2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ankarada vajinusmus tedavisi görürken 2 çocuğunu da normal dünyaya getiren bir kadınla tanıştım doğumdan sonra çok daha kötü olduğunu söylemişti hatta şaşırmıştım doktora sormuştum o da bana normal doğumun bir travma olduğunu söylemişti..ben de bir daha normal düşünmedim zaten doktorum da önermedi

bi cok tanidigim uyanik olmak istedi, bebegi gormek icin, bende oyle istiyodum. ama tavsiye etmediler heyecandan falan mi ne tansiyonda oynama olmus hemen genele gecmisler. bilemiyorum ya herkes bisi soyluyo. en iyisi dra birakmak.

cnm etrafımda çoğu insan uyanık yaptırdı genel anesteziden sonra bebek de sen de uyuşuk oluyorsun herkes memnun spinalden..hiç sorun yaşayanı duymadım

Maşallah yıne 2 dogum yapmıs.Allah yardımcınız olsun , tabı ki rıske atmamak gerek zaten yazıda da normal doguma zorlanılmamalı yazıyor.

ben gecen hafta sabah kahvalt yapmadan gıtmiştım ama nasıl hareketlıydı vurdukça ses gelıyodu pat pat dıye nst den benımkı ac tok farkeetmıyo kı canımm hep hareketlı hep hareketlı hareketınden hemsıre nst yı baglayamadı durmadıkı daha 3 aylıkken demıişti dr cok hareketlı dıye bana cekmiş benımkı normal ıstıyosun değil mi sen canım

kizlar yinede siz bilirsiniz ama o belden yapilan igneleri tavsiye etmiyorum ben o igneden yaptiran tanidiklarim var dogumdan sonra bel agrilari oldu ve gecmiyo bilginiz olsun istedim mecbur kalmadikca yaptirmayalim

Maşallah yıne 2 dogum yapmıs.Allah yardımcınız olsun , tabı ki rıske atmamak gerek zaten yazıda da normal doguma zorlanılmamalı yazıyor.

inşallah ben her çileye razıyım da,bebeğime zarar vermekten korkuyorum işte..

ben 27. haftadan beri kasılmalar sancılar yaşıyorum ve anca 34 e gelebildim doğum sancıları bile çekiyorum bazen..bir de doğum stresi yaşamak istemiyorum artık tek kucağıma alayım sağlıcakla başka da bişey istemem

kizlar yinede siz bilirsiniz ama o belden yapilan igneleri tavsiye etmiyorum ben o igneden yaptiran tanidiklarim var dogumdan sonra bel agrilari oldu ve gecmiyo bilginiz olsun istedim mecbur kalmadikca yaptirmayalim

canım o bel ağrılarının çoğu hamilelikten kaynaklanan ağrılar..bebeği taşımaktan oysaki iğneden diye konuşup herkesi yanıltıyorlar kaç doktora sordum öyle birşey yok dedi sadece baş ağrısı yapabiliyormuş o kadar bel ağrısını da spinal sezeryan olan hiçbir arkadaşımdan işitmedim heleki bi tanesi öve öve bitiremedi sonrasında bile acı çekmedim diye..

herkese merhabalar....nasilsiniz bakalim..bizim yari son is gunumuz insallah.aslinda bir hafta daha calismam lazim ama rapor alicam artik.bugun oglusumu gordum.masallah 10 ginde 400 gr almis.2744 olmus.nst ye baglandim.iyi cikti.bu oglusum gibi erkenci olmayacak galiba.rahati yerinde.cok hickiriyor sizde de oylemi....

paposoner mrb o ıgne olurken hıc korkma senın kıpırdama gıbı bır luksun pek fazla olmayacak kollarını baglar sekılde oturuyorsun o ıgne teldende ınce sana vurduklarını sen hıc anlamıyorsun işlem oluyor bıtıyor sen hala beklıyorsun ne zaman olacak dıye sen nerden bılıyorsun dersen ben hastanede calıstıgım ıcın bızzat gozumlede sahıt oldum canım hıc korkma bırkaç sanıyelık olay

benim 3.hamileliğim hepsindede şeker çıktı.2.hamileliğimde son üç ay düşük dozda insülin kullandım.ama bu hamileliğimde diyet verdi bende tiroidde var ilaç kullanıyorum şeker içinde yediklerime dikkat ediyorum kontrole gitmedim şeker için.tatlı zaten hiç yemem.beni ekmek ve pirinç mahvediyor.kepek ekmeği çavdar ekmeği yiyorum arada kaçamak oluyor ama az. bazen korkuyorum bebek iyimidir şekerim çıkmışmıdır diye hemen şekerimi ölçüyorum.tiroid ve şeker yüzünden şimdiden 15 kilo aldım allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

Selam hoşgeldın maşallah bebegıne kaç haftalık? Benım kız da hıckırıyor gunde 2 kez 3 kez falan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…