2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

müdürümle gerçekten sorunum yok canım..hatta bugün beni tebrik etti...benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti hele ilk başları berbattı..bugün herkesin içinde de söyledi..senin yerinde başkası olsaydı kırk kere rapor almıştı dedi..ama bizim velilerimiz sorunlu...
öğretmenler doğurmasın mı kuzu napalım...

Makatımda benimde ağrılarım oluyor o sancı mı demek:18:bi kaç gündür ağrıyor ( dua etmezmiyiz tabikide aderiz:))kilosu gayet iyi inş dr dediği zamana kadar bekler

doğum yapacas hala sancı mı olup olmadığını bilmiyoruz. bende bilmiyorum sancı nasıl olacak. ne hissedeceğim.bazen karnım acıyor sertleşiyor bazıları buna sancı diyor ama emin de olamıyorum...

orkidemmmmm iyiyim canım ya...nolsun...uğraştırıyo bu paşa beni bazen korkutuyo bazen sevdiriyo kendini...ekim başı gibi gelecek herhalde teyzesi...sen nasılsın? ikizler ne alemde...

maşallah paşayam Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. ben de iyiyim çok şükür. bebişler hızla büyüyor. bir kız bir oğlan olacak inşallah.

maşallah paşayam Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. ben de iyiyim çok şükür. bebişler hızla büyüyor. bir kız bir oğlan olacak inşallah.

amin canım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlam sağ salim kucaklarımıza alalım...

oyyy oyyyy yer teyzesi onları..bak ne güzel olmuş kuzum bir seferde hem kızın hem oğlun olacak...ayyyy çok tadlu olurlar şimdi onlar..naptın sen tez işini kuzum halledebildin mi..miiden fenaydı çünkü en son görüştüğümde...

Benim müdürde öğretmen bulmsk zırunda kslcam diye dert etti:)) daha iki hamile daha varmış okulda ben üçünvü gelince öğretmn bulma derdi sardı:)) evt senin müdür iyiymiş sağoldun anlayışlı olmaları laxım sma işte :)) velilere sorupta hamile kalalım bari kenfileri doğurmayı biliyo ya biz yapınca mı sorun:)))))) herkes kendini düşünüyor zaten

Makatımda benimde ağrılarım oluyor o sancı mı demek:18:bi kaç gündür ağrıyor ( dua etmezmiyiz tabikide aderiz:))kilosu gayet iyi inş dr dediği zamana kadar bekler

cnm kasılman filan yoksa rahimdeki baskıdan da oluyor makatta ağrı..hepsi sancı değil..sancı çok pis bişi..adet olcakmışsın gibi bacaklarına ayaklarına kadar beline filan vuruyor makattan dışarı çıkcak gibi itiyor aynı anda kasılmalar..ağrın sızın yoksa o baskıdandır ve bu da normal..rahat ol

canım iyi olmana sevindim...bak minnakın seni üzmüyo bekliyo..daha da bekler inşallah...

inşallah cnm ya doğar doğmaz kucağıma alıp emzirebileyim istiyorum

bugün içimden o geçti..bir daha hamile kalmayı düşünürsem velilere anket doldurtayım...sizin için hangi tarihler uygundur diye...

[
canım bizden daha erken doğum yapanlarda var, en kritik zamanları atlattığımıza dua etmemiz gerek. Artık gelmesine üzülme bence, maşallah haftana göre kilosuda gayet iyi.. herşeyde bir hayır vardır, Rabbim ne zaman olmasını isterse o zaman olur zaten.. Allah sağlıcakla göndersin inşallah :)

doğum yapacas hala sancı mı olup olmadığını bilmiyoruz. bende bilmiyorum sancı nasıl olacak. ne hissedeceğim.bazen karnım acıyor sertleşiyor bazıları buna sancı diyor ama emin de olamıyorum...

Benimde sertleşme oluyor arada ben makatta olan ağrıları çatı genişlemesi diye takmıyodum ama sancı diyince içime kurt düştü(

Cnm mesajını bulamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla son rötuşları yapıcakmışsınız artık :)
ayy çok güzel yaaa, hadi bakalım keyifli alışverişler :)

inşallah cnm ya doğar doğmaz kucağıma alıp emzirebileyim istiyorum

alırsın canım sen stres etme..bak stres ettikçe bebikinde strese girer erken merken gelmeye kalkar...sebep olma...stres olayını en fazla yaşayanlardan biri sensin tecrübelisin ...sakin ol ki kuzunda sakin sakin kalsın içinde annesi...

Cnm mesajını bulamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla son rötuşları yapıcakmışsınız artık :)
ayy çok güzel yaaa, hadi bakalım keyifli alışverişler :)

öyle olacak kuzum babamız aradı yedi buçuk gibi gelcem dedi...bekliyoruz babamızı halledelim de çıksın aradan sonra arabaya koyalım..korkuyorum zaten okulda mokulda başlayacak doğum diye..en tırstığım şey suyumun okulda gelmesi... ne komik olur ki...tam bir macera...

Biz kaçtık...herkes kendine iyi baksın...kimse doğurup moğurmasın gününü beklesin...

allah iyiliğini versin emii bizim bebişler erken gelmeyi adet edindiler ama öyle olur olmaz yerde gelmeye kalkmazlar inşallah bende kendi kontrollerimin arası uzun olduğu için bazen düşünüyorum acaba muayene sırasında felan başlar mı ki diye

Allah'a şükürler olsun cnm kritik zamanları atlattım bir gün daha dursa kar diye dua ediyorum topladım kendimi..Tevekkül Allah...

Benimde sertleşme oluyor arada ben makatta olan ağrıları çatı genişlemesi diye takmıyodum ama sancı diyince içime kurt düştü(

kasılmayla birlikte yaşıyorsan dikkate al en azından doktora danış cnm sanki büyük çişin varmış gibi oluyor bağırsak hareketi gibi yani.

inşallah cnm benim..stresi atmaya çalışıyorum canım

Allah'a şükürler olsun cnm kritik zamanları atlattım bir gün daha dursa kar diye dua ediyorum topladım kendimi..Tevekkül Allah...
sen hayırlısını dile cnm, belki doğması daha iyi olacak, şimdiden bilemessin ki

Kızlar biz kaçtık kociş geldi yemek yicez, iyi akşamlar

ben de öyle, ayrı kalmak istemediğimden erteledim, tam düzen kurduk tamam zaman kaybetmeyelim derken bebek oldu ama hooppp bi kanama gerisi yatak döşek anne evi :) eşim de başka bi ilde.. olsun napalım, Rabbim başka ayrılıklar vermesin.. siz gezin kocişlerle bizim yerimize de.. biz de gezmiş kadar oluyoruz :)

bende bugun bebek zıyaretındeydım kızlar arkadaşımın bebegi elif elayı gördum 30 gunluk maşallah kocaman bır kızdı beraber gıttıgım arkadaşmda 26 haftalık hamile bebekten cocuktan başka bişey konuşmadık
butun arkafaşlarım ya hamıle yada yenı doğum yaptı karşı komsum bıle 18 haftalık hamıle
öyle olunca sohbetler pek guzel oluyoo

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın ben de bir bakim bu siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…