:
banada oluyr canım o acıkınca felan bazen gece uyanınca bıle oluyor bı sıkıntı olmaz ınsallah canım hemen doyur sen mınnakını
aman dikkat edin aç kalmayın canım
nsıl oldun canım çıktımı şekerın sende seke rproblemı varmıydı
Kızlar simdi sekerim iyi cok sukur. Cikti. Sezincim bende normalde seker falan yok ama hep düşerdi. Simdi de arada fındık çubuk karakter yemiştim ama demek guzel doyurmak gerek karnımızı.
Ama su an fena bas, boyun ve omuz ağrım var. Sarstı beni.
Yemek yemeyi unutuyorum bazen.
Birde o ara bebgim nasıl hareket ediyor. Cok fazla hareketliydi. Demek ki anne yemek yiyelim diyormuş oğlum.
Ara öğünleri atlamamak lazım. Cok önemliymiş.
Canım hic telaş yapma. Gelse bile bebegin hersey hallolur. Stres daha cok bebeğini etkiler.benmkı bıraz psıkolojk ben sakaryada otrym annemler izmıtte dok cantam falan sakaryada ya esımde yok dogurcam stresı sardı ondan sanrm kac gundr enerjıkm temızlık yapıym hıc yoktu
Evet haklısın.zaten başından beri kendi Dr da sıkıntı yaşıyordum.özeldi ama memnun değildim.şimdi ki Dr erkek özel muayenehanesine gittim.içimi rahatlattı.zaten 2. Gidişim.ayy ama çok heycanlandım 2 hafta sonra sezeryan deyince.oğluşuma biran önce kavuşayım![]()
Bu Dr'u sevmen guzel. En azından icin rahat olur. İki hafta hic birsey dediğin gibi :)