2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:

Canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine ceyran benıde cok fena carpıyor.

evet bıde sınekler var ben camlara sıneklık yaptım o dertten kurtulduk bıraz canım klımaya da dıkkat et oda carpmasın benım boynum felan tutuluyor hıc sevmıyorum ve bu arada bence esınede pek yaklasma senın ıcın zor olucak ama en azından grıbını atlatana kadar :1:
Evet zor olacak,eşime sarılıp mıncıklamadan nasıl durucam bilmem,hatta şifayı kapmış olmasam bari:1:Bu akşam ya aryı ayrı yatıcaz ya da ters şekilde yatarız mecbuur :26:

valla canım bende istiodum ama vazgeçtim odasını alıcaz oda zaten küçük bide sepetini alıcaz sepet gerçi yatak odasında durucak ama sonrasında odasına konacak sallanan koltugu koyacak yer olmucak malesef:50:

haklısın ezınecım bende sepet besık alıcam o yatak odasında durucak 6 ay bır yıl odamda durur sonra odaya gecırırız ama odaya hepsı sıgmaz galıba tıkıs tıkısda hıc sevmem

canım 800 dü fiyatı ama teşhir ürünü diye 550 ye verdi zaten mınderı falan poşetın içindeydı farketmez dedım eger yenı ısteseydım 700 olur demişti adam .bende park yatak alıcam 250 lıra onlarda yatak odama koymak için odasında yatmayacagı için sepet çok kullanışlı değilmiş sanırım park yatagı kaldırınca ufacık bı cantaya sıgıyo aldır dolabın ustune sepeti napıcan nreye koycan 5 aydan sonra onda yatamıcak sabt oldugu için yatak yerı hem daha pahalı sanırım sepet yataklar

benim koca begenmedi park yatagı bende öle düşünüodum sepet yerine ama sepet alcam yatak odasına mecbur

haklısın ezınecım bende sepet besık alıcam o yatak odasında durucak 6 ay bır yıl odamda durur sonra odaya gecırırız ama odaya hepsı sıgmaz galıba tıkıs tıkısda hıc sevmem

bu sepet beşiklerin sökülebilenleri var onlardan alırsak belki koltuga yer açılır ama o olmasada benim odama anca bebegn odası sıgar küçücük ya

benim koca begenmedi park yatagı bende öle düşünüodum sepet yerine ama sepet alcam yatak odasına mecbur

ama ben bı park yatak buldum çok guzelllll nettede var resmı paylaşayımm e tabı sepetler çok şık durruyoooo o alcak boşver ezinem tüllü müllü oluyolar oeşin öyle dıyosa öyle yap

nasıl kızlar park yatakk

Eklentiler

• $190 (21).webp
    $190 (21).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
canım 800 dü fiyatı ama teşhir ürünü diye 550 ye verdi zaten mınderı falan poşetın içindeydı farketmez dedım eger yenı ısteseydım 700 olur demişti adam .bende park yatak alıcam 250 lıra onlarda yatak odama koymak için odasında yatmayacagı için sepet çok kullanışlı değilmiş sanırım park yatagı kaldırınca ufacık bı cantaya sıgıyo aldır dolabın ustune sepeti napıcan nreye koycan 5 aydan sonra onda yatamıcak sabt oldugu için yatak yerı hem daha pahalı sanırım sepet yataklar

Evet zor olacak,eşime sarılıp mıncıklamadan nasıl durucam bilmem,hatta şifayı kapmış olmasam bari:1:Bu akşam ya aryı ayrı yatıcaz ya da ters şekilde yatarız mecbuur :26:

canım benım odamda cok buyuk deıl park yatak sıgmaz en ıdealı sepet besık onuda sonra odasına bı koseye koyarız 500-600 de onların fıyatı var canım bıde annem o sepet besıklerı cok sevıyor ılla ondan alalım dedı o aklıma dusurdu yoksa benım onuda almaya nıyetım yoktu bunlar da odaya sıgmaz onun ıcın ya sepetten yada koltuktan vazgecıcez:31:

sen ayrı yatmazsında ters yat barı canımcımm :1:

ama ben bı park yatak buldum çok guzelllll nettede var resmı paylaşayımm e tabı sepetler çok şık durruyoooo o alcak boşver ezinem tüllü müllü oluyolar oeşin öyle dıyosa öyle yap

alsın canım ben bişe demiyorum çocuk konu olunca eşim ne istiyosan dio öle olunca bnde onun istediklerine ewet diyorum

Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:

Canım çok gecmis olsun. Dikkat etmemiz gerek. Havalar hiç belli olmuyor. Soğuk su içmiyorum ben hiç. Sende dikkat et. Esine de çok yaklaşma. Gerçi aynı evin içindesiniz ama yine de dikkat et.

