ben hic anlamam bu sanci islerinden ya napicaz bilmiyorum :26:
Sertleşme oluyo makatta ağrım var bide karnımın altında ama öle periyodik olmuyo ama ni günde 10 kere faln oluyor belli sralıklarla değil((
inşallah 36.haftalarımı görürüm cnm
Çok teşekkür ederim canım,sen de aldın mı?Bence de cabuk geçiyor :))
İndallah canım. Hayırlısı olsun.
Güle güle kullan canım.
cnm sancı hissettiriyor zaten kendini boşver anlama da. adet ağrıları varya aynı o işte şiddetlisi
günde 10 kere kasılma yaşayan bir arkadaşım var şuan yatak istirahatinde ve ilaç kllanıyor varsa böyle belirtilerin doktorun nst de görür cnm..ve 25 ini bekleme hemen doktoru ara o seni çağırıcaktır ağrı çok önemli..o ağrılara müdehale edilmezse artıyor cnm dikkat et
cnm sancı hissettiriyor zaten kendini boşver anlama da. adet ağrıları varya aynı o işte şiddetlisi
günde 10 kere kasılma yaşayan bir arkadaşım var şuan yatak istirahatinde ve ilaç kllanıyor varsa böyle belirtilerin doktorun nst de görür cnm..ve 25 ini bekleme hemen doktoru ara o seni çağırıcaktır ağrı çok önemli..o ağrılara müdehale edilmezse artıyor cnm dikkat et
elifnil58 canım geçmişini bilmediğimden soruyorum, erken doğum riskinmi var hayırdır? seninle aramızda 2 gün var sadece..
aynen canim ama o yalanci kasilmalar oluyo bende arada ayni oyle adet sancisi gibi hayirlisi Allahtan artik bekleyip gorucez
Nasilsin kuzum??özledim seniiii
Anam ben yarın gideyim ozamn hemn(( ben hiç nst girmedim daha bi gideyim ne diyecek bakalım (
canım benım bende senı özledım kız oğluş nasıl bakalım yakışıklı yaramazlık yapıyom mu ben bu ara yogun gecırıyorum canım bugun bı arkadaşımın bebegını gormeye bır baaşka hamıle arkadaşımla gıttık 3 umuz kursa gıdıyoduk once bırımız hamıle kaldı kursu bıraktı 10 hafta sonra ben hamıle oldugumu öğrendım bırakıtm sonra 10 hafta sonra dıger arkadşımız hamıle oldugunu öğrendı ne bereketlı kurs dımıucumuzunkıde kız bırı doğdu işte de onu gorduk geldık
Bugün doktorum beni nst ye almadı,gerek yok şuanda,İstersen alayım yarım saat dur ama bişey değişmez şuanda,Nst ve çatıya bon bir iki hafta kala bakarım dedi.Kasılmalar karında setleşme ve oldukça kuvvetli bişeymiş,karnımızın altındaki adet sancısı gibi ağrı baskıdan dolayıymış.
Anam ben yarın gideyim ozamn hemn(( ben hiç nst girmedim daha bi gideyim ne diyecek bakalım (
kızlar merhaba nasılsınız biz 33 haftalık olduk 33+0 da doktora gıttık bpd 35+1 haftalık ac 33+2 haftalıkfl 7.03x7 49 cm cıktı 36+0 haftalık cıktı kılosu 2375 gr haftasıda 33+0 olucana 34+0 gözükuyo doğum 29 ekımken 20 ekim gözüküyor bi yanlışlıkmı var anlamadım 33 haftada boy 49 cm 36 haftalık gözüküyor sorunmu var acaba
Bugün doktorum beni nst ye almadı,gerek yok şuanda,İstersen alayım yarım saat dur ama bişey değişmez şuanda,Nst ve çatıya bon bir iki hafta kala bakarım dedi.Kasılmalar karında setleşme ve oldukça kuvvetli bişeymiş,karnımızın altındaki adet sancısı gibi ağrı baskıdan dolayıymış.
Benim sertleşmede oluyo cnm ama karnımın altındada ağrı oluyor bende gaz sancıdır faln diye oek takmıyordum sertleşme olduğunda bebek hareket ediyor mu peki
cnm kasılma esnasında bebek hareketi hissetmek zor hissedemiyorsun yani. ancak kasılma bitince hareket hissediyorsun
cnm ben de hissediyorum bizimki hiç durmuyor bebek dayanması toplanması diye bişey yok cnm onu eskiler uydurmuş hala da bu zaman kadar gelmiş..ayrıca benim kasılma olunca hem büyük hem küçük abdestim geliyor durmadan sen gene de bi git şikayetler aynı gibi ama umarım seninki farklıdır cnm benim gibi olmazsın inş.stres olma çok etkiliyor stresAma ben hissediyorum benim sertleşme dediğim acaba bebiş bi yerinimi dayıyo hepsinde değil ama bazen sertleştiğinde tekmede atıyor birde ayağa kalktığımda sanki aşağıya doğru biley bastırıyor(( ben bi arayımda yarına randevu alayım ben
cnm ben de hissediyorum bizimki hiç durmuyor bebek dayanması toplanması diye bişey yok cnm onu eskiler uydurmuş hala da bu zaman kadar gelmiş..ayrıca benim kasılma olunca hem büyük hem küçük abdestim geliyor durmadan sen gene de bi git şikayetler aynı gibi ama umarım seninki farklıdır cnm benim gibi olmazsın inş.stres olma çok etkiliyor stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?