• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar dün akşam arkadaşıma gittim 25 günlük bebeği var bebek görmesine,ayy çok küçük kucağımazor aldım korka korka kedi yavrusu gibi kıpırdayıp durdu meme emzirmeye çalıştı arkadaş bende yanında sıpa memeyi elleriyle itiyor yemin ederim hazır mama versen cop cop yiyor dedi arkadaş bende verme acıksın iyice sarılsın memeye, arkadaş tek başına yıkıyormuş gün aşırı,tırnaklarını kesmişler eldiven takma demiş doktor erkek çocuklar fazla sıkıntıya gelemez demiş doktoru şapkada taktırmıyomuş havada sıcak doktor bişey olmaz demiş tırnaklarını kesince yüzünüde cırmıklamaz nasıl olsa...

arkadaş doğumdan önce buzdolabına yapışan magnet yaptırmış bebişi için üstünde hoşgeldin bebek yazıyor,lohusa şerbeti yapmışlar,onu bardakta ikram etti çay bardağı ama çay bardağı için özel bardak süsü yaptırmış onu takıpta ikram etti,8.ayda odası eşyaları herşeyi hazır bekliyodu alınan herşey bebe deterjanıyla yıkanıp ütülenip dolaba yerleştirilmiş ama bebek odasında deil minik bir beşikle annesinin yatak odasında heralde 6 ay kadar odasını kullanamaz muhtemelen.

birazdan yangın vaaaaaaaar diye bağarıcam:27::27::27:
3 kere duş aldım evin tüüüüüm camları açık ama yok anam yanıyom:47::47:

Kızlar bişe dicem şeker yüklemesi kaç haftalarda yapılıyo..ben kendi hastanemde yaptırmıcam 160 tl dedi 50 tl bi hastane buldum ora gitcemde haftamı hesaplıyıp gidem:9::9:
bide sonuçlar 1 haftadamı çıkıyo yoksa hemen mi:49:

ben de resmen gerçek gibi görüyorum ama ALlahtan sabaah hatırlamıyorum :52:

evet benimde öyle resmen yaşıyorum rüyayı
gebelikte normalmiş deyip deyip teslli ediyorum kendimi yoksa zaten takıntılı biriyim allah korusun kafayı yerim bide çalışmak bir bakıma iyi eve gidip kütt yatıyorum hemen...

Kızlar bişe dicem şeker yüklemesi kaç haftalarda yapılıyo..ben kendi hastanemde yaptırmıcam 160 tl dedi 50 tl bi hastane buldum ora gitcemde haftamı hesaplıyıp gidem:9::9:

sağlık ocağında bedava yapıyolar sadece eczaneden glikoz alıyosun ve ertesi gün sonuçları öğrenebliyorsun. neden o kadar para vericeksin ki???

kızlar sormuşsun.
ben yaptırdım 35 lira ödedim ayrıyetten bide muayene parası ödedim 25 lira.

önce kan alıyorlar senden snra şekerli su içiriyorlar.
1 saat bekliyorsun tekrar kan alıyorlar. 1 saat daha beklemedim bn bir daha aldılar kan.
5 dkka sonrada sonuçları verdi doktoruma gösterdim.

bencede... bende kontrollerımı ozelde oluyorum ama seker yuklememi devlette yaptırıcam.bosuna para vermeye gerek yok.

Ben de aşılarımı ve şekeri sağlık ocağında yaptırdım. kendi hastanem sinir etti biraz dedim uğraşamıycam sizle :1:
aç karnına gidince çok sinirliydim sanırım :47::1:
bi de aile hekimleri çok iyi artık eskisi gibi uyuz doktor sayısı azaldı çok şükür

bencede... bende kontrollerımı ozelde oluyorum ama seker yuklememi devlette yaptırıcam.bosuna para vermeye gerek yok.

bende cumartesi yaptırdım

muayene yaptı doktor bebişimi gördüm,şeker yüklemesi,idrar testi ve kan değerlerine bakıldı hepsine 92 tl verdim sabah yaptırdım öğlen sonu doktorumu telefonla arayıp bilgi aldım okadar...

24.-28. haftalar arası yapılıyor. ben de iki yere sordum, 40-50tl fiyat verdiler.

sağlık ocağında bedava yapıyolar sadece eczaneden glikoz alıyosun ve ertesi gün sonuçları öğrenebliyorsun. neden o kadar para vericeksin ki???

ben tetanoz aşısı için gittiğimde sağlık ocağına sordum, burada yapmıyoruz, dışarıda yaptıracaksın dediler. :44:
glikozun fiyatı ne kadar ortalama canım?

