2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok anca kendimi ve kuzumu doyurdum...malzemeleri hazırladım saat beş gibi başlarım...

benim dünden kalan yemeğm var akşama rahatımm

valla ben de benim oğlandan korkuyorum nasıl bişey olcak die ben de eşim de çok yaramazmışız çok ağlarmışım eşim de öle bu çocuk nasıl olcak die konuşuyoruz arada çok komik güzel ve heyecanlı oluyo:1::16::emir_bebek:

yaa benimkide oğlan ya babası çok yaramazmış bende çok usluymuşum uyurmuşum sürekli babasına çekerse yandıkk

bende sizdenin hayatım boyunca da hiç ufak tefek olmadım 169 cm boya 65.5 kiloudum şimdi 69.6 oldum iyice iri oldum yaa
ben dee canım boyum 171 kilom da son 4-5 yıldır 67-70 arası. kilomu söyleyince şaşırıyolardı, olsun senin boyun var diye diye gaza geldim kocaman oldum :1:gerçi şimdiki hamilelikten :49:

benim canım hiçbişey istemiyo bu gün yaa anca su içiyorumm:53::25:
aynen canımm yemek istemiyo canım ama yemeğe başlayınca da devamı hep geliyo :1:

canım karışmaz neden karışsın... birde geçende ne öğrendim...yeni doğan bebeğin topuk iziyle annenin baş parmağının izi aynı oluyomuş... ne kadar doğru bilemem ama...:44::44::44:
hiç duymadım ama doğru olabilir canım enteresan şeyler var daha neler öğrenicez bakalım :9:

aynen öyle canım
yaa bende saçma bi paranoya var, ya bebeğim hastanede karışırsa diye :27:
doğar doğmaz bileklik takıyolardır ama anne paniği şimdiden başladı bende :1:

sende mi benim gibi iri gillerdensin canım :9: olsun kiloyu iyi saklıyoruz böyle :1:

yani boyum 1,68 kilomda 70 civarı seyreder çok uzun değilim ama kısa bi kadında değilimm yani sen çerkessin ince uzun olursun kız adige

aynen öyle canım
yaa bende saçma bi paranoya var, ya bebeğim hastanede karışırsa diye :27:
doğar doğmaz bileklik takıyolardır ama anne paniği şimdiden başladı bende :1:

sende mi benim gibi iri gillerdensin canım :9: olsun kiloyu iyi saklıyoruz böyle :1:
aynen valla 8 kilo aldım ama bitek göbüşüm önde gidiyo maşallah:49: başka bişey yok bi tarafımda bi de totoşum biraz çok az ama:26::1:

Masallah Cnm sizlerde boy var:nazar:ben hep ufak tefek biri oldum 153 cm 40 üstüne çıkmayan biriydim pek nadir r 45 leri görürdüm hatta eniştem bana kurdan derdi:25:
üzülme canım herkesin bünyesi farklıdır sağlıklıysan bi sorun yok en önmelisi bebişlerimizin sağlığı kilo olmuş olmamış önemli değil:emir_bebek::16:

ben dee canım boyum 171 kilom da son 4-5 yıldır 67-70 arası. kilomu söyleyince şaşırıyolardı, olsun senin boyun var diye diye gaza geldim kocaman oldum :1:gerçi şimdiki hamilelikten :49:

aynen canımm yemek istemiyo canım ama yemeğe başlayınca da devamı hep geliyo :1:

hiç duymadım ama doğru olabilir canım enteresan şeyler var daha neler öğrenicez bakalım :9:

aynen hamile olduktan sonra neler öğrendik neler...

aynen ben de :21:
1.70 boyum 57 ile hamile kaldım şimdi 65 im:24::24::24::36::36::36:
hmmm sen şu sinir bozucu ince uzunlardansınnn arkadaş hem ince hem uzun nasıl olunur yaaaa :1:
ne güzel kıskandım bak şimdi seni sebiaruzcum :9:

benim dünden kalan yemeğm var akşama rahatımm

yaa benimkide oğlan ya babası çok yaramazmış bende çok usluymuşum uyurmuşum sürekli babasına çekerse yandıkk
benim de dünden kalan yemeğim var yanına bi pilav tamamdır :31:

yani boyum 1,68 kilomda 70 civarı seyreder çok uzun değilim ama kısa bi kadında değilimm yani sen çerkessin ince uzun olursun kız adige
canım çerkes olduğum için basenim yerinde :9: ve uzunum ama çok ince değilim ama çirkin bi vücudum da yok Allah için :1:
kilo alınca dengesiz almam pek. şimdi denge bozuldu göbek önde olunca bu görüntüme hala alışamadım :49:
aynen valla 8 kilo aldım ama bitek göbüşüm önde gidiyo maşallah:49: başka bişey yok bi tarafımda bi de totoşum biraz çok az ama:26::1:

benim toto da hep yanlara gitme çabasında yaa ben eski kıyafetlerimi eteklerimi özledim böyle hamile kotu üstüne bol gömleği sevicem sanıyodum ama sıkıldım :1:

hmmm sen şu sinir bozucu ince uzunlardansınnn arkadaş hem ince hem uzun nasıl olunur yaaaa :1:
ne güzel kıskandım bak şimdi seni sebiaruzcum :9:

benim de dünden kalan yemeğim var yanına bi pilav tamamdır :31:

canım çerkes olduğum için basenim yerinde :9: ve uzunum ama çok ince değilim ama çirkin bi vücudum da yok Allah için :1:
kilo alınca dengesiz almam pek. şimdi denge bozuldu göbek önde olunca bu görüntüme hala alışamadım :49:

benim toto da hep yanlara gitme çabasında yaa ben eski kıyafetlerimi eteklerimi özledim böyle hamile kotu üstüne bol gömleği sevicem sanıyodum ama sıkıldım :1:
canım benim sen benden çok kısa ya da şişman değilsin yani :1: kıskanma kızz:9::nazar:

bende alışmadım bu hamiş pantolonlarına geniş gömlek badilere yaaafff:19: ben 36 beden olduğum günleri özledimm:31:

biz kendi yağımızla kavruluyoruz canım gurbet elde olunca oyyyy anacım oyyyy...:43::43::43::43:

aahhh ahhh canım ben de hep derdim bekarken iki aileden uzak bi memleket olsun diye ama bebeğimizin geliceğini öğrenince ilk aklıma iki annem geldi. bi de hamileliğin ilk dönemlerinde yani bulantı ve halsizlik varken çok aradım onları :1:

aahhh ahhh canım ben de hep derdim bekarken iki aileden uzak bi memleket olsun diye ama bebeğimizin geliceğini öğrenince ilk aklıma iki annem geldi. bi de hamileliğin ilk dönemlerinde yani bulantı ve halsizlik varken çok aradım onları :1:

aynen canım ben çok zor atlatıım bulantılı dönemi 6 kilo verdim ilk zamanlarda... ne yeme ne içme vardı...bir ay mutfağa giremedim..eşim sağolsun o halletti her işi...:14::14:

Back
X