2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?

arkadaşım bana kendi pompasını getirecek çünkü sağıp sağamayacağım belli olmaz bazı kadınlar kullanamıyormuşş onunkinle denicem ve onu kullanıcam

arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması varda o yüzden özel de mi devlette mı doğursam kararsız kalıyorum.çevrenizde hiç duydunuz mu neler yaptılar

konusu açılmışken söyliyim fikrimi kilo alan heryere sürülmesi gerek, kol, basen, karın, toto, ancak sadece göbüşse kilo alan oraya sürmek yeterli, benim bitek ora şişiyo oraya sürüyorum, ancak göğüslere sürerken dikkat kahve kısıma gelmemesi lazım ona göre, orası bize lazım bebişleri emzircez orası için değil o krem beni doktorum uyarmıştı bu konuda aman diyimmm:52:

hımmmmmmmmmmmm:44: sanki tüylerede etkisi var, saçlar uzuyoken tüylerin uzamaması saçma zaten dimi, kız çözdük olayı:52: vitaminlerdennnnnn

anammmmm ben gögsüme sürerken hiç de dikkat etmedim öle ucuna gelmesin falan diye eyvah ne olacak şimdi :(

bu kaprisleri ağlamaları nazları birileri çok pis çıkaracak bizden minnak kuzular burnumuzu sürtecek ne naz kalacak ne niyazz:33::33::33:
te şimdi çok doğru bişi dedinnnnnnnnn:52::52: neyse sürelim sefamızı baride hiç naz yapmadık demeyiz:9:
he eşim de diyo çok değiştin sen... hamileliğine veriyom senin...bakıyom kendime kendimde bişi göremiyom ben aynı ben yine...kabus görüyom fena halde yatmadan önce okuyup üfleyip yatıyom bol bol...

evet banada öle diyo eşim, bende bi fark göremiyom kendimi normal görüyom, acaba onlarmı abartıyolar yaa:23: yoksa normaliz yani napıyozkii:41:
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?
bakıom canım ben, çalışacağım için çok lazım olacak bana, birde bol bol gelirse sütüm sağıp sağıp derin dondurucuya saklamayı düşünüyorum lazım olur sonra illaki, o nedenle araştırmayı yaptım, phlipsp avent otamatik alıcam, kullanan arkadaşlar var çevremde çok memnunlar bide madelanınkinden.:ssz:

te şimdi çok doğru bişi dedinnnnnnnnn:52::52: neyse sürelim sefamızı baride hiç naz yapmadık demeyiz:9:

evet banada öle diyo eşim, bende bi fark göremiyom kendimi normal görüyom, acaba onlarmı abartıyolar yaa:23: yoksa normaliz yani napıyozkii:41:

bakıom canım ben, çalışacağım için çok lazım olacak bana, birde bol bol gelirse sütüm sağıp sağıp derin dondurucuya saklamayı düşünüyorum lazım olur sonra illaki, o nedenle araştırmayı yaptım, phlipsp avent otamatik alıcam, kullanan arkadaşlar var çevremde çok memnunlar bide madelanınkinden.:ssz:

bende doğum izninden sonra çalışcam fakat ilk zamanlar kullanılır mı?daha sonra mı alsam ki

o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm

arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması varda o yüzden özel de mi devlette mı doğursam kararsız kalıyorum.çevrenizde hiç duydunuz mu neler yaptılar

canım merhaba;
kasım annesi olacağım kısmetse ama ekimede gelebilir o nedenle usulca sizide takip ediyorum.
bendede kan pıhtılaşması var.özel hastaneye devam ederken 11.haftada döndüm birden.çünkü anlamıyorllar pıhtılaşma durumundan.şimdi çapa devlet hastanesinde kontrollere devam ediyorum.
ayda birkez pıhtılaşma testi yapılıyor.dozaj ilerleyen aylarda yetmeyebiliyor.ne yazıkki özellerde bunu anlayan yok.
en ufak bir durumda yatış verip mis gibi bakıyorlar,çok güleryüzlüler.doğumhanelerine de baktım gayet güzel.istanbuldaysan çapayı kaçırma derim.çünkü sadece bizim gibi riskli gebelere bakıyorlar.sakin bi yer :)
özel hastanede bi aksilik çıktımı seni sevkediyor sonra o halinle doğumhanemi arayacaksın..iyi düşün:49:

bende düşünüyorum canım gögüs pompasını aventinkine herhkes iyi diyo bakalım ben hangisinde karar kılarım.almam lazım çünkü 4 aylıkken kuzumu bırakıp bende başlayacağım göreve...

o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm

ben gecenin 12sinde herifi sokağa döktüm...hiç aklımda olmayan birşey ama resmen ağlayacaktım..bulamadı diye...çok şükür gayganamda çıktı da yedim de yattım...

Back
X