2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hu huu,selam kızlar napıyosunuz? Allahımmm ben dünden beri çok yoğunum..Dün temizlik yaptım akşam doğum günü kutlamaları falan,bugün de misafirler vardı ama yabancı değillerdi ,hastane çantasını hazırladık ütü yaptık falan derken akşam oldu..:37:Sizler napıyosunuz?
hosgeldın canımm bıttımı canta hazırlıgın??dogum gunun nasıl gectı canımm

aynen ya daha var dıme gelmez daha gelmesın bazen cok hazır hıssedym bazende cok gucsz cesaretsz bılmym allah yardımcmz olsn ya
yok canım hıc gucsuz hıssetme bız anne olacagız bu dunyada bı anneden dadaha guclu bısey yok bencee....
bende de oyyle bı cesaret varkı cahıl cesaretımıdır nedır bırak bırı ucuz olsacatır catır normal dogum yapabılırmısım gıbı gelıyorr:37::37::52::52:

artık doguralım sezın yaa yeter artıkk 40 gun oyle gozume buyuyorkı...bende de daha yalancı sancılar yenı basladı canım hıc bı belırtı yok gıbı ama erken doguracakmısın gıbı hıssedıyrum belkı dogum yapanlardan etkılenmıs olabılrız gozumuz acıldı onlar dogurunca:52::52::52:

etkılendık sekerım dun bendede belımden agrı giriyoduuu daha once hiç olmayan ınan akşam korktum duruyo duruyo bı anda gırıyo falan neysekı şimcik sorun yok zaten 36. haftaya gırcez bişey olmaz Allahın ıznıyle kuzum

etkılendık sekerım dun bendede belımden agrı giriyoduuu daha once hiç olmayan ınan akşam korktum duruyo duruyo bı anda gırıyo falan neysekı şimcik sorun yok zaten 36. haftaya gırcez bişey olmaz Allahın ıznıyle kuzum

hemen etkılenıyoz kız bızdee nasıl bız psıkolojımız var:27::27::27:evet bıde 36nın rahatlıgı var rısklı donemı atlattık dıyoruzz saglıkla gelsınlerde artık zamanı ne zamansa bekelrızz ne yapalımm 8 ay bekledıkk 1 ay daha beklerız ama ınsan sabırsılanıyor ınsan hıc gormedıgı bırını ozlermı ya burnumda tutuyor sankı:16::16:

ben de şuana kadar ıyıdım ama burnum akşamaya başladı kış geldı artık galıba noluyooo hamıleleıgım boyunca hiç grıp olmadım kortum şimdı
ne guzel canım vakıt gecıyo oyleee benımde bu aralar cok yogun gecıyooo çok mutluyum buyuzden ılk zamanlardakı gıbı eve tıkılmıyorum
Canım dikkat et kendine,artık sonbahar havasına girdik ,akşamları çok serin oluyor..Çorapsız gezmememiz lazım artık..Grip olursan direncin baya düşer ama olmayasın inş..Evet bişeylerle oyalanmak güzel,hele ki sözkonumuz bebeklerimiz olunca daha güzel:emir_bebek:..yoksa evde iş yapmadan durmak çok sıkıcı..:27:

yok canım hıc gucsuz hıssetme bız anne olacagız bu dunyada bı anneden dadaha guclu bısey yok bencee....
bende de oyyle bı cesaret varkı cahıl cesaretımıdır nedır bırak bırı ucuz olsacatır catır normal dogum yapabılırmısım gıbı gelıyorr:37::37::52::52:
Hoşbulduk canımm,evet çok şükür bitti,çantaya koyacağım bir iki eksik kaldı sadece..çanta derken orta boy bir valize neler neler sığdırmadık ki:1:Ama hepsi de lazım olabilecek şeyler..Doğum günü akşamında eşimle başbaşa yemek yedik demek isterdim ama lokantada yalnızdı çıkamadı ama kv kp ve kaynım bana geldiler,çok güzel bir sürpriz yaptılar,eşim de işten çıkınca geldi hepberaber kutladık güzel oldu:21:

Hoşbulduk canımm,evet çok şükür bitti,çantaya koyacağım bir iki eksik kaldı sadece..çanta derken orta boy bir valize neler neler sığdırmadık ki:1:Ama hepsi de lazım olabilecek şeyler..Doğum günü akşamında eşimle başbaşa yemek yedik demek isterdim ama lokantada yalnızdı çıkamadı ama kv kp ve kaynım bana geldiler,çok güzel bir sürpriz yaptılar,eşim de işten çıkınca geldi hepberaber kutladık güzel oldu:21:

hayırlı olsun canım artık hersey tamm sıra kızcendee oda saglıkla gelır ıns ınsanın ıcı huzurlu oluyor eksıklerı bıtıp hazırlıgı tam olunca:16::16:
ınsallah seneye kzın esın ucunuz kutlarsınız canım allah hayırlı omurler versın

