2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sanırım artık böle devam etçez biz, uyku muyku hak getire:1::1: ozaman ben duaya başlıyım sende ordan başla belki orayada yağar, gerçi yağmurda sora kendini neme bırakıyo bu istanbulda ama ne yapalım bizimkisi züürtt tesellisi:60:
burası da nemli canım böyle bir yağmur yağsa buz gibi olsa her taraf yani hiç fena olmaz...bu arada hamama gitmek istiyorum ben ya...böyle birisi bana masaj yapsım kemiklerim yumuşasın...

off deme yaa aynen, hep böle derim yatış 11,30 u bulur sora sabah 5,30 da kalk işe hazırlan offf offfffffff:43:
oyyyy kuzum kıyamam..ben evdeyim valla keyif yapıyom..temmmuz biri iple çektim valla...eylülde bir 15 gün çalışıp izne ayrılacağım...Allah kolaylık versin sana...

tamam artık yapçak bişi yok bu saatten sora, önceden uyuduklarımıza saycaz napalımmmmmmmmmmmm:27:

accık daha uyusaydın nasıl olsa doğduktan sonra uyumayacağız..akşam kocişe diyom şimdi ben uyumuyorum doğduktan sonrada sen uyumayacan...o niyeymiş diyo...safım anlamadı ne dediğimiiiii....:9::9:

kız 4 gün kalmış sabret bu kadar gün geçmiş onumu bekleyemiyonnnnnnnnnnnnn:35:

ay ne bileyim kıskandım birazcık herkes çift rakamlara düşmüş bir ben düşmemişim...

ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından:9:
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?:37:

valla bende anlamadım canım nasıl o göbeği çeviripte üzerinde uyumuşum anlamadım...ama zaten uyudum dediğim beş dakika falandır tepiklemeyle uyandım..yeri daraldı sıppanın içeride herhalde...vallla ben panik olmuyom bir an önce zamanında tabi ki gelsin de sıpa nasıl gelirse gelsin artık normal sezeryan farketmiyo tabi öncelik normalden yana...

ya ben eve gidince etraf toplamaya dalıyom önce bi bakıyom saat geçmiş sora hadi yemek hazırla sora kociş gelsin yemek ye saat zaten 10 oluyo yaaa, bugün herşeyi olduğu gibi bırakçam işteeeeee:47:

ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından:9:
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?:37:

biz eşimle aynı saatte giriyoruz eve sağolsun yardım ediyo evi toplarken bide eve erken gidiyorum ben 6ya çeyrek kala evdeyiz

kız babaya oğlan anaya düşkün olurmuş zaten...:12::12:
:32::32::32::32:

:16::16::16:
biz başa çıkarız onlarla merak etme sen :9:
ben döndüğünü bile hissediyorum ama babaya hep minik tekmeler atıyo saygıdan heralde :1::1::1:

canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acaba :9:

ee cerkezlerde ataya babaya saygı daha fazladır büyüklerin yanında konuşulmaz:1::1::1:

:16::16::16:
biz başa çıkarız onlarla merak etme sen :9:
ben döndüğünü bile hissediyorum ama babaya hep minik tekmeler atıyo saygıdan heralde :1::1::1:

canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acaba :9:

itiraf edeyim sanki az önce baktımda aynada pantolondan bayağı totoş dikleşmiş gibi geldi bana...ama en çok göbek var..hamilelik öncesi pantolonu giydim de geçende her taraf girdi içine de bir göbek kısmı gelmed...:9:

sorma canım yaa daaha yemeği yerken ter içinde kalıyoruz ikimiz de. sonra da bi uyku çöküyor, o arada birbirimizi gaza getirip kendimizi dışarı atsak olacak ama biz birbirimizi amaaannn yaaa boşverr yatalım diye gaza getiriyoruz :1::1::1:

iftardan sonra benimkini öldürsen kalkmaz....yığılıp kalıyo yediği yerde...serin olsun diye birde balkona hazırlıyorum masayı...içeri gitmeye üşenip balkonda yığılıveriyo...kız kardeşim burada...artık iftar saatinden sonra onu dürtüp duracağım kalk diye..

Aman Allah korusun, şimdiden doğuran olmasın daha erken :))

Günaydın hepinize..

Bende bu aralar hep bi ağrılar.. Kendimi mi dinliyorum nedir. Kasıklarımda ağrılar oluyor, yatmaktan yan taraflarım ağrıyor.
Göbeğim geriliyor artık.

aslında yakınız belki bulutlar oraya doğru kayıyodur, birazdan gümbürdeyerek yağmur başlar belki he ne dersin:1:

günaydın canım, benn tabikiiiiiiii:3: sanki orucu ben tutuyorum gibi bayılıp kalıyom akşam saat 3 ten sora benim pil bitiyo işten çıkana kadar sora o sıcak hava suratıma çarptımı offf bu ne oluyorum sora eve varınca etraftaki dağınıklığa gözüm çarpıyo toplayayım diyorum aman yaaaa :37::37: sabahları çok değil 2 saat daha uyusam sanki yetçek:1::1:
offf o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldım :1:
eşime diyorum perdeleri de yıkamak lazım baya oldu yıkamayalı, ben yıkarım sen asarsın diyorum aa tabii tabiii ben de onu düşünüyordum diyo :37: yıkasam mecbur asacak ama kıyamıyorum ben de iftardan sonra ben bile sersemliyorum :1:

