2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de 15 kilo aldım...ben de kaçamak yapıyorum bazen,bebeğe bişi olcak die ödüm patlıo ya

evde ölçmüomusun şekerini,tahlil nie?

evde ara ara ölçüyorum ama düzenli değil.tiroid için birde 3 aylık şeker ortalaması için bir tahlil var onu yaptıracam bebeğim salı günü gittiğimde 2.200 gr. boyuda 43 cm di. haftasına göre normal bence çok iri değil

ya bana da doktor dedi bebek iri die,şekerden kaynaklanıo dedi,hemen diabete gönderdi ta 2 hafta önce işte..2200dü ozaman şu anda 3ü geçmiştir

Kızlar ben 33. haftadayım ve bu haftanın başından beri kuyruk sokumumun solundan giren ağrıdan muzdaribim. Bugün resmen sol bacağıma basamıyorum , topallıyorum yürürken.
Çok da kilo almadım bence 12-13 kilo aldım. Var mu benim gibi sıkıntı çeken , korktum yani bu hafta birdenbire çıktı bu . ;(

ya bana da doktor dedi bebek iri die,şekerden kaynaklanıo dedi,hemen diabete gönderdi ta 2 hafta önce işte..2200dü ozaman şu anda 3ü geçmiştir

yediklerine dikkat ediyormusun mesela pirinç ekmek hamur işi şeker patates muz makarna incir gibi şeyler yasak

benimde hamileligim basinda oluyodu 5. aya kadarda vardi. bacak arama yastik koyup uyuyorum. ama su aralar ara ara kilitlenme oluyo adim atamiyorum resmen.

slm kızlar ben geldim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahtan beri yatıyorum midem bulanıyo . oğluşumda bugün kıpır kıpır ama canımı çok acıttı kemiklerini batıryo resmen. güya bugün evi süpürüp silecektim ama hiçbirşey yapamadım

benimde hamileligim basinda oluyodu 5. aya kadarda vardi. bacak arama yastik koyup uyuyorum. ama su aralar ara ara kilitlenme oluyo adim atamiyorum resmen.

Teşekkürler cevabın için
Umarım kalıcı bi sıkıntı bırakmaz
Doğumdan sonra geçer bu ağrılar

amin amin, Allah sağlık versin hem bebişlere hem bize.. sağlıklı anne=sağlıklı bebek

tatlım ben çok kilo almadım toplam 9 kilo almışım.. normal yani ama bebiş 10 günde 700 gr almış doğum zamanına kadar dahada artmaz umarım.. ama cesaretini takdir ettim, gönlüne göre bi doğumun olur inşallah :) evet aynı görünüyo tarihler, benimki azıcık sabırsız gibi :) bugun de kasıklardan bacağa doğru inen bi ağrım oldu bi süre.. sanırım stress yaptım üzüldüm, hissetmediğim sadece nstde çıkan sancıları hissetmeye başladım

ay ne mutlu onlara :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

evet maşallahı var ama çok kilo da iyi değil zaten ultrason çıktılarında 36haftalık gibi görünüyo senin gayet normal maşallah diyelim:)

evet canım, aynı tarihler, hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun inşallah :)insülin kullanmıyorum ama az daha kullanacaktım, bana verdikleri cihaz bozuk çıktı farketmesem insüline başkayacaktım.. aynı senin gibiydim diyet yapıyorum yapıyorum değerler160 170.. bi kaç farklı makinaylada ölçüm yapınca anladımki makinada problem, değiştirttim.. sana tavsiyem sende başka bi cihazla daha ölçüp karşılaştır değerleri.. bu arada 34. haftadayım ben de, bebişin kilosu 2770..
aaa bende korkuyodum kız son ay daha hızlı alıyolar diye içime su serptin biraz umarım normal bi bebek ebatlarında ve sağlıkla doğar :)

ben de 15 kilo aldım...ben de kaçamak yapıyorum bazen,bebeğe bişi olcak die ödüm patlıo ya
ben de öyle ufacık kaçamaklar yapıyorum ama hemen şeker ölçümüde yapıyorum, kontrollü kaçamak yani.. ama bugun tırstım kaçamak maçamak yok artık

geçmemiş de olabilir dur bakalım, dediğim gibidir belki cihazın bozuktur.. diyet işe yarıyo olabilir..
benım doguma 22 gun kaldı belkı daha az sımdıye kadar 7 kılo aldım ben
ooo şanslı hatun seni :)

bende sancı neki nasıl bişey derken bi iki saat önce yaşadım sanırım bnmkide kasıktan bacağıma vurdu aynen dediğin gibi yürümekte zorlandım.. hadi bakalım hayırlısı

Merhabalar,nasılsınız kızlar?Yarın misafirim gelecek hazırlıklara giriştim ama hiç halim kalmadı artık,daha da yapacağım işler var..Akrabalar sağolsunlar hem ev için hayırlı olsuna hem de doğumdan önce beni görmeye geliyorlar ama yanlış zamanlama,çok ağırlaştım artık

hoşgeldin geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba? ben de sabah kalktığımda acayip bir baş dönmesi vardı sanki ben yürürken yerde altımdan kayıyor gibi geliyordu

Teşekkürler cevabın için
Umarım kalıcı bi sıkıntı bırakmaz
Doğumdan sonra geçer bu ağrılar

gecer insallah icini ferah tut. abimin eside hamile benden 6 hafta geride ayni sorunu yasiyo. genelde oluyo yani. kolay degil vucut bambaska bi hal aliyor

valla sorma ben cok korkuyordum cok kılo alırım dıye cok sukur oyle olmadı ya kızımın kılosuda ıyımıs dktr oye dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…