2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bende ayakta duramiyorum ama halsizlikten degil çati kemiklermin agrisindan :40:
Canim sen yurtdindaydin,esinde askerde,yaninda birileri varmi bari?

Insaallah gecer canim bu agrilar gerci sen en fazla 13 gün daha dayancan benimki belli degil..
Evet tatlim annemlerde kaliyorum.benim bütün ailem burda zaten türkiyede kalmami esim ve ailem istemedi kimse yok yani bi esimin ailesi var ordada ne kadar rahat edebilirdimki anlican burda cok rahatim bide esim olsaydi yanimda harika olcakti ama nasip canim

Slm kızlar bugun oğlumu görmeye gidicez içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :)) bebişim için dua ederseniz sevinirim kızlar aklıma gelenleri söyleyim bilgi olur size de insan ilk doğumu olunca merak ediyor sütüm 3.gün geldi o kadar ağlamama ve üzülmeme rağmen geldi o yüzden panik olmayın geliyor en önemli şey stres yapmamak hergün 2 saatte bi sağıyorum lansinoh süt sağma makinesi aldım çok memnunum humana still tea ve rezene çayı içiyorum doktorum önerdi süt için işe yaradı ve bol su iç dedi kanamam çok olmadı ama pedle rahat edemedim hasta beziyle daha rahattım normal olduğu için doğumdan sonrada muayane ettikleri için gecelik daha kolay oldu bi gece kaldım hastanede o yüzden tek gecelik yetti doğumdan önce de gecelik giymiştim zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim öpüldünüz
oy oy oyyy ne güseldir şimdi o, mis missss :16: senin doğumunla beraber hepimiz ateş aldık ama iyi de oldu sankim :1: ilk fırsatta güzel haberlerini bekliyoruz yine, dualarımız seninle kuzum..

Kızlar günaydın moralim çok bozuk 24 saatlik idrar testimin sonucu biraz yüksek çıktı doktor preeklempsi açısından kontrol edicez dedi ama bu durumda olanlar genelde erken doğum yağmışlar korkuyorum erken doğurmak istemiyorum bebişimi
canını sıkma kuzum bebişinide etkilersin.. bu durumu yaşayan biçok hamiş var ve erken bile olsa bebişleri sağlıcakla doğuyo.. Zaten şükür ki kritik haftaları atlattık, bundan sonra doğsada bişicik olmaz Allah'ın izniyle :)
Kızlar serapla konuştum bi sıkıntısı yokmuş sancıları geçmiş doğurmamış hepinize çok selam söyledi :1::1::1:
ohh sevindimmm yaa, merak edip duruyodum naptı diye :32:

Evet canim insaallah :16:

Senin nasil gidiyor , sıkıntın yoktur umarim, bu arada serap ve elifnili merak ediyorum,iyilerdir umarim :44:
ben de iyi diyelim iyi olalım. bugun biraz kasılmam var.yoruldum artık.işe zor geliyorum ama ne yapalım sabredeceğim.

Kızlar günaydın moralim çok bozuk 24 saatlik idrar testimin sonucu biraz yüksek çıktı doktor preeklempsi açısından kontrol edicez dedi ama bu durumda olanlar genelde erken doğum yağmışlar korkuyorum erken doğurmak istemiyorum bebişimi
arkadaşım bozma moralini.biz bilemiyoruz.vardr bir hayır.Allahım her seyin hayırlısını versin.

günaydın herkese:16:bugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak:32: bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle:52:doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah
:44:

Merhaba Canım,

Ben de sana katılıyorum. İnsanın pozitif enerjisinin yaşamına pozitif yansıdığına inanıyorum. İyi şeyler düşünmeli insan, doğum hayatta canımızdan daha kıymetli olan varlıklarla, evlatlarımızla tanışma anımız. Ben bunun 1sn sini bile stres veya korku yüzünden kaçırmak istemiyorum, allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Ben sadece pozitif doğum hikayelerini okuyorum ve gerçekten motive oluyorum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli ve berrak bir zihinle oğluma kavuşacağım günü bekliyorum...

