- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
burası da nemli canım böyle bir yağmur yağsa buz gibi olsa her taraf yani hiç fena olmaz...bu arada hamama gitmek istiyorum ben ya...böyle birisi bana masaj yapsım kemiklerim yumuşasın...sanırım artık böle devam etçez biz, uyku muyku hak getireozaman ben duaya başlıyım sende ordan başla belki orayada yağar, gerçi yağmurda sora kendini neme bırakıyo bu istanbulda ama ne yapalım bizimkisi züürtt tesellisi
![]()
oyyyy kuzum kıyamam..ben evdeyim valla keyif yapıyom..temmmuz biri iple çektim valla...eylülde bir 15 gün çalışıp izne ayrılacağım...Allah kolaylık versin sana...off deme yaa aynen, hep böle derim yatış 11,30 u bulur sora sabah 5,30 da kalk işe hazırlan offf offfffffff![]()
tamam artık yapçak bişi yok bu saatten sora, önceden uyuduklarımıza saycaz napalımmmmmmmmmmmm![]()
accık daha uyusaydın nasıl olsa doğduktan sonra uyumayacağız..akşam kocişe diyom şimdi ben uyumuyorum doğduktan sonrada sen uyumayacan...o niyeymiş diyo...safım anlamadı ne dediğimiiiii....

kız 4 gün kalmış sabret bu kadar gün geçmiş onumu bekleyemiyonnnnnnnnnnnnn![]()
ay ne bileyim kıskandım birazcık herkes çift rakamlara düşmüş bir ben düşmemişim...
ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından![]()
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?![]()
valla bende anlamadım canım nasıl o göbeği çeviripte üzerinde uyumuşum anlamadım...ama zaten uyudum dediğim beş dakika falandır tepiklemeyle uyandım..yeri daraldı sıppanın içeride herhalde...vallla ben panik olmuyom bir an önce zamanında tabi ki gelsin de sıpa nasıl gelirse gelsin artık normal sezeryan farketmiyo tabi öncelik normalden yana...