2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Amin cnm . RABBİM yardimcin olsun saglikla huzurla buyusun insallah.

Son düzenleme:
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla

Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla

anaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyy canım Allahımın mucızesı 7 yıl sonra gelen mutluluk kendım gıbı sevındım csnım Allah analı babalı buyutsun yaz bızeeeeeeeeeeeee nolur nasıl odu

benı ıyıce heyecan bastı 39. hafta uzun bır surec facede doğum fotografcıların albumlerıne baktım ıyıce dumtek kalbım herkesde doğurmaya başladı vakıt gelıyor Allahım bızlere yardım etsınn

Kizlar dun doktor kontrolum vardi once Cumartesi gunu icin gun verdi sonra ultrasonla ölçümleri yaptı suyum biraz azalmış 80 olması gerekirken 71-72 civarıymis yarin yatis yapmamı ve yarin alacağını söyledi cok korkuyorum ya ...7:30 da hastanede olucaz oglum saglikla gelir insallah..bir yandan ellerim titriyor bir yandan agliyorum.insallah hersey yolunda gider ne olur dualarinizi esirgemeyin((((

Allah yardımcın olsun canım. Âmin cümlemiz kolaylıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza insallah.
Ezineeeee ayyyyy cok şaşırdım bir anda :)
Allah analı babalı büyütsün :))
Eylül'ün son gunu gelmeye karar verdi demek senin bebiş.
Maasallah bebeğine.
Az kaldı sezincim. Iki gunun kaldı surda hayırlısıyla. Âmin insallah.
Ağlama canım. Bebeğine kavuşacaksın bak.
Allah yardım eder insallah. Hic korkma.

ay ınanmıyorum ya maaşallah valla aglıycam ben yapmışım gıbı allah bagışlasın normalımı ezıne en kısa zamanda beklıyoruz hıkayenı

kızlar bugun erkencıyım gercı hergun erkencıyım lavaboya kalkıyorum tekrar gerı yataga ee bugun oyle olmadı ayy ben uyuyamamkı artıkın dogum haberlerını aldıktan sonra

Insallah hicbir problem olmadan bebeginizi kucaginiza alacaksiniz...lutfen olumsuz dusunmeyin, guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz biz de, buraya yazmaya calisin...kalbimiz sizinle

nasıpse bende epidural olucaam canım perşembe 2 gun kaldı salı ve çarsamba bende ayık olacagım in o andan korkuyorrum ameluyat anından ama morel verdın bana sağol ya

Gozunuz aydin...ben de sezaryen olacagim, umarim sizinki gibi sorunsuz gecer benim de dogumum; geride kalan her birimizin daha dogrusu.

Günaydın herkese
Ezine de doğum yapmış
Doğum yapan başka arkadaşlar da olmuş
Allah bağışlasın hepsini
Darısı başımıza

günaydın herkese..
demek yeni doğumlar var,Allah analı babanı büyütsün hepsini
ben de bi kaç gündür kaçırıyorum burayı.. evlere sığamıyorum, atıyorum kapıya kendimi :)
ama bugün yağmur var buralrda, mecbur evdeyim
bu arada doğum kilolarını konuşmuşsunuz, ben iki doktoru takip ediyorum biri özel biri devlet, 3 gün arayla gittim, özeldeki 3100 gr dedi 3 gün sonra devletteki doktorum 2700gr dedi :) yani kiloya çok takılmayalım bence.. bizim için önemli olan, suyu yeterlimi, kalp atışları normalmi, ciğerleri gelişmişmi gibi sorular olmalı.. inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

bu arada benim gibi normal doğumu bekleyen ve bayramda doğum yapma ihtimali olan kimler acaba:26: kader arkadaşlarım
içime doğuyo bayramın ya 1. ya da 2. günü doğcak bu çocuk

Kizlar 2 gecedir ter bosalmasi yasiyorum. Rutubet, nem, sicaklik yok cam acik ama ona ragmen 2 gecedir su icinde uyaniyorum. Hemen dusa giriyorum. Sebebini bilen veya aynisini yasayan var mi?

Kızlar süt sağma makinesi alan varmi ??tavsiyeleriniz neler??birde 37. Haftadayim bebisim hic durmuyo son haftalarda sizin bebiklerin hareket lerindede artış oldumu ???

Ben cok arastirdim ve ameda aldim. Bir arkadasim avent i de kullandi ama amedayi tavsiye etti. Cift baslikli hem. Tabi daha kullanmadim ama hastane tipine en yakin oymus. Bir de gogus pompasi icin calismaya gerek yok ki. En basitinden bir kac aylik olunca sutunu sagar koyarsin dolaba cok yorgun oldugunda evdekiyardimcin gece besler bebegi sen yatarsin gibi gibi.. Bir de ilk aylardaki sut daha degerliymis onlari depolayabilirsi falan falan

:) biz nasil bilebiliriz ki ? 9 gu gectiyse test al eczaneden cikar. Benimki 5 gun gecikmeyle cikmisti...

Tebrikleeeeeeeer :) bebegi bizim icin de kokla, ilk ekim annesi sensin sanirim :)

Ben varim mesela, gunlerimiz ayni seninle... Cumartesi cati muayenem var benim hic dogumdan konusmadik daha sadece normal istedigimi soyledim. Bayramda doktorum yok, henuz nst ye girmedim sancim yok ve hala 2 haftadabir gidiyorum doktora o yuzden bayram bebesi olmaz herhalde diye umut edip kendimi avutuyorum :)

Benimde bayramda görünüyor. Tabi Sezeryan olursa bayramı beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…