Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arada yemek yaptım, ütü yaptım geldim. Mutfak tezgahını sildim, temizledim geldim. Ay bu ütü insanı mahvediyor. Allah'tan İstanbul bugun biraz serin. Ama ayaklarım ağrımış.
gule gule canım bızde sızı opuyoruzzz
oleyyyyhadı gozunn aydınn canımm ıyı eglenceler
![]()
sağolun canlarrr artık inadı bırakıp kocamı sevme vaktioohh git valla canım hadi mutlu bir akşam temennisiyleben de sana ve tüm gönül dostlarıma bugünlük elveda diyeyim...
![]()
bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize
aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio
yemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
oh maaşallah işleri bitirmişsin ben bugün ora bura koştur işe el süremedim .....
üstüne bi de hediye gelirse söz gircem bi yerlereOooo süper canım. Bak o kadar kendini üzdün, sıkıntıya soktun gördün mu gidiyorsunuz bak yemeğe. Hadi gözün aydin :) simdi utancından gir bakalım bir yerlere :))
üstüne bi de hediye gelirse söz gircem bi yerlere![]()
Kızlar oğluşuma isimi arıyorum yardım edin![]()
Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallahonun derdi değil tabi
.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26:
![]()
oh bak o kadar dert ettigine degdimiyemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallahonun derdi değil tabi
.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26:
![]()
tek ürünler daha pahalı oluyo canım maalesef, bende sallanan koltuk yaptırdım bebişin odasına bana emzirirken kolaylık olsun diye önünde pufuda var, 550tl ye yaptılar, kumaşını falan ben seçtim mesela ama çok pahalıya yapıyolar tek ürünleri![]()
canımmm cok gecmıs olsun ıns sımdı daha ıyısındır sıcaklardan camı acıp oturuyoruz farkında olmuyoruz ceryanda kaldıgımızın aman canım vucudun sımdı kırgındır senın dıkkat esınden sana bulasmasın
Sağolun canım,mecbur daha dikkatli olucam,camlar açılınca üşütmenin yanında sinekler de hücum ediyor ve bütün gece ısırılıyoruz,tabi öldürdüklerimiz de oluyor ama kıyı köşede kalanlar ve yeni katılanların avı oluyoruz ister istemez..Bundan sonra ya tek camı açıcaz ya da salondaki klimayı açıp gelen serinlikle yetinicez..oh bak o kadar dert ettigine degdimi
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende üşütmekten böbrek agrısı çektim kaç gün kötü oluyo artık eskisi gibi degiliz hassasız hemen kapıyoruz şifayı çok daha dikkatli olmamız lazım
bende aldım beyaz ssallanan sandalye pembe kumaşı pufuda odasıyla baber aldım bende ah balkonumuzu kapatmaya ustalar gelse odamız hemencık gelıvrcek adam her gun arıyoo depomda yer kalmadı getıreyım dıye 1,2 gundaha abı dıyo eşimm adamı oyalıyoz oda boşalmadıki daha
Sağolun canım,mecbur daha dikkatli olucam,camlar açılınca üşütmenin yanında sinekler de hücum ediyor ve bütün gece ısırılıyoruz,tabi öldürdüklerimiz de oluyor ama kıyı köşede kalanlar ve yeni katılanların avı oluyoruz ister istemez..Bundan sonra ya tek camı açıcaz ya da salondaki klimayı açıp gelen serinlikle yetinicez..
sen ne kadara aldın canım gercı pıyasası hep aynı galıba bunların bızımde oda gelsın kurulsun bakalım oda bıraz kucuk bende ona gore alıcam bıtane gercı odama sepet besıkde alıcam gerek de kalmayabılır sızce alıyımmı bılemdım sımdı![]()
sen ne kadara aldın canım gercı pıyasası hep aynı galıba bunların bızımde oda gelsın kurulsun bakalım oda bıraz kucuk bende ona gore alıcam bıtane gercı odama sepet besıkde alıcam gerek de kalmayabılır sızce alıyımmı bılemdım sımdı![]()