2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:

banada oluyr canım o acıkınca felan bazen gece uyanınca bıle oluyor bı sıkıntı olmaz ınsallah canım hemen doyur sen mınnakını
aman dikkat edin aç kalmayın canım
nsıl oldun canım çıktımı şekerın sende seke rproblemı varmıydı

Kızlar simdi sekerim iyi cok sukur. Cikti. Sezincim bende normalde seker falan yok ama hep düşerdi. Simdi de arada fındık çubuk karakter yemiştim ama demek guzel doyurmak gerek karnımızı.
Ama su an fena bas, boyun ve omuz ağrım var. Sarstı beni.
Yemek yemeyi unutuyorum bazen.
Birde o ara bebgim nasıl hareket ediyor. Cok fazla hareketliydi. Demek ki anne yemek yiyelim diyormuş oğlum.
Ara öğünleri atlamamak lazım. Cok önemliymiş.
benmkı bıraz psıkolojk ben sakaryada otrym annemler izmıtte dok cantam falan sakaryada ya esımde yok dogurcam stresı sardı ondan sanrm kac gundr enerjıkm temızlık yapıym hıc yoktu
Canım hic telaş yapma. Gelse bile bebegin hersey hallolur. Stres daha cok bebeğini etkiler.
Evet haklısın.zaten başından beri kendi Dr da sıkıntı yaşıyordum.özeldi ama memnun değildim.şimdi ki Dr erkek özel muayenehanesine gittim.içimi rahatlattı.zaten 2. Gidişim.ayy ama çok heycanlandım 2 hafta sonra sezeryan deyince.oğluşuma biran önce kavuşayım:16::16:

Bu Dr'u sevmen guzel. En azından icin rahat olur. İki hafta hic birsey dediğin gibi :)

Selam kızlaar biz de 34+2 yiz bugün. Kontrolümüz vardı oğlum maşallah 2900 olmuş boyuda 46 cm olmuş nst ye de girdik sancı filan çıkmadı. Ama bebeğim tersti dönmüş ve başı baya aşağıdaymış doktorum çalışma artık dedi halbuki 37 ye kadar çalışabilirraporuda almıştım. Karnımda aşağı düşmüş normal olursa en geç 38 de doğar dedi inşallah 36 yı görürüz dedi. Hayırlısı bakalım. Ben çok korktuğum için sezeryan istiyorum doktoruma da söyledim sözde tamam çok istersen yaparım falan dedi ama sanki normal yapmamı beklicek gibi hissettim gün filan vermedi çünkü.. pazartesi tekrar nst ye çağırdı duruma sanırım sıkı takibe alacak. Bol bol istirahat et kendini yorma dedi. ilişki yasak dedi.. Öyle işte.. İnşallah ay sonu en geç ekimin başı gibi kavuşucam oğluma.. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah.
Bu arada şu fermuarlı kadife battaniyelerden ben de aldım mavi renk :emir_bebek:hastaneden çıkarken ona sarıp sarmalicam oğlumu yanında patiği ve şapkasıda vardı, sıcacık tutar inşallah oğlumu.. Sizlerde güle güle kullanın inşallah..:nazar::emir_bebek:

merhaba canım masallah ogluna:nazar:senle aynı gunlermız benımde oglum olacak ben gecen ayın 21de gıtmsıtım 2100 demsıtı 10nunda gıdıcem bakalım bızm pasa nekadar olmus..doktorun calısma dedıyse calısma canım dıkat et kendın neden nrmal ıstemıyorsun canım ne guzel oglunda normal pozısyonunu almıs

selam canım

evet herkes oglan doldurur dıyor ama dgum yapan uc arkadasında kızmıydı kı acep:44::44:eger oyleyse kız annelerı hazırlıklı olsunn::9::9:
kısmet ne zaman gelecekelrı bellı olmaz kız yada erkek fark etmez sende stres yapma kuzum cok buyutme gozunde basıt bısey gıbı dusun kac aydır karnımzda tasıyz cıkarması daha kolay olacak ınan bana:52::52::52::32::32::32:

İNŞ CANIM BENM YA ALLaha dua edıym inş panıksz dogurrm sonu mutlu son bılıyrm ama bazen elımde olmuyo işte dok ayın 18 gün vercm dedı bakalım nolck benm eylul sonu dogum

