kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına
Günaydın canım, sorma aynen benimde öyle, son zamanlara doğru yani bu hafta gece yattığım zaman uyuyabiliyorum artık ama bu seferde uyku yetmiyor, daha iki hafta öncesine kadar uyayamıyodum şimdide bu sıkıntı var ne biçim iş:44:hatunlar günaydın.nasılsınız bakim,benm acayip uykum var
hatunlar günaydın.nasılsınız bakim,benm acayip uykum var
Günaydın canım, sorma aynen benimde öyle, son zamanlara doğru yani bu hafta gece yattığım zaman uyuyabiliyorum artık ama bu seferde uyku yetmiyor, daha iki hafta öncesine kadar uyayamıyodum şimdide bu sıkıntı var ne biçim iş:44:
geçen hafta bana da aynısı oldu. gece bir uyanıyordum 2-3 saat oturuyordum.bu hafta da kramp girmese uyanmayacam ama sabah da gözümü açamıyorum.Günaydın canım, sorma aynen benimde öyle, son zamanlara doğru yani bu hafta gece yattığım zaman uyuyabiliyorum artık ama bu seferde uyku yetmiyor, daha iki hafta öncesine kadar uyayamıyodum şimdide bu sıkıntı var ne biçim iş:44:
bende de gece( değil akşam) yatmama gibi bir problemim yok. 9 buçuktan sonra koltukta uyuyup kalıyorumgünaydın kızlar bende gözümü açamıyorum gece yatmaz gündüz kalkmaz oldum yaaa
kızlar bugun cok yoruldum çok evı toparlıyorum tasıncam dıye yarında bırsuru işim vr kasılmamda arada oluyo umarım rahatsızlanmam
Uyumama imkan yok dünde böyleydi öyle hareket edıyorki kızım inanın karnımın ortasını delip çıkacak sanırım aynı anda 3 yerden çok sert hareketler alıyorum sızlerinde böyle mi minikleri karnım bu saga bi sola yamuluyor bazen dalgalanmalar oluyor kusursuz sanki içerde galiba pek durmayacak çıkacak bu kıZ
hatunlar günaydın.nasılsınız bakim,benm acayip uykum var
Günaydın canım, sorma aynen benimde öyle, son zamanlara doğru yani bu hafta gece yattığım zaman uyuyabiliyorum artık ama bu seferde uyku yetmiyor, daha iki hafta öncesine kadar uyayamıyodum şimdide bu sıkıntı var ne biçim iş:44:
günaydın kızlar bende gözümü açamıyorum gece yatmaz gündüz kalkmaz oldum yaaa
geçen hafta bana da aynısı oldu. gece bir uyanıyordum 2-3 saat oturuyordum.bu hafta da kramp girmese uyanmayacam ama sabah da gözümü açamıyorum.
bende de gece( değil akşam) yatmama gibi bir problemim yok. 9 buçuktan sonra koltukta uyuyup kalıyorum
günaydın kızlar gecede uyku yok sabahta yok nereye kadar gidecezböyle acaip midem ekşiyo sizdede varmııı
kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına
cnm ne taşınması ...benimde taşınmam lazım yaza öteliyorum fenalaşırım diee .....kötü olma aman dikkat et
çok basit bişi o canım ya detayını sormadım bir duası vs. varmı diye sorarım burayada yazarım ilerleyen günlerde, bildiğim kadarıyla bebişin ilk yıkama suyuna çay kaşığının ucuyla çok azcık tuz atıyolarmış o kadar, bu inanışa görede ter kokmazmışsın ki gerçekten biz yani 3 kardeş hiç ter kokmayızcullucann sana bir soru, annen seni tuzlamış.bizim oralarda yok. kime sorsam herkes faklı bir sey söylüyor.nasıl yapmışlar
amiiiinGününüz Aydın olsun kızlAr herkeste aynı şikayetler ALlahım su son haftalarımızda bizlere yardım etsın
bi yerde doğduğunda diye okudum biri de göbeği düştüğünde yıkadığımızda dediler. okuduğum yer kaya tuzu diyodu.az birseydi de miktarını hatrlamıyorum :)çok basit bişi o canım ya detayını sormadım bir duası vs. varmı diye sorarım burayada yazarım ilerleyen günlerde, bildiğim kadarıyla bebişin ilk yıkama suyuna çay kaşığının ucuyla çok azcık tuz atıyolarmış o kadar, bu inanışa görede ter kokmazmışsın ki gerçekten biz yani 3 kardeş hiç ter kokmayız
benim de midem yanıyor bazen.ben de gaviscon içiyorumgünaydın kızlar gecede uyku yok sabahta yok nereye kadar gidecezböyle acaip midem ekşiyo sizdede varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?