2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugun cok yoruldum çok evı toparlıyorum tasıncam dıye yarında bırsuru işim vr kasılmamda arada oluyo umarım rahatsızlanmam

Uyumama imkan yok dünde böyleydi öyle hareket edıyorki kızım inanın karnımın ortasını delip çıkacak sanırım aynı anda 3 yerden çok sert hareketler alıyorum sızlerinde böyle mi minikleri karnım bu saga bi sola yamuluyor bazen dalgalanmalar oluyor kusursuz sanki içerde galiba pek durmayacak çıkacak bu kıZ

hatunlar günaydın.nasılsınız bakim,benm acayip uykum var
Günaydın canım, sorma aynen benimde öyle, son zamanlara doğru yani bu hafta gece yattığım zaman uyuyabiliyorum artık ama bu seferde uyku yetmiyor, daha iki hafta öncesine kadar uyayamıyodum şimdide bu sıkıntı var ne biçim iş:44:

günaydın kızlar bende gözümü açamıyorum gece yatmaz gündüz kalkmaz oldum yaaa

geçen hafta bana da aynısı oldu. gece bir uyanıyordum 2-3 saat oturuyordum.bu hafta da kramp girmese uyanmayacam ama sabah da gözümü açamıyorum.

bende de gece( değil akşam) yatmama gibi bir problemim yok. 9 buçuktan sonra koltukta uyuyup kalıyorum

cullucann sana bir soru, annen seni tuzlamış.bizim oralarda yok. kime sorsam herkes faklı bir sey söylüyor.nasıl yapmışlar

Son düzenleme:
kızlar bugun cok yoruldum çok evı toparlıyorum tasıncam dıye yarında bırsuru işim vr kasılmamda arada oluyo umarım rahatsızlanmam

cnm ne taşınması ...benimde taşınmam lazım yaza öteliyorum fenalaşırım diee .....kötü olma aman dikkat et

uyku uyku nerde sabahın köründe dikti oğluşum beni ayağğaa benimki sağda belime doğru yanda duruyo hep yatarken sağa dönüyorum yanlışlıkla rahatsız oluyo hemen geri dönüyorum

günaydın kızlar gecede uyku yok sabahta yok nereye kadar gidecezböyle acaip midem ekşiyo sizdede varmııı

bak öyle bişi bendede var eğer koltukta uyuduysam çok rahat uyuyorum ama yok saat 11 olup yatağıma gidersem uyuyamıyorum gece 12-1 oluyor

Gününüz Aydın olsun kızlAr herkeste aynı şikayetler ALlahım su son haftalarımızda bizlere yardım etsın

cullucann sana bir soru, annen seni tuzlamış.bizim oralarda yok. kime sorsam herkes faklı bir sey söylüyor.nasıl yapmışlar
çok basit bişi o canım ya detayını sormadım bir duası vs. varmı diye sorarım burayada yazarım ilerleyen günlerde, bildiğim kadarıyla bebişin ilk yıkama suyuna çay kaşığının ucuyla çok azcık tuz atıyolarmış o kadar, bu inanışa görede ter kokmazmışsın ki gerçekten biz yani 3 kardeş hiç ter kokmayız

Gününüz Aydın olsun kızlAr herkeste aynı şikayetler ALlahım su son haftalarımızda bizlere yardım etsın
amiiiin

bi yerde doğduğunda diye okudum biri de göbeği düştüğünde yıkadığımızda dediler. okuduğum yer kaya tuzu diyodu.az birseydi de miktarını hatrlamıyorum :)

günaydın kızlar gecede uyku yok sabahta yok nereye kadar gidecezböyle acaip midem ekşiyo sizdede varmııı
benim de midem yanıyor bazen.ben de gaviscon içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…