Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)
merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim bugün adetim 9 gün geçti adet sancısı görüyorum kasıklarım çok ağrıyor hamile olabilirmiyim sizce geçen ayda 12 gün geçmişti diye gebeliğe pek ihtimal vermiyorum ama benim adetim çok düzenli yardımcı olurmusunuz lütfen
Anladım canım. Hayırlısı olsun insallah.canım bakmadı ya bakmıcak galıba benm ıkıncı ya ılkıde normal ya ondan mı bılmıym ama yada sunı sancıyla baslatcak dogumu bakalım yarın sabah bellı olur
Kızlar karnım denizde dalga gibi resmen noluyor yaw durmuyor yaw
Öyle canım. Onemli olan saglıkları.
Biz pek iliski olayına girmedik canım. Çünkü riske etmek istemedik. Eşimde istemedi. Az kaldı zaten cok sukur.
Kamyon devirmek demek gece ruyada erkeğin boşalması demek :)
Hadi bakalım Allah kolay doğumlar nasip etsin insallah. Ekim'in ilk anneleri :)
Ay be guzel :) Allah analı babalı büyütsün insallah canım.Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)
:)) canım demin de soran olmus. Erkeğin uykuda boşalması :))kıss kamyon devirmek nee:26:
Ay be guzel :) Allah analı babalı büyütsün insallah canım.
:)) canım demin de soran olmus. Erkeğin uykuda boşalması :))
selam canim test yaptin mi :26: gecen ayda 12 gun gecmisti diyonsun demekki duzensizlesti dra git derim ben Dilerim bu duyguyu yasarsinn
Iyi geceler canım.Kizceler ben cikiyorumm insallah yarin gorusuruz dogum yapacaklarada Rabbim yardim etsin insallah
Iyi gecelerrr
tahmin ettim ama ay çok komik yaa ne alaka
Bende ilk defa duyuyorum
ya kızlar ayagı kalktıgım gıbı karnım taş kesılıyo ıkıgundurde kasık agrılarım başladı benım yavruda erkenden gelmesınn
Enim iki hafta önce öle oluyodu bst sancı çıkmıştı 50 kerde cnm biraz ayağa kslkaam yine oluyo(artık olsada biley ılmaz cnm hayırlısıyla gelsinler
Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
O zamn çok hareket etmemeye çalış cnmşimdi gelmesın bayramdan sonra gelsın cunku yalnızım kv yı beklıyoz
Aceleci kızım 36+1 bugün dünyaya geldi 2.850gr
O zamn çok hareket etmemeye çalış cnm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?