biz eşimle aynı saatte giriyoruz eve sağolsun yardım ediyo evi toplarken bide eve erken gidiyorum ben 6ya çeyrek kala evdeyiz

ee cerkezlerde ataya babaya saygı daha fazladır büyüklerin yanında konuşulmaz:1::1::1:
dünürcüm sen ne iş yapıyosun 5i bulmuyo çıkman?
evet canım saygımız sonsuz, demek ki anne karnında babaya tekme de atılmazmış onu da öğrendik :1:

itiraf edeyim sanki az önce baktımda aynada pantolondan bayağı totoş dikleşmiş gibi geldi bana...ama en çok göbek var..hamilelik öncesi pantolonu giydim de geçende her taraf girdi içine de bir göbek kısmı gelmed...:9:

iftardan sonra benimkini öldürsen kalkmaz....yığılıp kalıyo yediği yerde...serin olsun diye birde balkona hazırlıyorum masayı...içeri gitmeye üşenip balkonda yığılıveriyo...kız kardeşim burada...artık iftar saatinden sonra onu dürtüp duracağım kalk diye..
ben de eski kotumu giydim senin gibi ama fermuar mimmmkinn değil birleşmedi :))
doğumdan sonra girebilsem daha ne isterim :1: canım sen belim çok ağrıyo yürüyüş yapmam lazım diye duygu sömürünü yap kendi de açılır dışarı çıkınca biraz :1:

Günaydın hepinize..

Bende bu aralar hep bi ağrılar.. Kendimi mi dinliyorum nedir. Kasıklarımda ağrılar oluyor, yatmaktan yan taraflarım ağrıyor.
Göbeğim geriliyor artık.
günnaydın canım o ağrılar bende de var merak etme rahme baskı yaptıkça alt tarafta bir yerlerim ağrıyo ama çözemedim nerenin ağrıdığını...:9:

offf o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldım :1:
eşime diyorum perdeleri de yıkamak lazım baya oldu yıkamayalı, ben yıkarım sen asarsın diyorum aa tabii tabiii ben de onu düşünüyordum diyo :37: yıkasam mecbur asacak ama kıyamıyorum ben de iftardan sonra ben bile sersemliyorum :1:

evet canım saygımız sonsuz, demek ki anne karnında babaya tekme de atılmazmış onu da öğrendik :1:

doğumdan sonra girebilsem daha ne isterim :1: canım sen belim çok ağrıyo yürüyüş yapmam lazım diye duygu sömürünü yap kendi de açılır dışarı çıkınca biraz :1:

belim ağrıyo desem uzanda yat dinlen accık der..:9:

hımmm eve varış saati güzel sizin bide ikiniz birden süper, ben 7 de evde oluorum, kociş 8 e çeyrek kala o nedenle pek işe yaramıyo akşamları, bide şimdi oruçlu gelir gelmez uyutuyorum onu iftara kadar:1:

Günaydın hepinize..

Göbeğim geriliyor artık.
günaydınnnnn, o ağrılar sanırım hepimizde var artık, kendini dinlemesende oluyo zaten boşver takma kafana:27:

ben de denedim gülüm ama ne mümkün kapanmadı fermuarr:1:
günnaydın canım o ağrılar bende de var merak etme rahme baskı yaptıkça alt tarafta bir yerlerim ağrıyo ama çözemedim nerenin ağrıdığını...:9:
bana da oluyo kuzum yaa tekmeledikçe mi acıyo diye düüşünüyorum ama rahme baskı da yapıyo olabilir benim küçük minnakım:27:

ben de denedim gülüm ama ne mümkün kapanmadı fermuarr:1:

bana da oluyo kuzum yaa tekmeledikçe mi acıyo diye düüşünüyorum ama rahme baskı da yapıyo olabilir benim küçük minnakım:27:

küçüklüğümü kaldı artık bu minnakların...yerleri dar geliyo artık onlara..

Herkes sustu :24::24::24::24::24::24::24:biri kız doğurdu herhalde :27::27::27:

temmuz anasıdır onlar başladı pıtır pıtır doğurmaya

Günaydın hepinize..

Göbeğim geriliyor artık.

günaydın cnaım

:1::1::1: benimki de gözümün içine bakıyor benden biraz yüz bulunca tamam yarın akşam çıkarız diyo, bu iki akşamdır oluyo bakalım bu akşam önce hangimiz vazgeçicek :1:

günaydın canımmmmm _ujgeldiniz :1: napıyo oğluşun???

o yarın akşamlar hep ertesi yarın akşam olur canım..şu ramazanı bir geçsek sıcaklarda azalsa süper olur..

günaydın kızlar :)) dün evlil,ik yıldönümümüzdü , güzel bir yerde güzel bi iftar yemeği yedik anlı fasıl eşliğinde :) bugun 4 sene 1 günlük evliyiz artık :) yemek boyunca seneye inşlh kızmızında masada yer alıcağını konuşmak çok değişik bi duygu :) seneye o da ek gıdalrar başladığı için her yediğimizden o da tatıcak , düşüncesi bile çok hoş yahuuu :9:

Back
X