2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bende arada yemek yaptım, ütü yaptım geldim. Mutfak tezgahını sildim, temizledim geldim. Ay bu ütü insanı mahvediyor. Allah'tan İstanbul bugun biraz serin. Ama ayaklarım ağrımış.

Bende arada yemek yaptım, ütü yaptım geldim. Mutfak tezgahını sildim, temizledim geldim. Ay bu ütü insanı mahvediyor. Allah'tan İstanbul bugun biraz serin. Ama ayaklarım ağrımış.

oh maaşallah işleri bitirmişsin ben bugün ora bura koştur işe el süremedim .....

gule gule canım bızde sızı opuyoruzzz :1:

oleyyyy :64::64:hadı gozunn aydınn canımm ıyı eglenceler:1:

oohh git valla canım hadi mutlu bir akşam temennisiyle:nazar: ben de sana ve tüm gönül dostlarıma bugünlük elveda diyeyim...:21:
sağolun canlarrr artık inadı bırakıp kocamı sevme vakti :17::1:
güzel bi akşam geçiricez inşallah ben de kaçtım görüşürüz yarınn inş. :16::16::16::16:

bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize :4:

aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio

Evet yaa biri özet geçsin. Sabah çalışanlar bir muhabbet ediyorlar, ben geç giriyorum Ramazan'da. Bi bakıyorum 20-30 sayfa gecmis. Okuyum derken sayfalar uçuyor hiç yetişemiyorum. Yoruluyoruz vallah.

Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı:((

Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:

Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:

canımmm cok gecmıs olsun ıns sımdı daha ıyısındır sıcaklardan camı acıp oturuyoruz farkında olmuyoruz ceryanda kaldıgımızın aman canım vucudun sımdı kırgındır senın dıkkat esınden sana bulasmasın

Son düzenleme:
yemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :32::56::64::64::64::64:
oh bak o kadar dert ettigine degdimi

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende üşütmekten böbrek agrısı çektim kaç gün kötü oluyo artık eskisi gibi degiliz hassasız hemen kapıyoruz şifayı çok daha dikkatli olmamız lazım

tek ürünler daha pahalı oluyo canım maalesef, bende sallanan koltuk yaptırdım bebişin odasına bana emzirirken kolaylık olsun diye önünde pufuda var, 550tl ye yaptılar, kumaşını falan ben seçtim mesela ama çok pahalıya yapıyolar tek ürünleri:31:

bende aldım beyaz ssallanan sandalye pembe kumaşı pufuda odasıyla baber aldım bende ah balkonumuzu kapatmaya ustalar gelse odamız hemencık gelıvrcek adam her gun arıyoo depomda yer kalmadı getıreyım dıye 1,2 gundaha abı dıyo eşimm adamı oyalıyoz oda boşalmadıki daha

canımmm cok gecmıs olsun ıns sımdı daha ıyısındır sıcaklardan camı acıp oturuyoruz farkında olmuyoruz ceryanda kaldıgımızın aman canım vucudun sımdı kırgındır senın dıkkat esınden sana bulasmasın

oh bak o kadar dert ettigine degdimi

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende üşütmekten böbrek agrısı çektim kaç gün kötü oluyo artık eskisi gibi degiliz hassasız hemen kapıyoruz şifayı çok daha dikkatli olmamız lazım
Sağolun canım,mecbur daha dikkatli olucam,camlar açılınca üşütmenin yanında sinekler de hücum ediyor ve bütün gece ısırılıyoruz,tabi öldürdüklerimiz de oluyor ama kıyı köşede kalanlar ve yeni katılanların avı oluyoruz ister istemez..Bundan sonra ya tek camı açıcaz ya da salondaki klimayı açıp gelen serinlikle yetinicez..

bende aldım beyaz ssallanan sandalye pembe kumaşı pufuda odasıyla baber aldım bende ah balkonumuzu kapatmaya ustalar gelse odamız hemencık gelıvrcek adam her gun arıyoo depomda yer kalmadı getıreyım dıye 1,2 gundaha abı dıyo eşimm adamı oyalıyoz oda boşalmadıki daha

sen ne kadara aldın canım gercı pıyasası hep aynı galıba bunların bızımde oda gelsın kurulsun bakalım oda bıraz kucuk bende ona gore alıcam bıtane gercı odama sepet besıkde alıcam gerek de kalmayabılır sızce alıyımmı bılemdım sımdı :31:

Sağolun canım,mecbur daha dikkatli olucam,camlar açılınca üşütmenin yanında sinekler de hücum ediyor ve bütün gece ısırılıyoruz,tabi öldürdüklerimiz de oluyor ama kıyı köşede kalanlar ve yeni katılanların avı oluyoruz ister istemez..Bundan sonra ya tek camı açıcaz ya da salondaki klimayı açıp gelen serinlikle yetinicez..

evet bıde sınekler var ben camlara sıneklık yaptım o dertten kurtulduk bıraz canım klımaya da dıkkat et oda carpmasın benım boynum felan tutuluyor hıc sevmıyorum ve bu arada bence esınede pek yaklasma senın ıcın zor olucak ama en azından grıbını atlatana kadar :1:

sen ne kadara aldın canım gercı pıyasası hep aynı galıba bunların bızımde oda gelsın kurulsun bakalım oda bıraz kucuk bende ona gore alıcam bıtane gercı odama sepet besıkde alıcam gerek de kalmayabılır sızce alıyımmı bılemdım sımdı :31:

valla canım bende istiodum ama vazgeçtim odasını alıcaz oda zaten küçük bide sepetini alıcaz sepet gerçi yatak odasında durucak ama sonrasında odasına konacak sallanan koltugu koyacak yer olmucak malesef:50:

canım 800 dü fiyatı ama teşhir ürünü diye 550 ye verdi zaten mınderı falan poşetın içindeydı farketmez dedım eger yenı ısteseydım 700 olur demişti adam .bende park yatak alıcam 250 lıra onlarda yatak odama koymak için odasında yatmayacagı için sepet çok kullanışlı değilmiş sanırım park yatagı kaldırınca ufacık bı cantaya sıgıyo aldır dolabın ustune sepeti napıcan nreye koycan 5 aydan sonra onda yatamıcak sabt oldugu için yatak yerı hem daha pahalı sanırım sepet yataklar

Back
X