Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç güleceğim yoktu :) benim eşimde bir gun otobüste hamile diye birine yer vermiş. Ben hamile değilim diye bozulmuş kız. Senden büyük göbeği vardı diyor simdi de :)ay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm![]()
Vallah sayfalar hızla uçuyor sizin sayenizde :)adige sebiaruz serap ve ben ne cenesi düşük hatunlarız milyontane hamiş online bizim cenemiz durmuyorrr![]()
Bende mavi gözlüyüm. Bizimde ailede hep renkli göz. Ama esim kahverengi bakalım insallah bana çekerbende mavi gözlüyüm sülalem maviş annem babam kardeşim eşimde yeşil gözlü ama onun ailesinde renkli göz nadir bi özellik inşalah bana benzer gözleri en çok bana benzemesi istediğim özelliği oğlumun
dayan zulummmmmmmmmm
offffffffffff gene canım sıkıldııııııııııı ara ara aklıma şu sıgarada gelmese olmaz![]()
geçmişe yetişemedim pes ettim bıraktım yarın şeker yüklemem var stres bastı şimdiden :s
Hiç stres yapma Cnm aç mı gideceksin tok mu.erken gitki aç gidersen ki senini için iyi olur.
Nabersiniz kizlarr..benim canim cok sikiliyor ya offf bugün hic iyi degilim sinirlerim tavan yapmis durumda biri dokunsa aglicam cok doluyum ama nedenini bilmiyorum bu nasil bir ruh halidir anlamadim gitti..kocacimida cok özledim amaaan anlicaniz benim bugün hic keyfim yok![]()
Nabersiniz kizlarr..benim canim cok sikiliyor ya offf bugün hic iyi degilim sinirlerim tavan yapmis durumda biri dokunsa aglicam cok doluyum ama nedenini bilmiyorum bu nasil bir ruh halidir anlamadim gitti..kocacimida cok özledim amaaan anlicaniz benim bugün hic keyfim yok![]()
Bende 178im 61 ile hamile kaldım simdi 73um... Son günlerimi düşünemiyorum.![]()
Hiç sorma Cnm bende senin gibiyim çok sınırlıyımsebebini bilmiyorum
Kızlarrrr selammm, biz geldikkk..
Çok yorucu bi gündü çokkkkkkkkkkk![]()
ezinemmm, kontrolüm vardı bugün.yormasaydın kendini fazla şimdi yat dinlen az bizdeüstten bi ev silip süpürdük dinlene dinlene
Hiç güleceğim yoktu :) benim eşimde bir gun otobüste hamile diye birine yer vermiş. Ben hamile değilim diye bozulmuş kız. Senden büyük göbeği vardı diyor simdi de :)
Vallah sayfalar hızla uçuyor sizin sayenizde :)
Bende mavi gözlüyüm. Bizimde ailede hep renkli göz. Ama esim kahverengi bakalım insallah bana çeker![]()
ezinemmm, kontrolüm vardı bugün.
Şeker yüklemesi yapıldı, kan idrar tahlilleri felan. Herşey normal ve gayet iyi dedi. Bebişin gelişiminde de şükür sıkıntı yok.
Bu sıcakta yola çıkmak insanı mahvediyo gerçekten![]()
koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir
koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir