- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
üstüne de maden suyu içelim de minnaka da yarasın bolbol mineral alsın sıpa...ohhhhhhhhh üstünede bi kola yada gazoz içtinmi tamamdır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne de maden suyu içelim de minnaka da yarasın bolbol mineral alsın sıpa...ohhhhhhhhh üstünede bi kola yada gazoz içtinmi tamamdır![]()
eve gidince alırsın sende bi duş napalım artık![]()
kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?
kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?
koktun mu kız doğru söyle...![]()
canım bende ufak tefel aldım ama detaylı olarak bayramdan sonra çıkıcam alışverişekızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?
doktor d vitaminime baktı benim ama sonuç çıkmadı ye tabi sefan olsunn
durduğum yerde ter basıyo sabah duş aldım ama tabiki ondan eser kalmadı![]()
hamişkende hayalller böle oluyo demekkiöyle yaparımm ohh duş sonrada ince giyisiler serin serin yemek yaparım
durduğum yerde ter basıyo sabah duş aldım ama tabiki ondan eser kalmadı![]()
aynen yaa günde iki defa duş alıyorum evde olsam çıkmicam galiba duştandurduğum yerde ter basıyo sabah duş aldım ama tabiki ondan eser kalmadı![]()
sivilce demişkeneee benim hamişlik başında çıkan minik sivilcelerim yok olmaya başladı, günden günede azalıyoosonrada gelsin sivilceler![]()
ayyy ne çektik beeehamişkende hayalller böle oluyo demekkibenimde üstümdekileri fırlatıp atasım var vala, az kaldı gerçi ama yetti bugün
ayyyy fok balığı gibi olduk, bende her sabah duş, akşam yatmadan önce bi ferahlatıcı-serinletici duş derken vala duştan çıkamıommm
![]()
sivilce demişkeneee benim hamişlik başında çıkan minik sivilcelerim yok olmaya başladı, günden günede azalıyoo![]()
ayyy ne çektik beee
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları![]()
ohhhh sal gitsinnn:92::92::92::92:
bende aynen o dediğin şekilde yapıyorum evde...yani saldım çayıra misali...![]()
ayyy ne çektik beee
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları![]()
aman bi kaç sivilce feda olsunsonrada gelsin sivilceler![]()
günde üç vakit canım hamile kalmadan önceki muhabbete döndü haaaa...doğalgaz parasından batcaktık az daha...şimdi de durum aynı değişen olmadı yani...
hamişkende hayalller böle oluyo demekkibenimde üstümdekileri fırlatıp atasım var vala, az kaldı gerçi ama yetti bugün
ayyyy fok balığı gibi olduk, bende her sabah duş, akşam yatmadan önce bi ferahlatıcı-serinletici duş derken vala duştan çıkamıommm
![]()
çok komiğiz yaa, hayır merak ediyorum bu hamişlikten mi böleyiz yoksa zaten bölemiydik
, mesela ben normaldede eve gidince takkeleri atarım kenara fenalık gelir çünkü hele bu hamişlikte iyice batmaya başladılar, artık belli bi saatten sora fırlatasım geliyo ama mecbur iş yerinde olunca olmayyyyy
![]()
yok kızzz ben eskiden ev içinde tek de olsam çamaşırsız duramazdım altta üstteçok komiğiz yaa, hayır merak ediyorum bu hamişlikten mi böleyiz yoksa zaten bölemiydik
, mesela ben normaldede eve gidince takkeleri atarım kenara fenalık gelir çünkü hele bu hamişlikte iyice batmaya başladılar, artık belli bi saatten sora fırlatasım geliyo ama mecbur iş yerinde olunca olmayyyyy
![]()
saldım gitti![]()