2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oyyyy sorma o meseleyi canım 4-5 kere gece kalkıyorum...
hehe aynen yaa artık yatmadan önce az içmeye çalışıyorum suyu o zaman daha az kalkıyorum
serabım bu zamana kadar gelipte sonra dr değiştirmek elbetteki zor olucak ama kendini üzme bunda da bir hayır vardır mutlaka.. Gittiğin hastane de başka dr yok mu içinin rahat edebileceği ? Ben bile demiştim kendi doktorum olmasada mecburen nöbetçi olana gidicem diye. Doktorum bayramın son gününe kadar nöbetçi ama neyin ne olacağının %100 garantisi yok malesef..

günaydın canım.. Ben nette okumuştum son aylarda kilo alırsın felan diyolardı banada ama bende de öyle belirgin bi kilo artışı olmadı. Bir doktorun açıklamasıda kişiden kişiye değiştiğiydi.. Almak diye bi kaide yok, aynı kiloda kalınabilir hatta 1 2 kiloya kadar verilmesi normal sayılır diyodu.. Çünkü son aylarda ne kadar yeme isteği olsada farketmeden yarattığımız doğum stresi bile kilo verdirebiliyomuş. Umarım öyle bişeydir sendekide..

bende aynen, en az 1 saat uzağım hastaneye :25::25::25: ya suyum birden gelirse ya kanama olursa diye kendimi yiyorum bazen sırf bu uzaklık yüzünden.. Ama Allah büyüktür kolaylığınıda verir inşallah..

ay içim rahatladı canım benimde öyle bir durum demek ki ilk aylar çok hızlı kilo aldım sonra durdu çok şükür en son gittiğimizde 32. haftamızda kızımızın kilosu gayet iyiydi inşallah öyle devam eder tombiş tombiş gelsin

serabım bu zamana kadar gelipte sonra dr değiştirmek elbetteki zor olucak ama kendini üzme bunda da bir hayır vardır mutlaka.. Gittiğin hastane de başka dr yok mu içinin rahat edebileceği ? Ben bile demiştim kendi doktorum olmasada mecburen nöbetçi olana gidicem diye. Doktorum bayramın son gününe kadar nöbetçi ama neyin ne olacağının %100 garantisi yok malesef..

aynen canım gel gel son ayda doktor değiştir ..hep korktuğum şeyler başıma geliyor...var bir tane doktor canım...aldım randevumu ayın 16sına bakalım...nasıl olacak...ısınabiliecek miyim...birde bu gidişte çatı muayenem var ve randevu aldığım doktor erkek..tırsıyorum accık...

Teyzen Dr yada hemşire falan mı.
En azından göğüsünden gelen şeyi danisabilecegin birinin telefonun olsaydı iyi olurdu.

teyzem hemşire canım hep kadın doğumda çalıştı...şimdide özel bir hastanede başhemşire...alo desem iyi olacak nette pek iyi şeyler yazmıyo...

ay canım hıc anlatılacak bı ruya deıl sacma salak bısey ama uyandım uyudum devamını gordumm:27::27:

ıkı gundur sol gozum segırıyorr hayırdır inşallah hayırdır inşallahh
Hayır olsun insallah. Ama bu hormonlar bize gösteriyor saçma seyler :)
bende hiç yürüyüş yapmıyorum inşallah normal dogum yapabilirim bakalım

elifnil ewet sancısı vardı igne olmuştu ciger geliiştirici girmedi ondan sonra buraya hiç yada ben görmedim

Bende yürüyüşü son 3 haftada yapacagım insallah. Simdi dinlen dediği icin Dr'um. Gerçi arada markete oraya buraya yürüsem sorun olmaz insallah.

oyyyy ohhhhhh ohhhhhh uyumuşsun işte...ben gece diş ağrısından uyuyamadım...
ivet cnm çok güsel uyumuşum ama şu tuvalet işi yorgunluk dinlemiyo, gözüm kapalı gidip geldim :9:
ay canım hıc anlatılacak bı ruya deıl sacma salak bısey ama uyandım uyudum devamını gordumm:27::27:

