2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:

Bende simdi geldim saglik ocağından ama bana işitme testiye ilgili birsey demedi.
Bizim akrabanın oldu gecen cocugu, o da işitme testi falan iyi cikti demişti ama hic de sormadım ne zaman yapılıyor falan diye.

günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmek dileğiyleeeeee:32::32::32: dün yine uykusuz geçti sanırım ben ufaktan alışmaya başaldım az uyumaya gecede 5 kez tuvalete kalkmaya miniğim annesine idman yaptırıyo sanırım:52::52::52: sizler nasılsınız
hoşgeldin canım bende uykusuzumm
evet cnm ya inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız..:16:

çok heyecan var ne zaman olcak nasıl olcak vs diye..

yarın çatı muayenesinden sonra netleşir biraz daha belki..:26:

maşallah yavruşa canım hadi bakalım nasıl dogumlar bekliyo bizi merakla beklemedeyim bende
şu çatı muaynesine sokmasın beni doktorum ya korkuyorum sanki dogumu tetiklicekmiş gibi gelio

Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:

cnm ben de sağlık ocağına en son gittiğimde..doğumdan 7 gün sonra gel topuk kanı için dedi..

işitme testi filan demedi..:26:

hoşgeldin canım bende uykusuzumm

maşallah yavruşa canım hadi bakalım nasıl dogumlar bekliyo bizi merakla beklemedeyim bende
şu çatı muaynesine sokmasın beni doktorum ya korkuyorum sanki dogumu tetiklicekmiş gibi gelio

yok cnm ya olan arkadaşlar eğer daha önce alttan muayene smear testi filan yaptırdıysan ondan çok farklı deil diolar kasma kendini..:34:ben de daha önce ikisini de yaptırdım bi sorun yok..:34:yarın anlatırım tecrübemi..:34:

kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18::43::43:

Günaydın herkese, iyi haftalar olur insallah. Biz de saglik ocagina gidip geldik. Son kontrolumuzdu. Kan verdim, tansiyon, kilo vs.
Hemsire emzirmeyi anlattı biraz, doğumdan 5 gun sonra da geliyorsun bebegin topuk kanı alınıyor dedi.
Simdi eve geldim kahvaltı hazırlayacağım kısmetse. Sonra uğrarım gene.
Bu arada herkes iyidir insallah.

günaydın canım :54::54:

Gunaydın kızlar...
cumartesi gunu kontrolum vardı. bebegim 2500 gr olmus. vajınusmus gecmişim oldugu ıcın doktor normal dogumun benım ıcın zor olacagını soyledı ve sezeryan ıcın gun verdı 7 ekım dedı. ama ben hala kararsızım dogum şekli konusunda normaldende korkuyorum sezeryandan da.2 hafta sonra kontrolum var sezeryana karar verırsem 9 ekımde olmak ıstıycem cunku 9 ekım benım dogum gunum ve en guzel hedıyemı almak ıstıyorum o gun
:16:

yok cnm ya olan arkadaşlar eğer daha önce alttan muayene smear testi filan yaptırdıysan ondan çok farklı deil diolar kasma kendini..:34:ben de daha önce ikisini de yaptırdım bi sorun yok..:34:yarın anlatırım tecrübemi..:34:
bende yaptırdımda çatı muaynesi deyince korkuyorum
kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18::43::43:

geçmiş olsun canım üşütmüşsündür sıcak tut kendini

geçmiş olsun cnm..üstün açık yatmışsındır belki:26:ıhlamur filan iç bakalım..:34:
ustum acık yatmadım da canım havalar serınledı artık hala ıncecık pıkelerle yatıyoz ınsallah cok fazla ılerlemeden toparlarımm

bende yaptırdımda çatı muaynesi deyince korkuyorum

geçmiş olsun canım üşütmüşsündür sıcak tut kendini

saol canım aldım ustume battanıye yatıyırum karnımda agrıyor tuhaf bı sekılde:44::44:

Slm kızlar nasılsınız sabah hastaneye gidip 24 saat biriktirdiğim idrardan numune götürdüm sonuç yarın belli olcakmış inşallah iyi çıkar :44:

oy oy maşallah tepinsinler tabi ya razıyız biz benim karnımda hissiz bu ara niye bilemedim. benim karnımda bazen yumuşuo bazen gerilio oluyo galiba öle bilmiorumki
hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.
gunaydınn yagmurcum saoll amınn canım az daha beklesın sıpalarr dımı:emir_bebek:
kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaa :1:
kıslar yarın büyük gün çatı muayenem var bakalım dr ne dicek:26:
hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..
üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..

merhaba kızlar artık doğumlar sancılar yavaş yavaş başlamış benimde yarın kontrolüm var bakalım gidecem doktora.tiroid ve şeker dışında çok şükür bir sorun yok.ayın 24 ünde izne ayrılacam artık işe gelesim hiç yok.hafta sonu bebeğin eşyalarını dalinin sıvı deterjan ve yumuşatısıyla yıkadım ütüledim artık hazırlıkları yapsam iyi olacak birde kızlar annem vişne suyu yapacak bende bardak süsleri almıştım onunla ikram edicez misafirlere.eve acil temizlik lazım bir izne ayrılsam. :52::32:

ben doğumdan sonrasını atlamışım :9: kıs senin bebeğinle aynıymış benm oğlan.sen sezaryen tarihi almışsın.bakalım bizimki ne olacak?

Evet canım aynılar.ya bayrama denk geliyorlarya benim doğum gününde 10 ekim dolayısıyla doktor ogün yaparız dedi.benim ilkide sezeryan mecbur buda öyle olacak.

cnm ben de sağlık ocağına en son gittiğimde..doğumdan 7 gün sonra gel topuk kanı için dedi..

işitme testi filan demedi..:26:

Bilmiyom canım yaa,bana4 gün sonra dedi e dedim arefe olacak ogün.ozaman bayram bitince hemen gel dedi.bebeğin kimliği çıkmış olsun işitme testi muhakkak olsun dedi.bide kalça röntgeninide üç hafta sonra çektirin dedi.

günaydınnnnnnn teyzelerrrr bizde geldikkkk minnakımlaaaa:16:acıkmış tekmelerle uyandırdı annesını. kahvaltımızı hazırladık geldikkkk.

Geçmış olsun.arkadaşlar artık kendimize çok dikkat edip hasta olmamamız lazım.yakınlarda bizim kiracı doğum yaptı son ayında grip olmuş bebişde anne karnında enfeksiyon kapmış bir hafta yoğun bakımda kaldı yavrucak.aman allahım yavrularımızı sen koru:16:

Back
X