Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:
hoşgeldin canım bende uykusuzummgünaydın kızlar güzel bi hafta geçirmek dileğiyleeeeeedün yine uykusuz geçti sanırım ben ufaktan alışmaya başaldım az uyumaya gecede 5 kez tuvalete kalkmaya miniğim annesine idman yaptırıyo sanırım sizler nasılsınız
evet cnm ya inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız..
çok heyecan var ne zaman olcak nasıl olcak vs diye..
yarın çatı muayenesinden sonra netleşir biraz daha belki..:26:
Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:
hoşgeldin canım bende uykusuzumm
maşallah yavruşa canım hadi bakalım nasıl dogumlar bekliyo bizi merakla beklemedeyim bende
şu çatı muaynesine sokmasın beni doktorum ya korkuyorum sanki dogumu tetiklicekmiş gibi gelio
kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18:
Günaydın herkese, iyi haftalar olur insallah. Biz de saglik ocagina gidip geldik. Son kontrolumuzdu. Kan verdim, tansiyon, kilo vs.
Hemsire emzirmeyi anlattı biraz, doğumdan 5 gun sonra da geliyorsun bebegin topuk kanı alınıyor dedi.
Simdi eve geldim kahvaltı hazırlayacağım kısmetse. Sonra uğrarım gene.
Bu arada herkes iyidir insallah.
bende yaptırdımda çatı muaynesi deyince korkuyorumyok cnm ya olan arkadaşlar eğer daha önce alttan muayene smear testi filan yaptırdıysan ondan çok farklı deil diolar kasma kendini..ben de daha önce ikisini de yaptırdım bi sorun yok.. yarın anlatırım tecrübemi..
kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18:
ustum acık yatmadım da canım havalar serınledı artık hala ıncecık pıkelerle yatıyoz ınsallah cok fazla ılerlemeden toparlarımmgeçmiş olsun cnm..üstün açık yatmışsındır belki:26:ıhlamur filan iç bakalım..
bende yaptırdımda çatı muaynesi deyince korkuyorum
geçmiş olsun canım üşütmüşsündür sıcak tut kendini
biraz uyuyalım biz uykumuz geldi teyzeleri
hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.oy oy maşallah tepinsinler tabi ya razıyız biz benim karnımda hissiz bu ara niye bilemedim. benim karnımda bazen yumuşuo bazen gerilio oluyo galiba öle bilmiorumki
kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaagunaydınn yagmurcum saoll amınn canım az daha beklesın sıpalarr dımı
hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..kıslar yarın büyük gün çatı muayenem var bakalım dr ne dicek:26:
üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18:
oh ohh uyuyun kuzum :93:biraz uyuyalım biz uykumuz geldi teyzeleri
cnm inşallah tertemis çıkar sonuçlar..Slm kızlar nasılsınız sabah hastaneye gidip 24 saat biriktirdiğim idrardan numune götürdüm sonuç yarın belli olcakmış inşallah iyi çıkar :44:
ben doğumdan sonrasını atlamışımkıs senin bebeğinle aynıymış benm oğlan.sen sezaryen tarihi almışsın.bakalım bizimki ne olacak?
cnm ben de sağlık ocağına en son gittiğimde..doğumdan 7 gün sonra gel topuk kanı için dedi..
işitme testi filan demedi..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?