ıkı gundur sol gozum segırıyorr hayırdır inşallah hayırdır inşallahh
aynı ben, gördüğüm rüya değil korku türünde dizi, ondan sonra da gözüm kaç gün öyle seğirdi durdu:9:

bende hiç yürüyüş yapmıyorum inşallah normal dogum yapabilirim bakalım

elifnil ewet sancısı vardı igne olmuştu ciger geliiştirici girmedi ondan sonra buraya hiç yada ben görmedim
hayırlısıyla inşallah normal olur ezinem ya bende çok istiyorum bakalım..
Umarım elifnil de bebişide iyidir ya, merak ettim şimcik :26:

teyzem hemşire canım hep kadın doğumda çalıştı...şimdide özel bir hastanede başhemşire...alo desem iyi olacak nette pek iyi şeyler yazmıyo...

Bence de bi ona danış. Madem bas hemşire. Olmadı randevunu erkene alırsın.
Nette yazanlara pek bakma insanı ürkütüyor.
Ama ihmal etmek de doğru degil.

Bence de bi ona danış. Madem bas hemşire. Olmadı randevunu erkene alırsın.
Nette yazanlara pek bakma insanı ürkütüyor.
Ama ihmal etmek de doğru degil.

randevumu erkene alamam canım ya...zaten o güne zor aldık..oyyyyyyy..telefona bakmıyo...

yok canım çok yiyorum benim anlamadığımda o dün mesela 1 litre süt içmişim sürekli yiyesim var şuan yazarken bile yiyorum o derece :) ama anlamadım neden böyle oldu
İyi iyi maasallah o zaman :)
randevumu erkene alamam canım ya...zaten o güne zor aldık..oyyyyyyy..telefona bakmıyo...

Canım panik yapma. Yoktur birsey insallah. Teyzen arar seni geri.

ay içim rahatladı canım benimde öyle bir durum demek ki ilk aylar çok hızlı kilo aldım sonra durdu çok şükür en son gittiğimizde 32. haftamızda kızımızın kilosu gayet iyiydi inşallah öyle devam eder tombiş tombiş gelsin
maşallah cnm :nazar: hafta hafta takip ediyorum değişimleri, onlardan birinde denk gelmişti banada. bebiş beslenmeye devam ettikçe pek bi sıkıntı görülmüyomuş o durumda.. İnşallah kontrolünde de sorun çıkmaz, güsel haberlerle gelirsin..

aynen canım gel gel son ayda doktor değiştir ..hep korktuğum şeyler başıma geliyor...var bir tane doktor canım...aldım randevumu ayın 16sına bakalım...nasıl olacak...ısınabiliecek miyim...birde bu gidişte çatı muayenem var ve randevu aldığım doktor erkek..tırsıyorum accık...
benim doktorumda erkek kuzu ama ona gidicem diye can atıyorum.. 3 hafta sonra bnmde kontrolüm var, çatı felan doğal ama ne kadar da olsa insan çekiniyo birazcık.. Ama önemli olan senin ısınabilmen, gerisi teferruat cnmcım..

aynen yolu ezberlediiğimiz için göz kapalı açık farketmiyo..
haklısın vallahi :9:

İyi iyi maasallah o zaman :)

Canım panik yapma. Yoktur birsey insallah. Teyzen arar seni geri.

maşallah cnm :nazar: hafta hafta takip ediyorum değişimleri, onlardan birinde denk gelmişti banada. bebiş beslenmeye devam ettikçe pek bi sıkıntı görülmüyomuş o durumda.. İnşallah kontrolünde de sorun çıkmaz, güsel haberlerle gelirsin..

benim doktorumda erkek kuzu ama ona gidicem diye can atıyorum.. 3 hafta sonra bnmde kontrolüm var, çatı felan doğal ama ne kadar da olsa insan çekiniyo birazcık.. Ama önemli olan senin ısınabilmen, gerisi teferruat cnmcım..

haklısın vallahi :9:
inşallah canım salı günü geldiğim gibi yazarım inşallah güzel haberlerle gelirim

benim doktorumda erkek kuzu ama ona gidicem diye can atıyorum.. 3 hafta sonra bnmde kontrolüm var, çatı felan doğal ama ne kadar da olsa insan çekiniyo birazcık.. Ama önemli olan senin ısınabilmen, gerisi teferruat cnmcım..haklısın vallahi :9:

canım gebeliğin başından beri o doktora gitseydim sıkılmazdım herhalde..şimdi ilk randevum nasıl biri merak ediyorum ısınabilecek miyim onu merak ediyorum..ilk gidişte de çatı muayenesini de düşündükçe iyice geriliyorum..zaten o çataldan korkuyorum kürtajdan sonra o korku kaldı bende...