Ben de aşılarımı ve şekeri sağlık ocağında yaptırdım. kendi hastanem sinir etti biraz dedim uğraşamıycam sizle :1:
aç karnına gidince çok sinirliydim sanırım :47::1:
bi de aile hekimleri çok iyi artık eskisi gibi uyuz doktor sayısı azaldı çok şükür

evet benimde sağlık ocağında takibimi yapan hemşirem okadar tatlıki saatlerce bıkmadan usanmadan sohbet edip herşeyimle ilgileniyor çok seviyorum kadını...

24.-28. haftalar arası yapılıyor. ben de iki yere sordum, 40-50tl fiyat verdiler.

ben tetanoz aşısı için gittiğimde sağlık ocağına sordum, burada yapmıyoruz, dışarıda yaptıracaksın dediler. :44:
4,25 tl verdim canım eczaneden 50 mg.sağlık ocağı bu dozdan fazlasını yapmıyomuş hemsire öyle demişti. yüksek çıksa demek kki özele gönderecekti.
açlık 77 tokluk 85 çıkmış çok şükür :)

ben de daha yapmadım haftaya kontrolüm var dr aç gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi hiç ücreti aklıma gelmedi paralı mıymış kızlar :53: :53: :53:
tetanoz aşısına da çağırmadılar beni daha yaa :26:

evet benimde öyle resmen yaşıyorum rüyayı
gebelikte normalmiş deyip deyip teslli ediyorum kendimi yoksa zaten takıntılı biriyim allah korusun kafayı yerim bide çalışmak bir bakıma iyi eve gidip kütt yatıyorum hemen...

sıkıntılı bişeyler gördüğüm kesin ama sabah kalkınca eşime iki cümle saçmalıyoırum ne gördüğümle ilgili sonrası yok
mümkün değil hatırlamıyorum şu anda :1:

evet benimde sağlık ocağında takibimi yapan hemşirem okadar tatlıki saatlerce bıkmadan usanmadan sohbet edip herşeyimle ilgileniyor çok seviyorum kadını...
aynen canım benimki de öyle ama dün yıllık izindeymiş öbürü ilgilendi çok hoşuma gitmese de idare ettik :1:doktorumuz da çok iyi. bugün aradım bir kerede ulaştım. .... hanım sonuçlarınız diye açtı telefonu :)
özeldeki doktorumla hiç konuşamıyorum telefonda.

Son düzenleme:
rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.

bende para vermeye meraklı değilim ama anasağlığı tetenoz yapıyo şeker yüklemesini yapmıyo yani başka çarem yok:9::9:

çok teşekkürler canım o zaman haftaya yaptırım ben gidip:49:

şarköye yazılğımıza gidicez. arada da erikliye gidicez kısmetse:) 15 gün kafayı dinliycem snra işide bırakıyorum. bekliycem doğumu artık. tatile dönüşü bebişin şeylerini yıkar ütülürüm sonrası zaten bayram zaman geçiçek diye umuyorum:)

ne güzel suzıncan senın yerınde olamak ısterım burdada denız var ama güzel değilki hemende derınleşiyo keşandaydı eşim askerde eriklide tatıl yapmıştık bı 4 guncuk ozamanlr nişanlıydık sineklerden duramamıştık şimdiden ıyı tatıller benımde ıhtıyacım war ama ımkansız kociş çok yağunnnn ben yola çıkamam totoşun üstünde oturdum kaldımmmm

sıkıntılı bişeyler gördüğüm kesin ama sabah kalkınca eşime iki cümle saçmalıyoırum ne gördüğümle ilgili sonrası yok
mümkün değil hatırlamıyorum şu anda :1:

aynen canım benimki de öyle ama dün yıllık izindeymiş öbürü ilgilendi çok hoşuma gitmese de idare ettik :1:doktorumuz da çok iyi. bugün aradım bir kerede ulaştım. .... hanım sonuçlarınız diye açtı telefonu :)
özeldeki doktorumla hiç konuşamıyorum telefonda.

ben medicalpark antalya hastanesine gidiyorum doktorum çok şeker beni ve eşimi tokalaşıp karşılıyor tatlı tatlı tane tane anlatıyor ben her kontrol öncesi gergin oluyorum beni rahatlatıyor ultrasunu tane tane anlatıp bakın burası bu şurası şu diye detaylıca söylüyor ölçüyor haftanıza göre gayet iyi diyor çok rahatlatıyor direkt telefonu var eğer hastası varsa çok meşgulse hemşiresi açıyor ona sorduruyorum,kendisi muayenedeyken bile yardım ediyor sağolsun...

ne 160 mı yok deve anaaaaaaa neymiş o oyle ozel hastanedemı yaptrcan bende özel hastaneye gıdıyorum fiyattan haberım yoktu nden okdar pahalı muayen 40 tl muayenen ne kadar

Back
X