2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm:27::27::27:
Hiç güleceğim yoktu :) benim eşimde bir gun otobüste hamile diye birine yer vermiş. Ben hamile değilim diye bozulmuş kız. Senden büyük göbeği vardı diyor simdi de :)
adige sebiaruz serap ve ben ne cenesi düşük hatunlarız milyontane hamiş online bizim cenemiz durmuyorrr :27::27::27::52::52:
Vallah sayfalar hızla uçuyor sizin sayenizde :)
bende mavi gözlüyüm sülalem maviş annem babam kardeşim eşimde yeşil gözlü ama onun ailesinde renkli göz nadir bi özellik inşalah bana benzer gözleri en çok bana benzemesi istediğim özelliği oğlumun
Bende mavi gözlüyüm. Bizimde ailede hep renkli göz. Ama esim kahverengi bakalım insallah bana çeker :1:

geçmişe yetişemedim pes ettim bıraktım yarın şeker yüklemem var stres bastı şimdiden :s

Nabersiniz kizlarr..benim canim cok sikiliyor ya offf bugün hic iyi degilim sinirlerim tavan yapmis durumda biri dokunsa aglicam cok doluyum ama nedenini bilmiyorum bu nasil bir ruh halidir anlamadim gitti..kocacimida cok özledim amaaan anlicaniz benim bugün hic keyfim yok :(

Nabersiniz kizlarr..benim canim cok sikiliyor ya offf bugün hic iyi degilim sinirlerim tavan yapmis durumda biri dokunsa aglicam cok doluyum ama nedenini bilmiyorum bu nasil bir ruh halidir anlamadim gitti..kocacimida cok özledim amaaan anlicaniz benim bugün hic keyfim yok :(

kıyamam canım benim kolay deil tabi sabret annesi yavrun için sana iyi gelecek bişeyler yap oyala kendini sen sıkılırsan bebeginde sıkılır biliosun:34:

Hiç sorma Cnm bende senin gibiyim çok sınırlıyım:47:sebebini bilmiyorum

Bende 178im 61 ile hamile kaldım simdi 73um... Son günlerimi düşünemiyorum. :24:

Ben de senin kadar uzun olmasam da 170 im ve 66.6 kilo ile hamile kaldım. Aslında çok daha zayıftım önceden ancak tüp bebek tedavisi sırasında kilo aldım. Şimdi 73.4 kg oldum. Doktorum normal dedi. Gayet iyi gidiyor diyor. Çok da fazla birşey yemiyorum aslında. Tatlı canım hiç istemiyor, varsa yoksa ekşi olsun, limonlu olsun..

Hiç sorma Cnm bende senin gibiyim çok sınırlıyım:47:sebebini bilmiyorum

Ben de aynen acayip sinirliyim. Çatacak yer arıyorum. Dün trafikte önüme atlayan bir kamyonetle neredeyse kapışacaktım. Adam beni öldürüyordu neredeyse, gidip önünü kestim küfür ettim sinirimi attım. Valla o an gözüm döndü. Aslında yapmamak lazım. Adamın elinde bıçak olsa öldürür adamı. Neden yaptım ben de bilmiyorum, bir an gözüm döndü :))
İşte de sinirliyim. Stres yapıyorum.

yormasaydın kendini fazla şimdi yat dinlen az bizdeüstten bi ev silip süpürdük dinlene dinlene
ezinemmm, kontrolüm vardı bugün.
Şeker yüklemesi yapıldı, kan idrar tahlilleri felan. Herşey normal ve gayet iyi dedi. Bebişin gelişiminde de şükür sıkıntı yok.
Bu sıcakta yola çıkmak insanı mahvediyo gerçekten :5:

Hiç güleceğim yoktu :) benim eşimde bir gun otobüste hamile diye birine yer vermiş. Ben hamile değilim diye bozulmuş kız. Senden büyük göbeği vardı diyor simdi de :)

Vallah sayfalar hızla uçuyor sizin sayenizde :)

Bende mavi gözlüyüm. Bizimde ailede hep renkli göz. Ama esim kahverengi bakalım insallah bana çeker :1:

koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir

ezinemmm, kontrolüm vardı bugün.
Şeker yüklemesi yapıldı, kan idrar tahlilleri felan. Herşey normal ve gayet iyi dedi. Bebişin gelişiminde de şükür sıkıntı yok.
Bu sıcakta yola çıkmak insanı mahvediyo gerçekten :5:

hiç sorma canım yarında ben aynı durumda olucam seninle aman bebişler iyi olsunda biz dinleniriz geçer dimi

koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir

benim gözler yeşil eşiminki ela iki taraftada renkli gözler var inşallah bizim oglanda renkli gözlü olur

Benim de eşim mavi gözlü sarışın, ben esmer koyu kahve.. Çok isterdim bebek renkli olsun ama koyu renk çoğunlukla baskındır.
Tek bildiğim ikimiz de kıvırcık olduğumuzdan bebiş %100 kıvırcık olcak. :27:

kızlar nasılsınız ben bugun kendıme gelemedım bır turlu ya uzerımde bı agırlık var gozlerımı acamıyorum bıde oruc tutsam nasıl olurdum ALLAH bılır:5:

Back
X