya yağmış sizin ve bizim oralara
ya nerde bu yağmurrrrrrrrrrrrrr, ben istanbulda sanıyom kendimide değilmiyim acep:26:

yaa ben cam sildim bu hamiş halimle üstelik şimdi sildim daha hepsi mahvolur:50: üstelik kocişten gizli siliyorum yazık bana ne çektim ben de bee:1:
kız nası siliyon camları vala helal olsun sana maaşallah diyim nazar değmesin, çamaşırları zor asıyom ben askılığa ki oda seyyarlardan balkona koyuyorum, vala alkışşş:46::42: benim temizlikçi yarın gelemicekmiş şimdi kara kara düşünüyom nolcak bu evin işi diye:43:

size :50: size yetişemiyorum koca evde geceye döndü sen biliosundur çalışma sistemini
zaten sinir küpü dokunsan patlıcak sanki bana tutuyo orucu :41:
oyyy kıyamam canım benimm:16:
biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahaha:60:

ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallah:10:

ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırım :32:

evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrr:1: ağda işi düşündürücü hepimizin sonu o olacak gibime geliyo, ben hala kan ter içinde kendim yapmaya çalışıyom bakalım bu hafta nası becercem olmadı banada ağdacı yolları taştannn:24::24:

ayy hiçte bişi kaçırmamışım :19: özeti aldım hihihi:1: konuşa konuşa neleri konuşmuşunuz yaaa:63:

kız nerde:53: burda yoookkk
beğenemedin mi kız:76: yoksam sen bizi beğenmiyor musun:100::27:

yaa ben cam sildim bu hamiş halimle üstelik şimdi sildim daha hepsi mahvolur:50: üstelik kocişten gizli siliyorum yazık bana ne çektim ben de bee:1:

ayyy canım ya gercekten yazık sana inş camına vurmaz yagmur cok kızz kocanda haklı hamiş hamiş ne camı sılıyon sen:50::41:

Son düzenleme:
bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize :4:

aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio
aynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyor
ya nerde bu yağmurrrrrrrrrrrrrr, ben istanbulda sanıyom kendimide değilmiyim acep:26:

kız nası siliyon camları vala helal olsun sana maaşallah diyim nazar değmesin, çamaşırları zor asıyom ben askılığa ki oda seyyarlardan balkona koyuyorum, vala alkışşş:46::42: benim temizlikçi yarın gelemicekmiş şimdi kara kara düşünüyom nolcak bu evin işi diye:43:
dün salonu sildim bugün yatak odasını yani yavaş yavaş yapıyorum canım napim
ayyy canım ya gercekten yazık sana inş camına vurmaz yagmur cok kızz kocanda haklı hamiş hamiş ne camı sılıyon sen:50::41:

ben silmezsem kim silecek canım kışdan beri kir içinde kaldı ilk 4 ay düşük tehlikem vardı yemek bile yapamıuordum zaten kpss hazırlık da vardı iyice batmışlar valla dışarı görünmüyor mecbur sildim utanıyorum biri gelince öyle pis pis bir de önceden deli gibi hergün temizlik yapardım o yüzden şimdi iyice gözüme batıyor:31::31:

boşver sen geçmişi gelecepğe bakkk :52::52::52:

bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize :4:

aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio

evet canım hıc gerek yok gecmıse ya kılo konusuluyor ya agdaa ısı barı kıl tuy mevzusuna sohbetten kopmayalaım:1::1:

aynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyor

ben silmezsem kim silecek canım kışdan beri kir içinde kaldı ilk 4 ay düşük tehlikem vardı yemek bile yapamıuordum zaten kpss hazırlık da vardı iyice batmışlar valla dışarı görünmüyor mecbur sildim utanıyorum biri gelince öyle pis pis bir de önceden deli gibi hergün temizlik yapardım o yüzden şimdi iyice gözüme batıyor:31::31:
iyi yapıyosun canım haklısın insan temiz, titiz olunca gözüne batıyo gördüğü şeyler, şimdi bizim temizlikçi teyzede gelmeyince bana kaldı işler, eşime söylesem aman bu haftada yapmayalım nolcak dicek ama öle olmuyo işte bende yarın akşam mecbur kendim yapçam ( bakayım işten gidince kendimi enerjik bulursam kociş gelene kadar en azından banyoyu ovarım) yada cumartesi ( kocişe söylemicem yoksa beni paralar ) o işe gittimi pır arkasından kalkar yaparım:1: madem gün gün yavaş yavaş yapıyosun sorun yok, kendini yormadan yapta gerisi önemli değil:6:

sende haklısın canımm ama yorma kendını bırak pıs olsun senın evıne camamı bakmaya gelıyorlar gelen zaten durumunu bılıyordur dusuk tehlıkesı atlatmıssın ALLAH korusun daha dıkkatlı olman lazım senın

aman keşke hep gündüzcü olsalar dedim geçen büyük konuşmuyumda oglumun polis olmasını istemiyorum dedim elin kızının başını yakmasın dedim
evet canım hıc gerek yok gecmıse ya kılo konusuluyor ya agdaa ısı barı kıl tuy mevzusuna sohbetten kopmayalaım:1::1:

:52::52: ben ne yapıcam onuda bilmiorum ya kıl tüy mevzusunda burda yapan yerde yok

iyi yapıyosun canım haklısın insan temiz, titiz olunca gözüne batıyo gördüğü şeyler, şimdi bizim temizlikçi teyzede gelmeyince bana kaldı işler, eşime söylesem aman bu haftada yapmayalım nolcak dicek ama öle olmuyo işte bende yarın akşam mecbur kendim yapçam ( bakayım işten gidince kendimi enerjik bulursam kociş gelene kadar en azından banyoyu ovarım) yada cumartesi ( kocişe söylemicem yoksa beni paralar ) o işe gittimi pır arkasından kalkar yaparım:1: madem gün gün yavaş yavaş yapıyosun sorun yok, kendini yormadan yapta gerisi önemli değil:6:

kız ben de kocişe söylemiyom zaten dün de söyledi doğuma kadar hiçbir iş yapma sadece yemek yap o kadar dedi duysa varya cam sildiğimi beni mahveder
sende haklısın canımm ama yorma kendını bırak pıs olsun senın evıne camamı bakmaya gelıyorlar gelen zaten durumunu bılıyordur dusuk tehlıkesı atlatmıssın ALLAH korusun daha dıkkatlı olman lazım senın

dikkat ediyorum canım iş yaptığımda az yapıyorum zaten sonra gelip uzanıyorum bol bol ki birşey olmasın allah korusun

kızlar ya bebek odası ıcın teklı bı berjer almak ıstedım ama cok pahalılara 500-600dan baslıyor bı koltuk nıye bukadar pahalı bunlar ya

aman keşke hep gündüzcü olsalar dedim geçen büyük konuşmuyumda oglumun polis olmasını istemiyorum dedim elin kızının başını yakmasın dedim

:52::52: ben ne yapıcam onuda bilmiorum ya kıl tüy mevzusunda burda yapan yerde yok

bence en ıyısı agda ayna karsısında bıraz zor olur uzun sure temız kalır

benim anam dediydi polisle evlenilmez kızım gecesi gündüzü belli değil diye de işte ben yok ben seviyom diye tutturmuştum ama seviyorum kocaı hem de çoookkk evlenince daha da aşık oldum ona:98::98::103::103::16::16:

kızlar ya bebek odası ıcın teklı bı berjer almak ıstedım ama cok pahalılara 500-600dan baslıyor bı koltuk nıye bukadar pahalı bunlar ya

tek ürünler daha pahalı oluyo canım maalesef, bende sallanan koltuk yaptırdım bebişin odasına bana emzirirken kolaylık olsun diye önünde pufuda var, 550tl ye yaptılar, kumaşını falan ben seçtim mesela ama çok pahalıya yapıyolar tek ürünleri:31:

benim anam dediydi canım kızım polisle evlenilmez gecesi gündüzü belli değil diye de ben seviyom diye tutturmuştum ama çook seviyorum kocamı yaa evlendikten sonra daha da aşık oldum ona:98::98::103::103::16::16:

Back
X