Sadece muhtemel doğum tarihimin 24 ekim olması ve öncesinin bayram olması kafamı kurcalıyor, bekleyip göreceğiz...

Günaydın annişler bizde kahvaltımızı yapıp geldik.
günaydın teyzelerimizzzz:16:uyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz:36: tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım:49:
Tebrik ederim.
Nice yıldönümlere insallah.
günaydın kızlar dün kontrole gttik bebeğim 33 haftalık 2200 gr 43 cm olmuş
Maasallah bebisine.
günaydın herkese:16:bugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak:32: bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle:52:doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah
:44:
Bence de herkesin yaşadıkları farklı oluyor. Kötü seyleri burda paylaşmayalım. Herseyi atlattık hepimiz hic bir sorun olmadı, ne seker yüklemesi ne baska birsey. Mesela çatı muayenesi de öyle. Korkmaya be korkutmaya gerek tık bence de. Dogum da aynı sekilde.
maaşallah size, allah böyle haberler almayı nasib etsin hep:21: sizin doktorlar hep boy söylüyo ya, bizimki ölçülemez o artık kilo konuşulur deyip duruyo:27:

evet canım dün sancısı vardı, inşallah bişi yoktur:44:

Benimki de boyu söylemiyor. Boy ölçülmez artık dedi sanırım 5-6 aydan itibaren sadece kilo söylüyor.

Haklısın canım bazen diyorum şuan bile doğsa yaşama şansı çok yüksek küvezde olsun ama yeterki yaşasın diyorum bazende küvezde nasıl bırakıcam yavrumu hastaneyede uzak evimiz ama yeterki yaşasın ben herşeye razıyım çok zor buldum bu bebişi tüp bebek tedavisiyle mucize eseri geldi bebişim

Merhaba,

En son kontrolüme 32+0 da gittim. Doktorum aynen şöyle dedi:

"32. hafta bizim için çok önemlidir çünkü anne karnında bebek kaybı olasılığı çok çok düşüktür. 34. Hafta da çok önemlidir çünkü 34. haftayı aşan bebekler doğarsa küvöze konulmaları pek gerekmez"

Sen şu an 33+3 olmalısın, 34 ü aşmana çok az kaldı. Hiiiç kendine evham yapma, güzel şeyler düşün. BEbeğini sağlıkla kucağına alıp, kokusunu içine çektiğin günleri düşün sadece...

slmlar bizde geldik dışarda kahvaltı yaptık açık hava iyi geldi açıldık biraz oglumla
ama felaket uyku bastırdı

Bende bayadir giremiyodum..kasilmalarla başim dertte yine..cumartesi dr kontrolum vardi..bebiş iyi çok şükür..nst sonucumu da iyi diye değerlendirdi dr um veeeeeeeeee 23 eylül sabahina epidural sezercik ile minik erkeğime kavuşcam inşaallah :16:
Dr artik olay % 90 sende,bebeğin hareketlerine dikkat et dedi :18:
cumartesi kontrolden sonra eve geldim ve kasilmalarim iyice siklaşti,4-5 dk lara düştü bi ara,panik yapmamaya calistim,Allah'tan düzenli değildi..dün hatta dr a gitmeyi düşündüm ama duş aldiktan sonra biraz daha aralari açildi..bakalm bekliyoruz umarim 23 eylule kadar dayanir bebişim..
Bu arada 2 gündür pelvis kemiklerimde de ağri basladi.resmen yürüyemiyorum artik :44:
Yani kisaca bi anda benim sikayetlerim artti :49:
Gördüğüm kadariyla artik biçoğumuzda sikayetler artmiş :55:
Rabbim sağ salim bebislerimize kavuştursun,isteyen bekleyen anne adaylarina da aratmasin inşaallah :16:
Bi cogumuz gun almaya başlamış. Hayırlı olsun insallsh.
Slm kızlar bugun oğlumu görmeye gidicez içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :)) bebişim için dua ederseniz sevinirim kızlar aklıma gelenleri söyleyim bilgi olur size de insan ilk doğumu olunca merak ediyor sütüm 3.gün geldi o kadar ağlamama ve üzülmeme rağmen geldi o yüzden panik olmayın geliyor en önemli şey stres yapmamak hergün 2 saatte bi sağıyorum lansinoh süt sağma makinesi aldım çok memnunum humana still tea ve rezene çayı içiyorum doktorum önerdi süt için işe yaradı ve bol su iç dedi kanamam çok olmadı ama pedle rahat edemedim hasta beziyle daha rahattım normal olduğu için doğumdan sonrada muayane ettikleri için gecelik daha kolay oldu bi gece kaldım hastanede o yüzden tek gecelik yetti doğumdan önce de gecelik giymiştim zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim öpüldünüz
Oy bebisini göreceksin ne guzel. Ne zaman çıkacak? Kuvezde mı kalıyor?
bende 23 eylul senden bırgun önce....

