- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
cok ıyı yapmıssınız canım benım evım bıraz ters kapı tarafına bakmıyor sutcu gelınce duymuyorum adama zıle basın gelınce dedım yok basamayız dedı pıs sutcu![]()
sanki beleş veriyo sütü ha basamam demiş bir de...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok ıyı yapmıssınız canım benım evım bıraz ters kapı tarafına bakmıyor sutcu gelınce duymuyorum adama zıle basın gelınce dedım yok basamayız dedı pıs sutcu![]()
dadasim ben ikisini de kullanıyorum çünkü bacak ağrılarım canıma yetiyo içmezsem.
bi gün kalsiyum bi gün magn. suda eritip içiyorum.
kıızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrr dönüp dolaşıp kilo konusunu açıyoruzzzzzz :)))
bende kasılmalar var ne yapacağımı bilemedim kullanayım mı ikisi de yoksa hiç kullanmayayım mı
sütün tadına hamılelıgımın başlarında baktım nefret ederdım kokusundan da onceden yoğurtsa yemegın yanında 1 kaşık yerdım peynır ıse zehır olsa zehırlemez benı oyle aram yoktu hala daha yokk sut ıcemıyomm :2:.2: denedım olmuyo bir günde bır kase yogurt yıyeyım dedım ağzım dan burnumdan geldı resmen ondanda tıksındım peynır kahvaltıda tuketıyorum et sevmem balıgın kokusu tuttu eskıden severdım ne yapttıysamda duzenlı tuketemedım işte kızlar zorla et hafatda bır bazen balık az az yemege çalışsamda içim almıyoo![]()
Yarım gün gelen birini bulsam hemen kapıcam da etrafta yok,temizlik şirketlerinde var mıdır acaba? Zaten tanıdıklarla olmuyor bu işler,illa cıvıtıyorlar..Bebek doğunca daha çok yardıma ihtiyacımız olacak bir de yakınlarımız yakında değilse :26:4.çayıma kadar tam gun her hafta kadın aldım kadın evımın içine edince kendımıde ıyı hıssedınce 6.ayıma kadar kendım yaptım ama bu surecte karnım gerılıyor sankı bır tarafa toplanıyor gibi oldu ben eskısı gıbı paldur kuldur hızlı hızlı yapınca ır gunde butun evı temızlemeye kalkınca ağrım oldu korkkkktum sonra başka kadın buldum şimdi pazartesi gunleriyarım gun alıyorum ve bundan ok memnunum utume kadar yapıyo yarım gunde hemde kızlar dıkkat edın bence
Bundan sonra yavaş yavaş yapıcam zaten bu bel ağrısı fenacok ıyı yapmıssınız canım benım evım bıraz ters kapı tarafına bakmıyor sutcu gelınce duymuyorum adama zıle basın gelınce dedım yok basamayız dedı pıs sutcu
canım herkes senı bılıyor nıye kendını zorluyorsunkı az az yap evet dahada agırlasacaz onun ıcın sımdıden bukadar yorma kendını
İyi uykular canımmm![]()
geçen gün doktora sordum ben kaçla başlamıştım diye 53le başlamışım şuanda 59kg yum, ben 52 ile başladım sanıyodumben suana kadar 5 kg aldım bu son ayda 3kg falan alsm süper olur ama öncelık bebişn saglıgı kılolar verılır sızler ne kadar aldnz
ay aynen kafamı koysam şu masaya uyucam, bi kalkıp dolaşmam lazım ama bir ağırlık çöktü şuanda hiççç kıpırdayasım yok yaahoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bi çoğuumuzun karnı doydu birazdan da uyku bastırırr
keçi sütü de amma kokar, sen ondan dondurma yap en iyisi![]()
slm hanımlar kalsiyum ve magnezyum kullanan var mı varsa nasıl kullanıyorsunuz
hadi koş yat biraz, iyi uykular, gezinme buralardaKızlar biz kaçtık oğluşumla uykumuz geldi...gece uyuyamadık şimdi de gözlerimi açamıyorum...
bayıldım bunaaaaaaaaaaaaaaadadasim ben ikisini de kullanıyorum çünkü bacak ağrılarım canıma yetiyo içmezsem.
bi gün kalsiyum bi gün magn. suda eritip içiyorum.
kıızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrr dönüp dolaşıp kilo konusunu açıyoruzzzzzz :)))
canım yaa çok zor bişey, Allah sana kolaylık versin, olsun belki bebişle bu illetten tamamen kurtulursun belli mi olur, bazı hastalıklar doğumdan sora geçiyomuş çünküay öyle deme canm ben 3 ay neler cektm ılacta kullanamdm hemenn baslardm ölücm bebegmı göremcm kalbm agrıyo kolum uyusuyo cok sukur ılacsz atlattm sımdı ıyım yapmym okadar allah kımseye bu ıllet hastalıgı vermesn ama simdi pozıtıf dusunmeye calısym kıyafet bıle alamazdm bebişe korkardm bişey olusa dıye bu nalet has benı en gücsz oldgn anda yakalıyo 2 3 ay cektıryo inş son ay dogum stresnden cıkmz gene
ben suana kadar 5 kg aldım bu son ayda 3kg falan alsm süper olur ama öncelık bebişn saglıgı kılolar verılır sızler ne kadar aldnz
ay öyle deme canm ben 3 ay neler cektm ılacta kullanamdm hemenn baslardm ölücm bebegmı göremcm kalbm agrıyo kolum uyusuyo cok sukur ılacsz atlattm sımdı ıyım yapmym okadar allah kımseye bu ıllet hastalıgı vermesn ama simdi pozıtıf dusunmeye calısym kıyafet bıle alamazdm bebişe korkardm bişey olusa dıye bu nalet has benı en gücsz oldgn anda yakalıyo 2 3 ay cektıryo inş son ay dogum stresnden cıkmz gene
Ben 8.5 kilo aldım zaten basküle inanamadım dün..Ama Allahtan çabuk kilo veren biriyim,eşimle doğumdan sonra yürüyüşler yapmaya karar verdik inş. kısa zamanda veririz..Panikli54 sen Sakarya lısın değil mi?
hadi koş yat biraz, iyi uykular, gezinme buralarda![]()
Benim doktorumun gelenekselci bir yapısı var zannediyorum ki bana halaaa kan hapından başka hap vermedi..Kaç kez gizlice eczaneye gidip kalsiyum,magnezyum,balık yağı alıp içmeyi düşündüm ama yapamadımmbende kasılmalar var ne yapacağımı bilemedim kullanayım mı ikisi de yoksa hiç kullanmayayım mı
bende kasılmalar var ne yapacağımı bilemedim kullanayım mı ikisi de yoksa hiç kullanmayayım mı
çeneyi bırakıp gidebilirsem yatmayı düşünüyom...![]()
ben kullanıyorum canım decavit magvital ve gynoferonsizler az kilo almışsınız ben 12 kilo aldım kalsiyum ve magnezyum kullanan yok mu
Ben de Sakaryalıyım,ailem ordalarevet canım sakaryalıym genede cok almamısz ya allah saglık versn en önemlısı o
kasılman varsa hemen başla derim canımm, hiç gecikme
yok anam sende çene durmuyo bakalım ne zaman gidip yatçann
![]()
keşke evde olaydım da ben de uyuyaydım çok uykum varrrkasılman varsa hemen başla derim canımm, hiç gecikme
Yok anam sende çene durmuyo bakalım ne zaman gidip yatçann
![]()
yerime de uyu kızzzhadi kaçtım oturan yerlerim ağrıdı...![]()
geçen gün doktora sordum ben kaçla başlamıştım diye 53le başlamışım şuanda 59kg yum, ben 52 ile başladım sanıyodum
ay aynen kafamı koysam şu masaya uyucam, bi kalkıp dolaşmam lazım ama bir ağırlık çöktü şuanda hiççç kıpırdayasım yok yaa
ben calcimax kullanıyorum canım sabahları tok suda eritip içiyorum, magnezyum henüz kullanmıyorum içtiğim multivitamin içinde var yetiyo sanırım birde ben kuru kayısı çok tüketiyorum oda magmezyum deposudur sanırım yetiyor bana
hadi koş yat biraz, iyi uykular, gezinme buralarda
bayıldım bunaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaa çok zor bişey, Allah sana kolaylık versin, olsun belki bebişle bu illetten tamamen kurtulursun belli mi olur, bazı hastalıklar doğumdan sora geçiyomuş çünkü![]()
Benim doktorumun gelenekselci bir yapısı var zannediyorum ki bana halaaa kan hapından başka hap vermedi..Kaç kez gizlice eczaneye gidip kalsiyum,magnezyum,balık yağı alıp içmeyi düşündüm ama yapamadımmDoktorumun izni olsun dedim,vardır bir bildiği dedim..Belki de bu en doğrusudur,kasılmalar için mesela cevizi daha çok yemeye başladım çünkü magnezyum içeriyor ve azaldı çok şükür..Doğal gıdalardan almak en güzeli ama alınamıyorsa ve doktorlarınız hap veriyorlarsa bilemem.