Arkadaşlar öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve dilerimki daim olsun.Bende 6 haftalık hamileyim.Allah ım izin verirse ilk bebeğim olacak.Çok erken öğrendim hamileliğimi ve dr a gititğimde bana direk progestan hergün 1 tane bebe aspirini ve folik asit verdi.Yaklaşık 2 hafta bitmek üzere bu ilaçları kullanalı.cUmartesi istediğim dr a randevum var ve ona detaylıca danışıcam inş. bu ilaçalrı neden kullandığımı.Kızlar size birşey danışmak istiyorum mide bulantınız oluyor mu ? Bende kusma falan yok bazen içim hafif kalkıyor o kadar.Okuduğum kadarıyla netden bazı yerlerde sağlıksız hamileliklerde mide bulnamaz falan yazıyor ama bunun bünyeyler alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Sizce bulantı için dah erken mi ?
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.
Mide bulantısı ile ilgili yazınlanlara kulak asma sen ağzı olan konuşuyo derler ya onun gibi bir durum bu. İçini ferah tut. Hamile kalınca vucut beta hcg hormonu salgılamaya başlar. Bu salgı süreci arttıkça kişiden kişiye mide bulantısında farklılık gösterebilir. benim midem bulanıyor ama kusmuyorum. bi yandan bazı arkadaşlar hastanelik oluyor. Yakın arkadaşım hiç birşeyden tksinmeden ve mide bulantısı nedir bilmeden doğum yaptı ve sağlıklı bebeği var . Sakın olaki insanları boş konuşmaları ile jafanı yorma bebeğine odaklan hayırlısı ile büyüyecektir bebişin sende gelişimi bizimle paylaşacaksın.