Eylül'ün 20sinden sonra anlaşılan bir cok dogum olacak. Hayırlı olsun insallah.

Doğumdan önce 3 haftalık izni aldık... 1 Ekim'e kadar doğmamız lazım artık.. bebeğimde 3 kilo olmuş. 36+5 deyiz..

Ooo dışarıda kahvaltı ne iyi olmuştur ;)
Simdi de yemek sonrasi ağırlık çokmustur :)

ewet canım arkadaşlarla çıktık ne zamandır kendimi atmamıştım dışarı. uyku bastırdı ama şimdi eşim gelio ögle yemegine ona bişeyler hazırlıyım gelirim gene:34:

selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok biz iyiyz kzımla sadece bel ağrısı var hat safhada bende bel fıtığı var da acaba normal doğumu engeller mi dün eşimin iş arkadaşının hanımı doğum yapmış o da bel fıtığıymış o yüzden mecburi sezeryan olmuş doktorlarımız aynı kadınla acaba bana da dermi ben bel fıtığım olduğunu hiç söylememiştim doktoruma

kızlar nasılsınız herkes ağırlaştı sikayetler arttı .benimde geceler geçmek bilmez oldu bel ağrısı bacak ağrısı uyutmaz oldu artık göbek zaten aldı gitti.artık bebeğim gelsin istiyorum cuma randevu var bakalım ne olacak bebek 4kiloyu aşacak gibiyse galiba doktor sezeryan yapacak risk alamayiz diyor en son gittiğim de 3 dü iki hafta olacak hayirlisi olsun .normal dogumu çok istiyoruz mutlaka birşey çıkıyor ya

selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok biz iyiyz kzımla sadece bel ağrısı var hat safhada bende bel fıtığı var da acaba normal doğumu engeller mi dün eşimin iş arkadaşının hanımı doğum yapmış o da bel fıtığıymış o yüzden mecburi sezeryan olmuş doktorlarımız aynı kadınla acaba bana da dermi ben bel fıtığım olduğunu hiç söylememiştim doktoruma

benim ablamdada var bel fıtıgı ama 2 yegenımde normal dogumla dogdular sen bi doktoruna danıs soyle canım

merhaba anneler öncelikle karnın aşşa lafına takılan arkadaşımmm sana bir şey deyımmı hiç belirtin yoksa sakın onlara aldırma bana da hep aşşada dediler doktor dedı hemde neymıs assadaymıs koca karı gıbı karnıma bakıp bana yorum yapıyo belirti yoksa bence sıkıntıda yok ikincisi bugun doktora gıttım muhtemelen dogum tarıgım sezeryan olcağından 4 ekim dedi birde bebenin kafası büyükmüş acaba ondan bir şey olurmu bıraz ona takıldım yaw

banada gecen hafta dr kafası buyuk dedı ve en burda yazdım meger ne buyukmuş ekım bebeklerın kafaları buraya gelınce raahatladım bızde eşimın abısının kafası buyuk olada ben konuşmuyorummm eşim onla açok dalga gecmiş ona benzzıcek demekkı dedım ama ılkdene cok problem yaptımmm nasıl bı sorun mu var dıye ama bırde bebek baştan aşagıya doğru gelışır once kafa olusur bu gıbı bılımsel acıklamalarda var herkese kafa buyuk dıyorlarmış canm takma burda hep yazıldı bunlar

Back
X