hehe aynen yaa artık yatmadan önce az içmeye çalışıyorum suyu o zaman daha az kalkıyorumoyyyy sorma o meseleyi canım 4-5 kere gece kalkıyorum...
serabım bu zamana kadar gelipte sonra dr değiştirmek elbetteki zor olucak ama kendini üzme bunda da bir hayır vardır mutlaka.. Gittiğin hastane de başka dr yok mu içinin rahat edebileceği ? Ben bile demiştim kendi doktorum olmasada mecburen nöbetçi olana gidicem diye. Doktorum bayramın son gününe kadar nöbetçi ama neyin ne olacağının %100 garantisi yok malesef..
günaydın canım.. Ben nette okumuştum son aylarda kilo alırsın felan diyolardı banada ama bende de öyle belirgin bi kilo artışı olmadı. Bir doktorun açıklamasıda kişiden kişiye değiştiğiydi.. Almak diye bi kaide yok, aynı kiloda kalınabilir hatta 1 2 kiloya kadar verilmesi normal sayılır diyodu.. Çünkü son aylarda ne kadar yeme isteği olsada farketmeden yarattığımız doğum stresi bile kilo verdirebiliyomuş. Umarım öyle bişeydir sendekide..
bende aynen, en az 1 saat uzağım hastaneyeya suyum birden gelirse ya kanama olursa diye kendimi yiyorum bazen sırf bu uzaklık yüzünden.. Ama Allah büyüktür kolaylığınıda verir inşallah..
ay içim rahatladı canım benimde öyle bir durum demek ki ilk aylar çok hızlı kilo aldım sonra durdu çok şükür en son gittiğimizde 32. haftamızda kızımızın kilosu gayet iyiydi inşallah öyle devam eder tombiş tombiş gelsin