Selam kızlaar biz de 34+2 yiz bugün. Kontrolümüz vardı oğlum maşallah 2900 olmuş boyuda 46 cm olmuş nst ye de girdik sancı filan çıkmadı. Ama bebeğim tersti dönmüş ve başı baya aşağıdaymış doktorum çalışma artık dedi halbuki 37 ye kadar çalışabilirraporuda almıştım. Karnımda aşağı düşmüş normal olursa en geç 38 de doğar dedi inşallah 36 yı görürüz dedi. Hayırlısı bakalım. Ben çok korktuğum için sezeryan istiyorum doktoruma da söyledim sözde tamam çok istersen yaparım falan dedi ama sanki normal yapmamı beklicek gibi hissettim gün filan vermedi çünkü.. pazartesi tekrar nst ye çağırdı duruma sanırım sıkı takibe alacak. Bol bol istirahat et kendini yorma dedi. ilişki yasak dedi.. Öyle işte.. İnşallah ay sonu en geç ekimin başı gibi kavuşucam oğluma.. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah.
Bu arada şu fermuarlı kadife battaniyelerden ben de aldım mavi renk :emir_bebek:hastaneden çıkarken ona sarıp sarmalicam oğlumu yanında patiği ve şapkasıda vardı, sıcacık tutar inşallah oğlumu.. Sizlerde güle güle kullanın inşallah..:nazar::emir_bebek:

maasalah bebişıne ya bız 36+1 2500kg cıvarı dedı ya benm oglus bıraz zayıf galıba ya sızınkıler maasalh napalım saglıgı yerınde olsnda

yok sekerım hıc kendıne stres yapma gıttıgın doktorada soylersın rahatsızlıgını esın olsa guzel olurmus ama saglık olsun annen var en azından sankı dogaracakmıssın gıbı konusuyorum bende boyle kotu dusunup uzme kendını

bugun bıraz dısarı cıktım sımdı dogum baslasa ne yaparım dıye dusundum de hemen bı taksıye bıner hastaneye gıderım ordakı duruma gore esımı ararım esımın calsıtıgı yerde bucuruk magzası var hıc eve gıdıp zaman kaybetme ordan bı takım hastane cıkısı havlu al gel derım dıye gecırdım ıcımden bu kadar sakın olurmuyum bılmıyorum ama sakın olmak ıcın kendımı motıve edıyorum ıyı seyler dusunup kendımızı motıve etmelıyız
Ne guzel iste canım rahat olmak en güzeli.
Hu huu,selam kızlar napıyosunuz? Allahımmm ben dünden beri çok yoğunum..Dün temizlik yaptım akşam doğum günü kutlamaları falan,bugün de misafirler vardı ama yabancı değillerdi ,hastane çantasını hazırladık ütü yaptık falan derken akşam oldu..:37:Sizler napıyosunuz?
Dogum gunun kutlu olsun canım. İyi bari isleri halletmişsin.
Bence çok hoş bişey canım,bebeklerimiz kış bebeği.kullanışlı olacağına eminim.
Evet bence de canım.
Mrb kızlar okula gitmek veni çok yoruyor okuldan sonrada ark bişi yapıyoruz odaha da yoruyor:52:bende ağdamı yaptırdım ben jendim yapamıyorum hiç göremiyorum elinde yetişmiyor:((( bi haftadır eve gelincede uyuyup kalıyorum geçmişi okurken uyumuş kalmışım bugünde:))) çok üşümüşüm ama hasta olmam inşşş

Valla havalar tam hastalık kapma havası. Cok dikkat etmeliyiz. Bende bugun bir kac kere hapsirdim. Bende gece uyurken de iki gecedir üşüyorum. İnce geliyor örtüm demek.

Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır ziyaretci olarak bu sayfayı takip ediyordum kullanıcı adı bulmakta zorlandığım için üye olmak bugünlere kısmet oldu.
Ben de bir anne adayıyım Rabbim nasip ederse 21 Ekim'e kadar bebişimizi kucağımıza alırız inşallah,kızımız olacak adını da Şevval Ceren koymayı düşünüyoruz..bugün itibaıyla 33+4'üm şimdiye kadar zaman nasıl geçti pek anlamadım ama tahminimce bundan sonraki süreç bizler için daha zor geçecek..Beklemek gerçekten zor :) Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..İnşallah vakit buldukça ben de konulara katılıp yorum yapabilirim..
bu sayfada olmak güzel.En azından benimle aynı heyecanı taşıyan insanlarla konuşmak paylaşmak daha da mutluluk verici olsa gerek..Şimdilik benden bu kadar :)

Maasallah canım oğluna. Benimde aşağıda ve donmuş. En azından 37yi görelim dedi dr'um ve bana da istirahat verdi. Dikkat et canım sende. Mümkünse calışma.

