2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?

kızlar nasılsınız herkes ağırlaştı sikayetler arttı .benimde geceler geçmek bilmez oldu bel ağrısı bacak ağrısı uyutmaz oldu artık göbek zaten aldı gitti.artık bebeğim gelsin istiyorum cuma randevu var bakalım ne olacak bebek 4kiloyu aşacak gibiyse galiba doktor sezeryan yapacak risk alamayiz diyor en son gittiğim de 3 dü iki hafta olacak hayirlisi olsun .normal dogumu çok istiyoruz mutlaka birşey çıkıyor ya
sen iyice yaklaştın mutlu sona allah sağ salim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle canım illaki normal ya da sezeryan diye düşünme o an senin ve bebeğin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşllah
benim ablamdada var bel fıtıgı ama 2 yegenımde normal dogumla dogdular sen bi doktoruna danıs soyle canım
ben bel fıtığının normal doğuma engel olacağını aklıma bile getirmemiştim o yüzden doktoruma hiç sormadım bu durumu bu ayın 19-20si gibi kontrolüm var o zaman sorucam bakalım
Merhaba gec de olsa ben de daha dogrusu oglumla birlikte biz de katildik araniza :)

hoşgeldin aramıza

sen iyice yaklaştın mutlu sona allah sağ salim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle canım illaki normal ya da sezeryan diye düşünme o an senin ve bebeğin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşllah

ben bel fıtığının normal doğuma engel olacağını aklıma bile getirmemiştim o yüzden doktoruma hiç sormadım bu durumu bu ayın 19-20si gibi kontrolüm var o zaman sorucam bakalım

hoşgeldin aramıza

Hosbulduk :) sizleri hep takip ediyordum aslinda ama artik sizlerleyim :)

Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?

benim beklenen doğum tarihim 19 ekim bayram tatili boyunca doğurma ihtimalim var artık nöbetçi doktor ve hemşireye kaldık mecburen keşke tatilde doktorum yokken değilde doktorum ordayken doğsa minişim kendi doktoruma çok güveniyorum çünkü:31:

slm . anneler ve bebişleri herkes iidir inşş. bugün burda hava çok güzel ve evde olmak çok sıkıcı :(

benim beklenen doğum tarihim 19 ekim bayram tatili boyunca doğurma ihtimalim var artık nöbetçi doktor ve hemşireye kaldık mecburen keşke tatilde doktorum yokken değilde doktorum ordayken doğsa minişim kendi doktoruma çok güveniyorum çünkü:31:

Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin...sanirim normal dogum olacak degil mi?

merhaba canım benimde sezeryan olursa bayrama denk gelebilir bende tedirginim doktorumla görüşmedim ama beni mağdur etmiyceğini düşünüyorum. cuma randevum var sorcam bakalım bende meraktayım

Benim içinde doktorum bebek biraz büyük iki hafta önden gidiyor bayramda olabilir dedi ama genetik bir durum da olabilir dedi. Yani anne baba uzunsa bebek daha büyük oluyormuş diğer bebeklere göre. Ben çok fazla düşünmemeye çalışıyorum zaten normal zamanda da denk gelmezse kendi doktorun dışındaki bir doktora mecbur kalabilirsin. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Benimde misafirim gelecekmiş. Simdi aradı kuzenimin eşi uğurlayacakmış. O gelmeden bakayım size dedim.
ewet canım arkadaşlarla çıktık ne zamandır kendimi atmamıştım dışarı. uyku bastırdı ama şimdi eşim gelio ögle yemegine ona bişeyler hazırlıyım gelirim gene:34:
Otu olmus canım. Arada ihtiyacımız oluyor.
selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok biz iyiyz kzımla sadece bel ağrısı var hat safhada bende bel fıtığı var da acaba normal doğumu engeller mi dün eşimin iş arkadaşının hanımı doğum yapmış o da bel fıtığıymış o yüzden mecburi sezeryan olmuş doktorlarımız aynı kadınla acaba bana da dermi ben bel fıtığım olduğunu hiç söylememiştim doktoruma

Canım yine de söyle bence.

burda da çok güzel benim de çıkıp gezesim var kocacığım hiç yanaşmıyor gezmeye bugünlerde evcimen oldu iyice:31:

çıkma çıkıyorum da gezebilsem ne ala. azcık dolaşıp yoruluyorum hemen bel ağrısı başlıyo. akşam eşim geldimi bende başllıyorum söyle sıkıldım böyle sıkıldım kafasının etinin yiyorum damardan giriyorum adam yorgun argın ..napsın çıkıyoruz mecburr:)

Benim içinde doktorum bebek biraz büyük iki hafta önden gidiyor bayramda olabilir dedi ama genetik bir durum da olabilir dedi. Yani anne baba uzunsa bebek daha büyük oluyormuş diğer bebeklere göre. Ben çok fazla düşünmemeye çalışıyorum zaten normal zamanda da denk gelmezse kendi doktorun dışındaki bir doktora mecbur kalabilirsin. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Oyle, dogum bu belli olmaz yeter ki saglikla dogumlarimizi gerceklestirelim...

Çık bi hava al.[/QUOTE]

güneş biraz gitsin planlıyorum çıkmayı :)

Benim aklıma takılan bir sorun var. Şu an ben 5 haftalık çalışabilir raporumu aldım ve 4 ekime kadar Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum. Diyelim ki ben 40 haftayı dolduramadım ve daha erken doğum yaptım mesela 5 ekimde. kalan 3 haftam yanacak mı yoksa doğum sonrasına mı eklenecek?

Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksi

canım slm bana da 29 ekıme gun verdıler senın bebısın suan cm ve kılo olarak ne kadar benım de one kaydı cunku

Benim aklıma takılan bir sorun var. Şu an ben 5 haftalık çalışabilir raporumu aldım ve 4 ekime kadar Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum. Diyelim ki ben 40 haftayı dolduramadım ve daha erken doğum yaptım mesela 5 ekimde. kalan 3 haftam yanacak mı yoksa doğum sonrasına mı eklenecek?

bildiğim kadarı ile memurlarda yanmıyor ama diğerlerinde yanıyor diye biliyorum

Back
X