Hayır olsun insallah. Ama bu hormonlar bize gösteriyor saçma seyler :)

Bende yürüyüşü son 3 haftada yapacagım insallah. Simdi dinlen dediği icin Dr'um. Gerçi arada markete oraya buraya yürüsem sorun olmaz insallah.
olmaz canım bende yapmıorum hep evdeyim zaten annemin yanına gidince başlıcam yapmaya orası burdan daha müsait
ivet cnm çok güsel uyumuşum ama şu tuvalet işi yorgunluk dinlemiyo, gözüm kapalı gidip geldim :9:

aynı ben, gördüğüm rüya değil korku türünde dizi, ondan sonra da gözüm kaç gün öyle seğirdi durdu:9:

hayırlısıyla inşallah normal olur ezinem ya bende çok istiyorum bakalım..
Umarım elifnil de bebişide iyidir ya, merak ettim şimcik :26:

inşallah canım hemen ayaga kalkmak istiyorum bu hamilelik beni çok pasifleştirdi oglum gelsede hayatımıza bi yogunluk girse

Selamlar:46:En güzel haftasonları diliyorum herkese:16:Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla:27:

canım gebeliğin başından beri o doktora gitseydim sıkılmazdım herhalde..şimdi ilk randevum nasıl biri merak ediyorum ısınabilecek miyim onu merak ediyorum..ilk gidişte de çatı muayenesini de düşündükçe iyice geriliyorum..zaten o çataldan korkuyorum kürtajdan sonra o korku kaldı bende...
mesele alt taraf olunca doktor bayan bile olsa insan sıkılıyo kuzu.. ben 5. ayımda ank.da mecburen gittiğim bayan doktoru öldürecek kadar olmuştum.. kendi doktorumda nasıl uzanıyosam orda da aynı davrandım, kadın bi başladı asistana bağırmaya :53: pantolon giyenler en az dizlerine kadar indirmek zorundaymış, pantolonun düğmesi koluna gelipte rahatsızlık vermicekmiş felan, yeminle neye uğradığımı şaşırdım. Alttan felan bakacak olsa demekkiiii........ Bi de bana sen şu yanlardan tut ben bakarken rahat olmalıyım demesin mi :47: tam bi kabus.. eşime demiştim Allah bizi böylelerin eline düşürmesin, çocuk bile doğumda geri kaçar diye.. töbe yarabbi ya..

inşallah canım hemen ayaga kalkmak istiyorum bu hamilelik beni çok pasifleştirdi oglum gelsede hayatımıza bi yogunluk girse
aynen bende kuzum.. bana 1 ay daha durmalısın dedi dr. inşallah bebişim erken gelmez..

Selamlar:46:En güzel haftasonları diliyorum herkese:16:Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla:27:
a.slm cnm sizede güsel haftasonları =)
Çarşı avm turlıcaksınnn hemde ev işlerini bitiripte :53: maşallah kuzu enerjiksin bugün :nazar:
ben yine bir pazar vakasına uğradığımdan çok yorucu geliyo bu sölediğin :9:

Kızlar bize musade.. Accık uzanalım oğluşumla, sonrasında yıkanıcak olan ve bir de ütülenmek üzere toplanmış çamaşırlar beni bekler :19:

a.slm cnm sizede güsel haftasonları =)
Çarşı avm turlıcaksınnn hemde ev işlerini bitiripte :53: maşallah kuzu enerjiksin bugün :nazar:
ben yine bir pazar vakasına uğradığımdan çok yorucu geliyo bu sölediğin :9:
Son iki haftadır misafirler bebek hazırlıkları derken belli bir tempoya alıştım canım,evde çok sıkılmaya başladım..İnş. bir ay sonra falan bu sıkıntılı günler de bitecek:16:

Back
X