bu sepet beşiklerin sökülebilenleri var onlardan alırsak belki koltuga yer açılır ama o olmasada benim odama anca bebegn odası sıgar küçücük ya

nasıl kızlar park yatakk

sokulebılen varmı canım hıc duymamıstım sormakta hıc aklıma gelmedı bakarken sorayım barı en azından ortada yer kaplamaz sonra canım benım de oyle uc parca mobılya odaya anca sıgar en ıyısı bız koltuktan vazgecelım:50:
gercekten cok sıkmıs canım sepet besıkler gıbı suslu puslu tam senın kızına gore cıcılı bıcılı :1:

Son düzenleme:
nasıl kızlar park yatakk
çok güzeller ya kızlarınki nasıl cicili bicili ilki daha çok hoşuma gitti benim
canım benım odamda cok buyuk deıl park yatak sıgmaz en ıdealı sepet besık onuda sonra odasına bı koseye koyarız 500-600 de onların fıyatı var canım bıde annem o sepet besıklerı cok sevıyor ılla ondan alalım dedı o aklıma dusurdu yoksa benım onuda almaya nıyetım yoktu bunlar da odaya sıgmaz onun ıcın ya sepetten yada koltuktan vazgecıcez:31::

ben koltuktan vazgeçmiş durumdayım şuan

benm istedigim sepette bu bakın bakalım begenecekmisiniz
$1317760413_260759165_1-Resimleri--BEBEKONFOR-SEPET-BEsiKLERi-iMALAT-MOBiLYA-TEKSTiL.webp

Canım çok gecmis olsun. Dikkat etmemiz gerek. Havalar hiç belli olmuyor. Soğuk su içmiyorum ben hiç. Sende dikkat et. Esine de çok yaklaşma. Gerçi aynı evin içindesiniz ama yine de dikkat et.
Dikkat etmeye çalışıcaz canım,bugün fena nevrim döndü hala da kendime gelemedim bidaha olsun istemem Allah korusun..

Ben de böyle alıcam canım ama kubbelı olandanmı alsam bılemedım sızce 1 mi 2 mi ? Birde bunların markası ney kuzum?

canım bunlar o bıldıgınız park yataklar gıbı buyuk değillll bnım yartak odamda banyo oldugu ıçın her yer kapı benımde bol yerım yok yatak odamda ama bu park yataklar kıbar hantal deil sallanyo taşınıyooo güzelım ben trabzondayım bibeyon dıye bır magaza var burda rda gordum ben bunları cok cıcıler sonra cıvıle gıtıştık eşime aynıları ordada var hatta bıbeyonda 250 dedı a ucuzmuş dedık cıvılde 199 du fiyatı ben yazın anneme gıdıncede goturcem bu yatagı

çok güzeller ya kızlarınki nasıl cicili bicili ilki daha çok hoşuma gitti benim

ben koltuktan vazgeçmiş durumdayım şuan

benm istedigim sepette bu bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 758999

bunlar çokşık duruyoooo ezınecım çok beğendım ama en fazla 5 ay yatacaklar bunda ama park yatak kademelı ınıyo sonucta 1 yıl ben yanımda yatrcam gece emecek aglar duymam odasında uykum agırdır benım hem bunu nereye kaldırcan yatagına gecınce park yatak ufacıcık bı poşete sıgıyo tabı sen bilirisn yınede canım

canım bunlar o bıldıgınız park yataklar gıbı buyuk değillll bnım yartak odamda banyo oldugu ıçın her yer kapı benımde bol yerım yok yatak odamda ama bu park yataklar kıbar hantal deil sallanyo taşınıyooo güzelım ben trabzondayım bibeyon dıye bır magaza var burda rda gordum ben bunları cok cıcıler sonra cıvıle gıtıştık eşime aynıları ordada var hatta bıbeyonda 250 dedı a ucuzmuş dedık cıvılde 199 du fiyatı ben yazın anneme gıdıncede goturcem bu yatagı

Kaç acaba canım ölçüleri benım baktıgımda aşırı bir büyük degıldı zaten cok buyuk olsun ıstemıyorum yanıma koyucam fıyatlarda gayet makul. Ben de alıcam sonrada odasını alırız artık :nazar::nazar: Evet tasınabılır olması çok buyuk kolaylık bır yere yatılı gıtdıgınde göturebılırsın. Çok ta şirin duruyorlar.

oku oku zor bıttı terledım valla kızlar bend e ctesı gun u gıtcem dr bakalım benım bebiş nasıl olmus 4 boyutluyada gırmeyı dusunuyorum ordan çıktıktan sonrada azcık alışverış yapayım dıyorum kuzum için

bende sımdı cıvılın sıtesıne baktım mavısıde var cok hoslar gercekten annemle esımede gosterıyım bakıyım belkı bende bunlardan tercıh edebılırım bu hamıslıkten sonra banada bı kararsızlık geldı kendımıcın olsa hemen karar verırım ama oğlum ıcın kılı kırk yarıyorum resmen 3 aydan ıtıbaren mobılya bakıyoruz daha yenı karar verdım dusunun artık :1::26::49:

Back
X