Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben kıyamam kız onun toplu bembeyaz totosuna vurmayahamişlik hamişlik bir gelseler sıpalar totosuna totosuna vurcam ben onun...
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?
konusu açılmışken söyliyim fikrimi kilo alan heryere sürülmesi gerek, kol, basen, karın, toto, ancak sadece göbüşse kilo alan oraya sürmek yeterli, benim bitek ora şişiyo oraya sürüyorum, ancak göğüslere sürerken dikkat kahve kısıma gelmemesi lazım ona göre, orası bize lazım bebişleri emzircez orası için değil o krem beni doktorum uyarmıştı bu konuda aman diyimmm
hımmmmmmmmmmmm:44: sanki tüylerede etkisi var, saçlar uzuyoken tüylerin uzamaması saçma zaten dimi, kız çözdük olayıvitaminlerdennnnnn
oooo baya yüksekmiş canım çok geçmiş olsun benimki 50mg da 148 çıkmıştı:26:benım 50 mg de bayağı yuksektı 183 100 mg da ucuncu saatim yüksek cıktı 139diyet verdi sadece bozulmuş glukoz toleransı tanısıkoydu doktor ooff
te şimdi çok doğru bişi dedinnnnnnnnnbu kaprisleri ağlamaları nazları birileri çok pis çıkaracak bizden minnak kuzular burnumuzu sürtecek ne naz kalacak ne niyazz![]()
he eşim de diyo çok değiştin sen... hamileliğine veriyom senin...bakıyom kendime kendimde bişi göremiyom ben aynı ben yine...kabus görüyom fena halde yatmadan önce okuyup üfleyip yatıyom bol bol...
bakıom canım ben, çalışacağım için çok lazım olacak bana, birde bol bol gelirse sütüm sağıp sağıp derin dondurucuya saklamayı düşünüyorum lazım olur sonra illaki, o nedenle araştırmayı yaptım, phlipsp avent otamatik alıcam, kullanan arkadaşlar var çevremde çok memnunlar bide madelanınkinden.çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?
kaç çıktı canım benim 50 mg da 134 çıktı dr korkulacak bişi yok dedi..
ayy ben kıyamam kız onun toplu bembeyaz totosuna vurmayaonu veren Allah a kurban olurum yaaaa bi kucağımıza alsaydık minnaklarımızı ahhhhh çok özledim yavrumuuu
![]()
çook güzeller ama nasıl yapılıyo :26: yapılışını da koysaydınız keşkehttp://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/576112-bebege-lazim-sirin-patik-sapka-vs.html bebeğine birşeyler yapmak isteyen anneler için hazırladığım sayfam buyrun doşaşın umarım beğenirsiniz...
evet banada öle diyo eşim, bende bi fark göremiyom kendimi normal görüyom, acaba onlarmı abartıyolar yaayoksa normaliz yani napıyozkii
.
çook güzeller ama nasıl yapılıyo :26: yapılışını da koysaydınız keşke
bence de neden üçüncü saat fırlamış birden değerin...100 mg açlık 78 1saat 171 2.saat 85 3.saat 139 ucuncu saat yuksekcıkmıs ole dedii
te şimdi çok doğru bişi dedinnnnnnnnnneyse sürelim sefamızı baride hiç naz yapmadık demeyiz
evet banada öle diyo eşim, bende bi fark göremiyom kendimi normal görüyom, acaba onlarmı abartıyolar yaayoksa normaliz yani napıyozkii
bakıom canım ben, çalışacağım için çok lazım olacak bana, birde bol bol gelirse sütüm sağıp sağıp derin dondurucuya saklamayı düşünüyorum lazım olur sonra illaki, o nedenle araştırmayı yaptım, phlipsp avent otamatik alıcam, kullanan arkadaşlar var çevremde çok memnunlar bide madelanınkinden.![]()
te şimdi çok doğru bişi dedinnnnnnnnnneyse sürelim sefamızı baride hiç naz yapmadık demeyiz
bakıom canım ben, çalışacağım için çok lazım olacak bana, birde bol bol gelirse sütüm sağıp sağıp derin dondurucuya saklamayı düşünüyorum lazım olur sonra illaki, o nedenle araştırmayı yaptım, phlipsp avent otamatik alıcam, kullanan arkadaşlar var çevremde çok memnunlar bide madelanınkinden.![]()
arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması varda o yüzden özel de mi devlette mı doğursam kararsız kalıyorum.çevrenizde hiç duydunuz mu neler yaptılar
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?
bence de neden üçüncü saat fırlamış birden değerin...
bende daha yapmadım kıss bu akşam yapalım mıo bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm
o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm