2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?

:16:başladık canım, ben kısmetse son parti alışverişi bu cumartesi yapmak istiyorum. kimimiz daha başında kimimiz bitirdi öyle söyleyelim daha doğru olur. çantaya gelince ben sırt çantası kullanacağım bebiş çantalarıyla rahat edeceğimi düşünmüyorum sadece, ancak sen bunu bir denersin madem alınmış hali hazırda mevcut, baktın olmuyor başka bi çanta alırsın olmaz mı?:31:

kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?

banyo setimiz ve odamız kaldı..bir kaç parça da kıyafet alırım canım...bakalım artık...ne zaman gelcek sıpa...çantan güzelmiş canım güle güle kullan...

canım bende ufak tefel aldım ama detaylı olarak bayramdan sonra çıkıcam alışverişe :32:
benim aynen böyle olan çantalarım var onları değerlendiricem ama hoşuma giden olursa da alırım yani bilemiyorum:27::23:

öyle yaparımm ohh duş sonrada ince giyisiler serin serin yemek yaparım
hamişkende hayalller böle oluyo demekki:1: benimde üstümdekileri fırlatıp atasım var vala, az kaldı gerçi ama yetti bugün:27:

durduğum yerde ter basıyo sabah duş aldım ama tabiki ondan eser kalmadı :52::52::52::52:
:60: ayyyy fok balığı gibi olduk, bende her sabah duş, akşam yatmadan önce bi ferahlatıcı-serinletici duş derken vala duştan çıkamıommm
:23:

hamişkende hayalller böle oluyo demekki:1: benimde üstümdekileri fırlatıp atasım var vala, az kaldı gerçi ama yetti bugün:27:

:60: ayyyy fok balığı gibi olduk, bende her sabah duş, akşam yatmadan önce bi ferahlatıcı-serinletici duş derken vala duştan çıkamıommm
ayyy ne çektik beee :60:
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları:17::17:

ayyy ne çektik beee :60:
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları:17::17:
:60: çok komiğiz yaa, hayır merak ediyorum bu hamişlikten mi böleyiz yoksa zaten bölemiydik:27:, mesela ben normaldede eve gidince takkeleri atarım kenara fenalık gelir çünkü hele bu hamişlikte iyice batmaya başladılar, artık belli bi saatten sora fırlatasım geliyo ama mecbur iş yerinde olunca olmayyyyy:23:

sonrada gelsin sivilceler :21::21::21:
aman bi kaç sivilce feda olsun

günde üç vakit canım hamile kalmadan önceki muhabbete döndü haaaa...doğalgaz parasından batcaktık az daha...şimdi de durum aynı değişen olmadı yani...

sorma ya nedir bu dustan çektiğimizz

hamilenin hayalinden ne olacak yavrum serin hava duş rahat uyku filan :52::52::52:
valla günde 1den fazla aldığım duşlarda sacımı her seferinde yıkamıyorum bedenime su tutup rahatlatıyorum

:60: çok komiğiz yaa, hayır merak ediyorum bu hamişlikten mi böleyiz yoksa zaten bölemiydik:27:, mesela ben normaldede eve gidince takkeleri atarım kenara fenalık gelir çünkü hele bu hamişlikte iyice batmaya başladılar, artık belli bi saatten sora fırlatasım geliyo ama mecbur iş yerinde olunca olmayyyyy:23:

hiçte sıkıya gelemiyoruz ha..:35::35::35::35:

yok kızzz ben eskiden ev içinde tek de olsam çamaşırsız duramazdım altta üstte:17:
ama şimdi :9: utanmasam hiçççç takmayacam o derece:27::27::17:
:46::46::46: :1: :1: :1:

Back
X