- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Ay şu branşçı sınıfçı muhabbetide beni sinir ediyor hepimiz öğretmeniz ne fark ederbenide müdür görünce şok oldu yeni atandım ehlülde ayrılcam dedim suratını görmenizl lazımdı hemen sorduğu soru ne zamn ayrılıyordunuz ıldu zaten hamileler hiç sevilmiyor öğretmenlikte
Makatımda benimde ağrılarım oluyor o sancı mı demek:18:bi kaç gündür ağrıyor( dua etmezmiyiz tabikide aderiz:)) kilosu gayet iyi inş dr dediği zamana kadar bekler
orkidemmmmm iyiyim canım ya...nolsun...uğraştırıyo bu paşa beni bazen korkutuyo bazen sevdiriyo kendini...ekim başı gibi gelecek herhalde teyzesi...sen nasılsın? ikizler ne alemde...
maşallah paşayam Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. ben de iyiyim çok şükür. bebişler hızla büyüyor. bir kız bir oğlan olacak inşallah.
müdürümle gerçekten sorunum yok canım..hatta bugün beni tebrik etti...benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti hele ilk başları berbattı..bugün herkesin içinde de söyledi..senin yerinde başkası olsaydı kırk kere rapor almıştı dedi..ama bizim velilerimiz sorunlu...
öğretmenler doğurmasın mı kuzu napalım...
Makatımda benimde ağrılarım oluyor o sancı mı demek:18:bi kaç gündür ağrıyor( dua etmezmiyiz tabikide aderiz:)) kilosu gayet iyi inş dr dediği zamana kadar bekler
canım iyi olmana sevindim...bak minnakın seni üzmüyo bekliyo..daha da bekler inşallah...
Benim müdürde öğretmen bulmsk zırunda kslcam diye dert etti:)) daha iki hamile daha varmış okulda ben üçünvü gelince öğretmn bulma derdi sardı:)) evt senin müdür iyiymiş sağoldun anlayışlı olmaları laxım sma işte :)) velilere sorupta hamile kalalım bari kenfileri doğurmayı biliyo ya biz yapınca mı sorun:)))))) herkes kendini düşünüyor zaten
merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700.maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana
doğum yapacas hala sancı mı olup olmadığını bilmiyoruz. bende bilmiyorum sancı nasıl olacak. ne hissedeceğim.bazen karnım acıyor sertleşiyor bazıları buna sancı diyor ama emin de olamıyorum...
inşallah cnm ya doğar doğmaz kucağıma alıp emzirebileyim istiyorum
Cnm mesajını bulamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla son rötuşları yapıcakmışsınız artık :)
ayy çok güzel yaaa, hadi bakalım keyifli alışverişler :)
allah iyiliğini versin emiiöyle olacak kuzum babamız aradı yedi buçuk gibi gelcem dedi...bekliyoruz babamızı halledelim de çıksın aradan sonra arabaya koyalım..korkuyorum zaten okulda mokulda başlayacak doğum diye..en tırstığım şey suyumun okulda gelmesi... ne komik olur ki...tam bir macera...
[
canım bizden daha erken doğum yapanlarda var, en kritik zamanları atlattığımıza dua etmemiz gerek. Artık gelmesine üzülme bence, maşallah haftana göre kilosuda gayet iyi..herşeyde bir hayır vardır, Rabbim ne zaman olmasını isterse o zaman olur zaten.. Allah sağlıcakla göndersin inşallah :)
Benimde sertleşme oluyor arada ben makatta olan ağrıları çatı genişlemesi diye takmıyodum ama sancı diyince içime kurt düştü(
alırsın canım sen stres etme..bak stres ettikçe bebikinde strese girer erken merken gelmeye kalkar...sebep olma...stres olayını en fazla yaşayanlardan biri sensin tecrübelisin ...sakin ol ki kuzunda sakin sakin kalsın içinde annesi...
sen hayırlısını dile cnm, belki doğması daha iyi olacak, şimdiden bilemessin kiAllah'a şükürler olsun cnm kritik zamanları atlattım bir gün daha dursa kar diye dua ediyorum topladım kendimi..Tevekkül Allah...
sağol kuzum...çok mu uzzakta eşin...bir sene çektim kuzum..eşimden sırf ayrıyım diye bebek işini bile bir sene erteledim...bilirim eşten ayrı kalmanın ne demek olduğunu...Rabbim bir an önce kavuştursun sizleri...
Eki Görüntüle 800507
Ben e-bebek ten ekteki çantayı aldım. biberonu sıcak tutmak için kabı ve alt değiştirme bezi var içinde. Silinebilir ve yıkanabilirmiş. Bir çok gözü olan büyükçe bir çanta. Islak mendili koyup kolayca kullanabileceğim bir gözü ve anne için ayrı makyaj cantası kıvamında bir çantası var. Bebek arabasına asmak için de ayrıca aparatları var. Bebek arabasını da siyah aldım zaten, uyumlu olacak. Umarım büyüklüğü ve işlevselliği yeterli olur... Sonuçta kullanmadan bilemeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?