merhaba canım masallah ogluna:nazar:senle aynı gunlermız benımde oglum olacak ben gecen ayın 21de gıtmsıtım 2100 demsıtı 10nunda gıdıcem bakalım bızm pasa nekadar olmus..doktorun calısma dedıyse calısma canım dıkat et kendın neden nrmal ıstemıyorsun canım ne guzel oglunda normal pozısyonunu almıs
Maşallah senin de paşana canım 2600-2900 olmuştur mutlaka. Canım çok korkuyorum normal doğumdan ebe akrabamız var o da kesinlikle önermiyor normal doğumu artık sezeryan çok daha kolay ve rahat diyor normal doğum çok daha sıkıntılı diyor ki onu geçtim ben hayatımda daha hiç iğne bile olmadım, kan aldırmaya bile bu hamileliğimde yaptırmaya çalıştım. Hastaneye girince daha tansiyonum düşüyor midem bulanıyor bebeği de doğuramam fenalaşırım gibi geliyor. O yüzden yani.. hayırlısı bakalım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimizi..:nazar::emir_bebek:

:28:
Ne guzel iste canım rahat olmak en güzeli.

Dogum gunun kutlu olsun canım. İyi bari isleri halletmişsin.

Evet bence de canım.

Valla havalar tam hastalık kapma havası. Cok dikkat etmeliyiz. Bende bugun bir kac kere hapsirdim. Bende gece uyurken de iki gecedir üşüyorum. İnce geliyor örtüm demek.

Evt cnm tan hadtalık havası ve burnum tıkandı gözleriminde içi yanıyor galiba kaptım şifahyı:((( sende dikkat et canım kendine:)

:25:
Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır ziyaretci olarak bu sayfayı takip ediyordum kullanıcı adı bulmakta zorlandığım için üye olmak bugünlere kısmet oldu.
Ben de bir anne adayıyım Rabbim nasip ederse 21 Ekim'e kadar bebişimizi kucağımıza alırız inşallah,kızımız olacak adını da Şevval Ceren koymayı düşünüyoruz..bugün itibaıyla 33+4'üm şimdiye kadar zaman nasıl geçti pek anlamadım ama tahminimce bundan sonraki süreç bizler için daha zor geçecek..Beklemek gerçekten zor :) Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..İnşallah vakit buldukça ben de konulara katılıp yorum yapabilirim..
bu sayfada olmak güzel.En azından benimle aynı heyecanı taşıyan insanlarla konuşmak paylaşmak daha da mutluluk verici olsa gerek..Şimdilik benden bu kadar :)

Hoşgeldin canım aramıza kızınada maşallah hayırlıdıyla zamanında gelir inş:)))

Maşallah senin de paşana canım 2600-2900 olmuştur mutlaka. Canım çok korkuyorum normal doğumdan ebe akrabamız var o da kesinlikle önermiyor normal doğumu artık sezeryan çok daha kolay ve rahat diyor normal doğum çok daha sıkıntılı diyor ki onu geçtim ben hayatımda daha hiç iğne bile olmadım, kan aldırmaya bile bu hamileliğimde yaptırmaya çalıştım. Hastaneye girince daha tansiyonum düşüyor midem bulanıyor bebeği de doğuramam fenalaşırım gibi geliyor. O yüzden yani.. hayırlısı bakalım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimizi..:nazar::emir_bebek:

amiiin inş ama norml dogumdada hemn ayaga kalkyn bebegnı emzıreblyn sezarynda agrın cok oluyo üşüttgnde bıle karnın sızlıymus hemn bende aynı hastaneye gırınce baslym panık olmaya hakkımızda hayırlısı olsn

maasalah bebişıne ya bız 36+1 2500kg cıvarı dedı ya benm oglus bıraz zayıf galıba ya sızınkıler maasalh napalım saglıgı yerınde olsnda
canım teşekkür ederim. ama lütfen öyle düşünme kilo çok da önemli değil bence. Bebek sağlıklı olsun canı içinde olsun da büyür o hem bebekler 36 dan sonra daha hızlı kilo alıyorlarmış benim şansıma böyle oldu bebeğim ama ben de çok kilo aldım tam 16 kilo ve hatta son bir aydır günde sadece 2 öğün yedim yemeklerimi ama yine de kilo almışız bebekle. Seninki de alır daha 4 hafta var doğuma benimki anormal :27: Üstelik ben 2600gr doğmuşum çok şükür sağlığım yerinde, senin de bebeğin sağlıklı olsun gerisini düşünme canım..:nazar::emir_bebek:

canım teşekkür ederim. ama lütfen öyle düşünme kilo çok da önemli değil bence. Bebek sağlıklı olsun canı içinde olsun da büyür o hem bebekler 36 dan sonra daha hızlı kilo alıyorlarmış benim şansıma böyle oldu bebeğim ama ben de çok kilo aldım tam 16 kilo ve hatta son bir aydır günde sadece 2 öğün yedim yemeklerimi ama yine de kilo almışız bebekle. Seninki de alır daha 4 hafta var doğuma benimki anormal :27: Üstelik ben 2600gr doğmuşum çok şükür sağlığım yerinde, senin de bebeğin sağlıklı olsun gerisini düşünme canım..:nazar::emir_bebek:

saGlıklı kucagıma alıym da sorun etmym canm ben 10 kılo aldm bebişmde 2500 napaym dedıgn gıbı canı içinde olsn da ılk kızm 3600kg dogdu bu az gelıyo ne bılıym dok normal dıyo bı sorun olsa gerıde falan derdı

Maasallah canım oğluna. Benimde aşağıda ve donmuş. En azından 37yi görelim dedi dr'um ve bana da istirahat verdi. Dikkat et canım sende. Mümkünse calışma.
Maşallah size de canım. Ben de müdür beyle görüştüm artık gelemicem dedim. Nasip böyleymiş napalım. Zaten bu hafta işe başladım ben pazartesi günü salı günü karnım aşağı düştü biraz yürüdüm kendimi yordum diye. Yolda teyzeler çevitiyor artık beni kızım niye geziyorsun sen doğurcaksın diye:27: karnın aşağı düşmüş diyorlar yok teyze diyorum daha 6 hafta var günümün dolmasına bağırıyorlar bana sen gününü bilmiyorsun en geç 2 haftaya doğar bu bebek git evine yat diyorlar :9: hayırlısı bakalım Allah kurtarsın hepimizi kızlaar.. Bu arada oramda çok ağrı oluyor özellikle yürürken wc ye bile yürümek istemiyorum benim gibi hisseden var mı?:26:

hemen etkılenıyoz kız bızdee nasıl bız psıkolojımız var:27::27::27:evet bıde 36nın rahatlıgı var rısklı donemı atlattık dıyoruzz saglıkla gelsınlerde artık zamanı ne zamansa bekelrızz ne yapalımm 8 ay bekledıkk 1 ay daha beklerız ama ınsan sabırsılanıyor ınsan hıc gormedıgı bırını ozlermı ya burnumda tutuyor sankı:16::16:

düşünsene hiç anımadıgın bırıı gelıcek ve o senın canından bır parca olucak bı anda senın ve eşinin size muhtaç her şeyini siz yapıcaksınız çaresizce bakacak sana ister emzir ister emzırme sana muhtaççç hep senınle ağlayınca bırıne veremeyecegın ya eşin ya sen bakıcagınız biri olucak evde çok değişik dimi kuzu akadaşın bebegını alıyosun sevıyosun ağlayınca anasına verıyosun bu bızım yenı bı canlı gelıcek dunyaya dedıgın gıbı tanımadıgın bırııı Allaha ınanmayanlar bu olayı nasıl acıklayabılıyorlar ben anlamıyorum ALLAHIMIN bır mucızesı munıcıktı mm di şimdı kuvvetlı tekmleer bızle yaşıyo işte

saGlıklı kucagıma alıym da sorun etmym canm ben 10 kılo aldm bebişmde 2500 napaym dedıgn gıbı canı içinde olsn da ılk kızm 3600kg dogdu bu az gelıyo ne bılıym dok normal dıyo bı sorun olsa gerıde falan derdı
üzülme annesi en az 3000-3200 doğar bu bebişte her bebek bir değil, Rabbim sağlıklısını versin. Bu ara biraz daha yemeni arttır, mesela doktorum bana hergün 2 yumurta ye demişti ben de bıkmadan usanmadan yedim:27: ama artık yemicem her yemeğimi kısıcam doktora göre normalde 6 öğün yemem lazımmış ben 2 öğünde böyle olduysam 6 öğün yersem bi hafta sonra doğar bu bebek dedim :9:Sende hergün 2 yumurta ye ben bide çok meyve yedim günde 3-4 çeşit meyve yiyordum onuda bıraktım tabi :27: bir de bal ve pekmez yedim her sabah kahvaltımda. Sen de ye belki faydası olur için rahatlar en azından.

Back
X