Kizlar bugun benim burnum kanadi hayatimda ilk kez burnumun kanadigini gordum hemde baya bi kanadi bende bahane ariyo gibi oturdum saatlerce agladim
5 . ayımdaydı canım aglarken kanadı benımde şok oldum hayatımda ılk defa burnum kanadı bir korktum bır korktum meger kanarmış hamılelkte bır daha olmadı ama korkma ozaman cok araştdım son aylarda burun kanamsı var hatta bn ozaman son aylarda değilim niye kanadı dıye telaş ettım
Ben baya bi stres yaptim son zamanlarda canim ondan oldu tekim burada biliyosun kafama taktim ben tek basima nasil yapicam ne yapicam fln derken annemle telde konusuyodum birden kanamaya basladison zamanlar artik cekilmiyo :26:
tahmın edebılıyorum canımm ama sabredıcen sen şimdı anne olucan sorumlulukların artıcak keşke hayat bızım için daha kolay olabılseydı napalımmm uzme kendını sende değişen bışey olmucak bılıyosunn söz geçir kendıne guclu ol oğlun ve kocana Allah sağlık versın gerisi bı turlu olacak zaten
4.hpv virüsu var ise
5.ileri derecede genital varis bulunuyorsa
Evet canim aynen katiliyorum sana Allah kerimdir napalim kader..Minigin nasil ne yapiyo
iyi teyzesi gecen hafta 2630 du artık her hafta gıdıcez dr bu cuma randevumuz zaman yaklaşıyorrr doğumlar başladı bıle senın oğlun nasıl kursuda bıraktım demiştim yıne de dolaşmadın pek nette
Ay 4uncu bebeğimiz de gelmis maasallah :)kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına
evet tatlım 3. bebeğim ama ilkmiş gibi bende sizin gibi heyecan yaşıyorum diger çocuklarımı kızımı19 yaşında oğlumuda 21 yaşında dogum yaptım ozamanlar kv yanındaydım bişi bilmiyodum bundada yeni 31 girdim..evet canım normal dogum yaptım.. normal dogum süper bişi tabi herkesi kendi şahsi fikriRabbim hepimize kolay dogumlar nasip etisn inş
Hu huu canım bir tatlı türü istedi onu yapmakla meşguldüm,ilk aylar ekşiciydim son zamanlar tatlıcı oldumama kız bekliyorum ben
kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına
ooooy Masallahbende 16sinda gidicem sonra her hafta ve burada her gidisimde benim acikligima bakiyo hani su meshur cati muayenesi ben her gidimde ona maruz kaliyorum elle bakiyo sanirim cati muayenesi o olsa gerek hiiic acimiyo once onu soylemek istedim evet canim giremedim aslinda pek firsat bulamadim bebegin yatagiyla fln ugrastik ama artik gelirim bebekler geliyo sanirim ekim bebekleri fazla bekletmicek bizleri benim oglusta iyi teyzesi cook hareketli basim belada sanirsam benim
Benimki 37yi görelim öyle yürü dedi. Şimdilik düşürdü tempoyu erken gelmesin diye.
Guzel haberler alırsın insallah.
olurm pcde oyun oynamak varken
aynen canım bizdede arada bi konuşuruz bazen tv nşallah degişsin canım böle nereye kadar
hadi bakalım güzel hbrlerle gelirsin inşallah
iyi geceler :) benimle aynı gündesinhadi bakalım hayırlısı canım bende bugün gitmiştim :)
kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına
Nisan geldikten sonra hemen Dr'a gidilmiyor galiba. Sancı yada su mu gelmesi lazım.Merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyayım diyorum ama gerçekten çok hızlı ilerliyor okuyunca da bişeyler yazamıyorum :) biz iyi sayılırız biraz yorgunluk dışında bir haftadır uyku düzenimiz bozuldu sabahları seminere gidiyoruz oğlusumla uykumuzu alamadan öğleden sonra da uyuyoruz akşamları da halsizlik geçici sanmıştım ama bundan sonra sanki böyle geçecek gibi, doğum yapan bir arkadaşımız daha olmuş ne güzel Allah hepimize bağışlasın bebeklerimizi sağlıcakla güzel haberler bize de çok iyi geliyor cesaretleniyoruz, benim de çocukluk arkadaşım hamile onun son haftasıydı bu hafta ve bu sabah nişan kanı gelmiş ama sancısı olmadığı için evde bekliyor hatta o kadar iyi ki benim oğluma da yelek örmekle meşgul :)))
Bence de hic sorun yok. Büyütmeye de gerek yok. Ben de hic birşeyi sorun etmem cok sukur. Canım hic de tatlı değildir :)saolun kıslar, gittim bugün..
iyimiş şükür, ayrıca çatı muayenesi hiç de zor bişi filan deilmiş ben hiç hissetmedim bile..
kendinizi rahat brakırsanız hiç sorun yokmuş..
bazı bayanların canı mı çok tatlı nedir
arkadaşlar benim bebiş 2900 olmuş çok mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?