2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok canım benımherıfcık uyur kafasında davulda calsan uyanmazz coooook agır bı uykusu var bakalım bebek olunca belkı duzelır

o seste uyuyabilirse helal olsun eşine...biizm önceki yan komşumuzun bebeği vardı yeni doğmuş..ağlamaya başladı mı bizi dikiyordu yan odada....

yok canım hıc bısey etkı etmıyor bızımde var yan komsuda rahatsız oluyor ama uykudan asla odun vermez ev yıkılsa duymaz :27:

işin zor o zaman canım senin...benim kinin hafiftir uykusu... attım mı kucağına tamamdır..ben anası isem o da babası...tek benim bebekim değil ya...:27::27:

binamızın çatısı kül oldu.en üst katlarda tavanda çökme var gökyüzünü seyrediyorlar.sistem yok içerisi pis her yer kül kokuyor.klimalr çalışmıyor.halimiz harap.bir an önce bir çözüm bulurlar inşallah

çok geçmiş olsun canım , yani izinli olmanız lazım sisitemlerde çalışmmıomuş bakasan :(

yemeğimizi yedik geldik canlarrr:16:

afiyet ollsun canımmm biz de yedik tabii yemek denirse.
hem sevmediğim yemekler vardı hem de bizim abla bi pilav yapıyo vıcık vıcık yağ :50:
Allah'a şükür doyurduk karnımızı ama birazdan başlar midem yanmaya.

Selamlar kızlar,nasılsınız? Dünki temizliğimden dolayı belim çok ağrıyor:25:Gece sahura bile kalkmak istedim kalkamadım,eşim kendi kendine yedi ilk kez çok üzüldüm..Sol adımımı attığımda belimde hep aynı nokta çok fena ağrıyor anlamadım,incitmiş olabilir miyim acaba..Yarın doktorumla randevum var zaten sorucam,bir de yarın akşamüstü yoga dersim var bakalım girebilecek miyim off:37: Aman sizler de temizlik yaparken dikkat edin..

Back
X