2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hosgeldin cnm gözunaydın. bizde senin gibi sagsalım alırız ıns bebişlerimizi kucagımıza ...

merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim bugün adetim 9 gün geçti adet sancısı görüyorum kasıklarım çok ağrıyor hamile olabilirmiyim sizce geçen ayda 12 gün geçmişti diye gebeliğe pek ihtimal vermiyorum ama benim adetim çok düzenli yardımcı olurmusunuz lütfen

selam canim test yaptin mi :26: gecen ayda 12 gun gecmisti diyonsun demekki duzensizlesti dra git derim ben Dilerim bu duyguyu yasarsinn

canım bakmadı ya bakmıcak galıba benm ıkıncı ya ılkıde normal ya ondan mı bılmıym ama yada sunı sancıyla baslatcak dogumu bakalım yarın sabah bellı olur
Anladım canım. Hayırlısı olsun insallah.
Suni sancıyı verdiklerinde hemen açılıyor mu nasıl oluyor.
Kızlar karnım denizde dalga gibi resmen noluyor yaw durmuyor yaw

Ay benimki de demin öyleydi. Çıkıyor herhalde dedim :))

Kizceler ben cikiyorumm insallah yarin gorusuruz dogum yapacaklarada Rabbim yardim etsin insallah

Iyi gecelerrr

tahmin ettim ama ay çok komik yaa ne alaka

Ay be guzel :) Allah analı babalı büyütsün insallah canım.
kıss kamyon devirmek nee:26:
:)) canım demin de soran olmus. Erkeğin uykuda boşalması :))

selam canim test yaptin mi :26: gecen ayda 12 gun gecmisti diyonsun demekki duzensizlesti dra git derim ben Dilerim bu duyguyu yasarsinn

cvbın için çok teşekkürederim gebelik testi aldım heycandan beceremedim yapmayı test alacam yarın bu arada 2 yaşında oğlum var benim

ya kızlar ayagı kalktıgım gıbı karnım taş kesılıyo ıkıgundurde kasık agrılarım başladı benım yavruda erkenden gelmesınn

ya kızlar ayagı kalktıgım gıbı karnım taş kesılıyo ıkıgundurde kasık agrılarım başladı benım yavruda erkenden gelmesınn

Enim iki hafta önce öle oluyodu bst sancı çıkmıştı 50 kerde cnm biraz ayağa kslkaam yine oluyo(artık olsada biley ılmaz cnm hayırlısıyla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…