Olmaz mı... Hosgeldin canım.Selam kızlar...
oğluşumla bana da yer var mı teyzeleri....?
Canım cok guzel olmus bebeğinin odası. Bizim oda yok maalesef sadece yatak alacağız. İnsallah artık bebeğimiz doğduktan sonra taşınırız ve odası olur bebeğimin.hehehe, kız babası olmak başka bişi, biz 3 kız kardeşiz o yüzden bilirim babaya olan bağlılığı, babamda hep gurur duymuştur bizimle, hayırlı evlat olsunlar, kız erkek çok önemli değil, hayırsız olduktan sonaa gerisi boşşş
paylaşayım tabi canım, dün paylaşmıştım sen kaçırdın büyük ihtimal, al bakalımmmmEki Görüntüle 742544 Eki Görüntüle 742545 Eki Görüntüle 742546
Nerden alacağı bunları kızlar?bu hafta sonu kendim için alışverişe çıkıcam.
15 gün yokum tatildeyim tatile gitmeden alıyım diyorum.
sabahlık gecelik emzirme örütüsü sutyen iç çamaşırı vb. şeler alırız artık :)
Canım karnını üstüne yatmamaya çalış bence. Bende pek soluma yaramıyorum ama sag sol yada sırt ustu yatıyorum ben.rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.
kııızz sen ne diyorsuuun geçen bir bavul açtım dedim yazlıkları çıkarayım kışlıkları kaldırayım. Birde baktım ki vazlideki yazlıkların hiçbiri zaten bana olmayacak. İçim burkuldu, küçük emrah oldum bir an![]()
Bende genelde bütün yazlıklarımi kaldırdım. Seneye yaza ancak giyebilirimn zayıflarsam. Sadece gogus altından bollasan tshirt gömlek falan vardı onları kenara ayırdım. Giyiyorum. Elbisem de var bir kac tane. Onları giyiyorum. Evde zaten pazardan aldım bol bol xl tshirtler ve shortlar onları giyiyorum.