hayırlı olsun canım artık hersey tamm sıra kızcendee oda saglıkla gelır ıns ınsanın ıcı huzurlu oluyor eksıklerı bıtıp hazırlıgı tam olunca:16::16:
ınsallah seneye kzın esın ucunuz kutlarsınız canım allah hayırlı omurler versın
Amin canım inşallah...Rabbim bizlere,hepimize o güzel günleri hatta yılları nasip eder inşallah:16:

slm kızlar ..:16::16:
:53::53::53:doğumlar başlamış bilee:52::52::52:
doğum yapan arkadaşlar bebişlerini güle güle büyütsünleerr:16::16::16::16::16:
benimde çantam hazır kasık agrım var bide( sölemesi ayıp) akıntım rengi deişiyo :17:
doğumları okuyuncaa heyecan bastıı:52::52::52:bende bugün sancım oldugu için artık agda işine el atıcamm:27:ne olur ne olmaz bebişlerin sagı solu belli olmuyo karnım baya indi :27:nst girdigimde sancım çıkmıştı:52::52::52:

ewewt bende 36 haftamdayım bugün ağdamı yaptım nolur nolmaz die ...

ne guzel işte canım cesaretlı olmk ıyıdr ama bu hastalık benı cok yıprattı psıkoljk olarak ondan bazen yaparm dıym bazende sezaryana gırerm dıyrm inş allahm bı cesaret verr de dogurrm

hemen etkılenıyoz kız bızdee nasıl bız psıkolojımız var:27::27::27:evet bıde 36nın rahatlıgı var rısklı donemı atlattık dıyoruzz saglıkla gelsınlerde artık zamanı ne zamansa bekelrızz ne yapalımm 8 ay bekledıkk 1 ay daha beklerız ama ınsan sabırsılanıyor ınsan hıc gormedıgı bırını ozlermı ya burnumda tutuyor sankı:16::16:
bende cok rahattm şimdiye kadar herhalde doguranları görünce hepımz stres oldk beklesn oglusm tam kılosnda zamannda dogsun hem erkekler gec dogar dıyolar ama bırakın kendımı tesellı edym napıym

mrb kızlar ....
selam canım

bende cok rahattm şimdiye kadar herhalde doguranları görünce hepımz stres oldk beklesn oglusm tam kılosnda zamannda dogsun hem erkekler gec dogar dıyolar ama bırakın kendımı tesellı edym napıym

ne guzel işte canım cesaretlı olmk ıyıdr ama bu hastalık benı cok yıprattı psıkoljk olarak ondan bazen yaparm dıym bazende sezaryana gırerm dıyrm inş allahm bı cesaret verr de dogurrm

evet herkes oglan doldurur dıyor ama dgum yapan uc arkadasında kızmıydı kı acep:44::44:eger oyleyse kız annelerı hazırlıklı olsunn::9::9:
kısmet ne zaman gelecekelrı bellı olmaz kız yada erkek fark etmez sende stres yapma kuzum cok buyutme gozunde basıt bısey gıbı dusun kac aydır karnımzda tasıyz cıkarması daha kolay olacak ınan bana:52::52::52::32::32::32:

Mrb kızlar okula gitmek veni çok yoruyor okuldan sonrada ark bişi yapıyoruz odaha da yoruyor:52:bende ağdamı yaptırdım ben jendim yapamıyorum hiç göremiyorum elinde yetişmiyor:((( bi haftadır eve gelincede uyuyup kalıyorum geçmişi okurken uyumuş kalmışım bugünde:))) çok üşümüşüm ama hasta olmam inşşş

Selam kızlaar biz de 34+2 yiz bugün. Kontrolümüz vardı oğlum maşallah 2900 olmuş boyuda 46 cm olmuş nst ye de girdik sancı filan çıkmadı. Ama bebeğim tersti dönmüş ve başı baya aşağıdaymış doktorum çalışma artık dedi halbuki 37 ye kadar çalışabilirraporuda almıştım. Karnımda aşağı düşmüş normal olursa en geç 38 de doğar dedi inşallah 36 yı görürüz dedi. Hayırlısı bakalım. Ben çok korktuğum için sezeryan istiyorum doktoruma da söyledim sözde tamam çok istersen yaparım falan dedi ama sanki normal yapmamı beklicek gibi hissettim gün filan vermedi çünkü.. pazartesi tekrar nst ye çağırdı duruma sanırım sıkı takibe alacak. Bol bol istirahat et kendini yorma dedi. ilişki yasak dedi.. Öyle işte.. İnşallah ay sonu en geç ekimin başı gibi kavuşucam oğluma.. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah.
Bu arada şu fermuarlı kadife battaniyelerden ben de aldım mavi renk :emir_bebek:hastaneden çıkarken ona sarıp sarmalicam oğlumu yanında patiği ve şapkasıda vardı, sıcacık tutar inşallah oğlumu.. Sizlerde güle güle kullanın inşallah..:nazar::emir_bebek:

Back
X